- 9 Temmuz 2011
- 1.425
- 753
-
- Konu Sahibi yelda_teacher
Demek ki eski sevgiliniz icin bir insanin kalbi daha onemliymis gorunusten....Beni,aklımda başka biri var, diye terkeden eski sevgilimi o kizla gördüm. Beni bunun için terk ettiğine inanamıyorum. Resmen yılıldım. o da beni gördü,tuhaf bir telaş içine girdi.Benin kalbim yerinden söküldü sanki.Kız rengi boz bir esmer,suratı sivilce dolu,saçlar kirmızı, boyamaktan keçi kılına dönmüş,kilolu,bacakları benim belim kadar.( benim boyum 160,kilom 51) bana hep kilolusun diyen adam kafayı yiyeceğim yardım edin bana.elim ayağım tutmaz haldeyim.mesaj atıp beni bunun için mi terkettin diyesim var. Allaahım bana yardım et.
ben kalbi çok güzel bir insanım. o bei onu sevdiği için de terk etmedi. ve biliyorum onu da sevmiyor, 3-5 ay sonra onu da terk edecek.siz eski konularımı bilmediğiniz için böyle bir yorum yaptınız.bu adam hayatına düzinelerce kadın girmiş,1 kez sözden,2 kez nişandan ayrılmış adamDemek ki eski sevgiliniz icin bir insanin kalbi daha onemliymis gorunusten....
Bacaklar, sivilceleri, saçlar , kilo sevince önemsiz oluyormuş...
Umarim bir gün siz de bu duyguyu tadarsiniz..
benim ruhumun kötü olduğuna karar verdin yani,işte kadının en yakın dost yine kadın (!)Size tercih edildigine gore ruhu guzeldir. Insanlari fiziksel ozelliklerine gore kategorize etmeyen, asagilamayan bir kizdir belki, hic o açıdan dusundunuz mu?
onun bir nedeni varmış en azından,para. eminim para onu mutlu ediyordur,şimdilik tabi.Boşversene onu onda baglayan baska bi özellik vardır.benim sevgilim de benden ayrılıp 3 gün sonra baskasıyla oldu.sisman ama cok zengin biri.patronunun kızı :) kız dedigin ufak tefek minyon olur ince olur diyen adam 175 boyunda iki katım bi kızla birlikte suanda.onun da o kızda buldugu sey farklıdır.düsünürsen ne oldugunu bulursun.benimki para icin yaptı bunu hayatındaki en büyük zaafı para ve lükstü cünkü :)
Beni,aklımda başka biri var, diye terkeden eski sevgilimi o kizla gördüm. Beni bunun için terk ettiğine inanamıyorum. Resmen yılıldım. o da beni gördü,tuhaf bir telaş içine girdi.Benin kalbim yerinden söküldü sanki.Kız rengi boz bir esmer,suratı sivilce dolu,saçlar kirmızı, boyamaktan keçi kılına dönmüş,kilolu,bacakları benim belim kadar.( benim boyum 160,kilom 51) bana hep kilolusun diyen adam kafayı yiyeceğim yardım edin bana.elim ayağım tutmaz haldeyim.mesaj atıp beni bunun için mi terkettin diyesim var. Allaahım bana yardım et.
aşık olmadığından eminim, o 16 yıl önce birine aşıkmış herkeste onu arıyor,obsesif yani takıntılı.Aşkın gözü körmüş hakkaten
bence deAşkın gözü körmüş hakkaten
evet çerkes konusu de mi, yapamadım canım ayrıldım.sen yeniden biriyle görüşmeye başlamamış mıydın yelda? yanlış mı hatırlıyorum?
E bildiğin manyak yaniaşık olmadığından eminim, o 16 yıl önce birine aşıkmış herkeste onu arıyor,obsesif yani takıntılı.
O zaman asagilamaya once o çok sevdiğiniz adamdan baslayin, tanimadiginiz bir kadini asagilamak yerine.ben kalbi çok güzel bir insanım. o bei onu sevdiği için de terk etmedi. ve biliyorum onu da sevmiyor, 3-5 ay sonra onu da terk edecek.siz eski konularımı bilmediğiniz için böyle bir yorum yaptınız.bu adam hayatına düzinelerce kadın girmiş,1 kez sözden,2 kez nişandan ayrılmış adam