onları gördüm

Teşekkür ederim,çok iddiali değilim ama herkes güzel bulur.

Bu tam tersine herkes yanımdakine baksın ister.kendi de gördüğü her dişiye bakar.50 yaşindaki kadınlara bile bakiyor hatta 15 lik kizlara bike
üzülme onun için anlıyorum için kaynıyo ona karsı kızgınlık sevgı nefret konduramam hepsı aynı anda ama bu adamdan ayrılmıs olman çok iyi bişey

üzülme onun için anlıyorum için kaynıyo ona karsı kızgınlık sevgı nefret konduramam hepsı aynı anda ama bu adamdan ayrılmıs olman çok iyi bişey
Bakalım bu kizin başı nasıl yanacak. Yarın diyebilir seni hiç sevmiyorum yeldaya dönücem. Benim yanımda da başkaları için ağliyordu

Arkadas su an cok ofkeli ve duygu patlamasi yasiyor. Agir degil mi yazdiklariniz? Evet, hos degil yazdiklari ama empati kurulamaz mi biraz?

Empati kuruyorum ve hümanist yanim empatinin içine diğer kadini da aliyor. Konu sahibi sadece "yanindaki kadini görmeliydiniz" gibi daha basit bir dil kullansaydi, evet hak verirdim. Ama Yaşar Kemal betimlemeleriyle yapilmiş sağlam bir aşağilama var ve hiç hoş değil.

Bakalım bu kizin başı nasıl yanacak. Yarın diyebilir seni hiç sevmiyorum yeldaya dönücem. Benim yanımda da başkaları için ağliyordu
kız buna yaranmak ıcın kılo verıp güzelleşirse bunu begenmeyip gidermiş bıde aklıma bı an bu geldı sen elın kızına çektirirsin başka bi elin kızı da sana çektirir belli olmaz bu işler

Umarım en kısa sürede kendinizi toparlarsınız. Bu zorlu süreçte neler yaşanabileceğini, ruhsal olarak insanın ne kadar çökebileceğini tahmin ediyorum ama lütfen ne olursa olsun başkalarının dış görünüşü hakkında kötü yorumlarda bulunmayın, küçük düşürücü şeyler yazmayın. Lütfen karşıdaki kıza öyle bir gözle bakmayın, şu durumu atlatana kadar kendinize hakim olmaya çalışın. Geçmiş olsun, inşallah bundan sonra hep istediğiniz gibi insanlar çıkar karşınıza.

Aşaglama falan değil arkadaşım şunu bi anlatamadım.adam doğal güzel diye ölen biri bana saćımı 2 yil boyunca boyamama bile izin vermedi

Takıntılı epey belli anlattığına gore Adamı 10 yildr tanimissn..keşke sen böyle birini bırakıp gitseydin

Yazdıklarınız aşağılama gibi duruyor, öyle anlaşılıyor

Evet burada hemen saldıriya hazır bir grup var. Konuları bilmeden beni tanimadan atıp tutuyorlar.
Saldiriya hazir grup? Kimmis o grup?fikrimizi belirtiyoruz diye neden saldirmis oluyoruz?

Bilmeden yazıyorlar diyorsunuz o zaman tam yazın dogru yazin bizler de bilelim. Tek tek her konunuzu yorumunuzu takip etmek zorunda miyiz? Şuan actiginiz konuyu okudum ama her konunuzu okumadim diye "bilmeden saldiran kişi" neden oluyorum ?

Kızı resmen aşagılamışsın..

O kızın sizin ilişkinizden haberi var mıydı peki ?
Erkek arkadaşını mı aldı elinden zorla ?

Hem kıza acıyorum deyip hem de kıza bu garip yakıştırmaları yapmanız çok ironik duruyor .)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…