- 9 Temmuz 2011
- 1.425
- 753
-
- Konu Sahibi yelda_teacher
Teşekkür ederim,çok iddiali değilim ama herkes güzel bulur.sen resımdekı kızsan maşallah baya guzelsın bazı erkekler karısının sevgılısının guzel bakımlı olmasını ıstemezler hem kımse onunkıne bakmasın hem de kadın ondan aşağıda olsun ki herşeyı yapabilme hakkını kendınde bulabılsin
misal aldattım çünkü karım bakımsızdı vs vs
Şimdi de evimin önünde tur atiyor arabayla inanamiyorum
Evet burada hemen saldıriya hazır bir grup var. Konuları bilmeden beni tanimadan atıp tutuyorlar.Aynen öyle sende üzme kendini burda o kadını küçümsediğini düşünenler oluyo ama ben seni anlıyorum ne demek istediğini biliyorum
Aynen öyle ona göre kadın manken çağla imiş.onun dişindakiler kofmuşNee cidden obsesif takıntılı mıdır nedir..
üzülme onun için anlıyorum için kaynıyo ona karsı kızgınlık sevgı nefret konduramam hepsı aynı anda ama bu adamdan ayrılmıs olman çok iyi bişeyBu tam tersine herkes yanımdakine baksın ister.kendi de gördüğü her dişiye bakar.50 yaşindaki kadınlara bile bakiyor hatta 15 lik kizlara bike
Boşver yine de kırmayalım birbirimizi cevap vermezsin olur biter. Ama sen kötü niyetle o cümleleri kurmadın biliyorum aşk insanı ne hallere düşürüyo çok rezil bi durumEvet burada hemen saldıriya hazır bir grup var. Konuları bilmeden beni tanimadan atıp tutuyorlar.
Belli ki poka konmuş. Dedim ya bu gönül işi degil.adam 16 yildir kimseyi sevememiş.o kiza da yazık aslinda benim yaşadıklarım onun da başına gelecekGönül bu otada konuyor botada
Söz konusu olan adamı 10 yıldır taniyorum ben alçakgönüllülük,itaat hak getire. F...se ruhluysan onu aldattiğın havasına girip imalarda bulunursan senden kiymetlisi olmaz
Bakalım bu kizin başı nasıl yanacak. Yarın diyebilir seni hiç sevmiyorum yeldaya dönücem. Benim yanımda da başkaları için ağliyorduüzülme onun için anlıyorum için kaynıyo ona karsı kızgınlık sevgı nefret konduramam hepsı aynı anda ama bu adamdan ayrılmıs olman çok iyi bişey
tüm kadınlar güzeldir ama bakımlı olmak şarttır benceTeşekkür ederim,çok iddiali değilim ama herkes güzel bulur.
Arkadas su an cok ofkeli ve duygu patlamasi yasiyor. Agir degil mi yazdiklariniz? Evet, hos degil yazdiklari ama empati kurulamaz mi biraz?
Işte yine geçti :)))) arabayla turluyor resmenNee cidden obsesif takıntılı mıdır nedir..
kız buna yaranmak ıcın kılo verıp güzelleşirse bunu begenmeyip gidermiş bıde aklıma bı an bu geldı sen elın kızına çektirirsin başka bi elin kızı da sana çektirir belli olmaz bu işlerBakalım bu kizin başı nasıl yanacak. Yarın diyebilir seni hiç sevmiyorum yeldaya dönücem. Benim yanımda da başkaları için ağliyordu
Aşaglama falan değil arkadaşım şunu bi anlatamadım.adam doğal güzel diye ölen biri bana saćımı 2 yil boyunca boyamama bile izin vermediEmpati kuruyorum ve hümanist yanim empatinin içine diğer kadini da aliyor. Konu sahibi sadece "yanindaki kadini görmeliydiniz" gibi daha basit bir dil kullansaydi, evet hak verirdim. Ama Yaşar Kemal betimlemeleriyle yapilmiş sağlam bir aşağilama var ve hiç hoş değil.
Saldiriya hazir grup? Kimmis o grup?fikrimizi belirtiyoruz diye neden saldirmis oluyoruz?Evet burada hemen saldıriya hazır bir grup var. Konuları bilmeden beni tanimadan atıp tutuyorlar.