onları gördüm

Umarım en kısa sürede kendinizi toparlarsınız. Bu zorlu süreçte neler yaşanabileceğini, ruhsal olarak insanın ne kadar çökebileceğini tahmin ediyorum ama lütfen ne olursa olsun başkalarının dış görünüşü hakkında kötü yorumlarda bulunmayın, küçük düşürücü şeyler yazmayın. Lütfen karşıdaki kıza öyle bir gözle bakmayın, şu durumu atlatana kadar kendinize hakim olmaya çalışın. Geçmiş olsun, inşallah bundan sonra hep istediğiniz gibi insanlar çıkar karşınıza.
Yine geldik ya dış görünüşe. Diger yorumları okumadınız. Cagla ş. Dışindakileri kadın sinifina koymayan obsesif biri bu.o sebepten.

Ne yani simdiki sevgilisi cirkin olsa size ne zarari var?
sizin degeriniz düsmüyor veya yükselmiyor sizden daha cirkin veya daha güzel biriyle beraber olsa veya onun yüzden sizi terk etse ..
bunlar anlik ego sacmaligi ..kiyaslamalar vss
hic düsünmeyin kendinizi üzmeyin en iyisi
hem gercekten ayip günah bir insan hakkinda öyle konusmak
hani o an düsünürsün aklindan gecer ama dillendirmeye herkese anlatmaya gerek yok bence

Kızı resmen aşagılamışsın..

O kızın sizin ilişkinizden haberi var mıydı peki ?
Erkek arkadaşını mı aldı elinden zorla ?

Hem kıza acıyorum deyip hem de kıza bu garip yakıştırmaları yapmanız çok ironik duruyor .)
Amann vallabi cevap vermicem eski konuları ve yorumları okumadan yazıyosunuz. Ben o kiza da acıyorum ayrıca umarım ona aşık olmaz çünkü sonu benim gibi. Sepet havası yani

Beni,aklımda başka biri var, diye terkeden eski sevgilimi o kizla gördüm. Beni bunun için terk ettiğine inanamıyorum. Resmen yılıldım. o da beni gördü,tuhaf bir telaş içine girdi.Benin kalbim yerinden söküldü sanki.Kız rengi boz bir esmer,suratı sivilce dolu,saçlar kirmızı, boyamaktan keçi kılına dönmüş,kilolu,bacakları benim belim kadar.( benim boyum 160,kilom 51) bana hep kilolusun diyen adam kafayı yiyeceğim yardım edin bana.elim ayağım tutmaz haldeyim.mesaj atıp beni bunun için mi terkettin diyesim var. Allaahım bana yardım et.

senin gibi boya kiloya takıntılı, özgüveni eksik bir insanın karakterini çözmüş demek ki eski sevgilin. akıllı çocukmuş ki fesatlığını çözmüş ve gerçekten sevdiği, istediği kişiyle birlikte şu anda. eminim kızın boyu senden uzundur :=) insan sevmediği insanın kusurlarını görürmüş hep. demek ki onun gözüne sahiden kilolu gözüküyordun. (boyun kısa olduğu için öyle duruyorsun demek ki) . ama şu andaki sevgilisini gerçekten seviyor olmalı ki sorun etmiyor onun fiziksel özelliklerini. sana tavsiyem insanların fiziksel özelliklerni bu kadar takıntı haline getireceğine vaktini biraz kişisel gelişimine harca. o zaman seni sen olduğu için sevecek birini bulursun belki.

dip not: zamanında 44 beden nişanlık giyiyor diye hiç tanımadığın halde o bedendeki kişiler nasıl koca buluyor diye hayretler içinde kaldığın kızdan nacizane tavsiyeler :KK66: :KK66:

Diyorum ya adamın hayatına 3 düzine hatun girmiş kimseyle mutluluğu bulamamış. 16 yil önceki sevgilisini ariyo hala kadın ćocuvunü liseye gönderecek nerdeyse

Amann vallabi cevap vermicem eski konuları ve yorumları okumadan yazıyosunuz. Ben o kiza da acıyorum ayrıca umarım ona aşık olmaz çünkü sonu benim gibi. Sepet havası yani
Tamam da bırak madem sonunu kızın kendi düşünsün..Bundan sizene ki ? Sizi bile bile sevgilinizin hayatına mı girdi ? Sanırım hayır..Eeee bu onu aşagılama hakkı veriyor mu ? Sizi aldatan erkek arkadaşınız o kız degil.

Aşagılaman çok çirkindi ! Hem de oldukça çirkin..

Ben de boz tenliyim bu arada senin o aşagıladıgın cinsten yani :)

senin gibi boya kiloya takıntılı, özgüveni eksik bir insanın karakterini çözmüş demek ki eski sevgilin. akıllı çocukmuş ki fesatlığını çözmüş ve gerçekten sevdiği, istediği kişiyle birlikte şu anda. eminim kızın boyu senden uzundur :=) insan sevmediği insanın kusurlarını görürmüş hep. demek ki onun gözüne sahiden kilolu gözüküyordun. (boyun kısa olduğu için öyle duruyorsun demek ki) . ama şu andaki sevgilisini gerçekten seviyor olmalı ki sorun etmiyor onun fiziksel özelliklerini. sana tavsiyem insanların fiziksel özelliklerni bu kadar takıntı haline getireceğine vaktini biraz kişisel gelişimine harca. o zaman seni sen olduğu için sevecek birini bulursun belki.

dip not: zamanında 44 beden nişanlık giyiyor diye hiç tanımadığın halde o bedendeki kişiler nasıl koca buluyor diye hayretler içinde kaldığın kızdan nacizane tavsiyeler :KK66: :KK66:

Birakin bu isleri bayanlar...Konu sahibine tipini asagiladin ruhu onemli zirvasini yapmayalim bence.Sen,ben,o hepimiz boyle asagilik bir sekilde terkedilsek bunu yapmayacak miyiz? Kendimizle ugruna terkedildigimiz kizla karsilastirmayacak miyiz kendimizi??
chelyz kızın suçu ne peki ?

Haberi yoksa olanlardan ?

Aşaglama falan değil arkadaşım şunu bi anlatamadım.adam doğal güzel diye ölen biri bana saćımı 2 yil boyunca boyamama bile izin vermedi

Kimse burada konu açsinlar da saldirsak diye beklemiyor. Buraya herkese açik bir başlik açip, yorum bekliyorsaniz; iyi ve kötü eleştirilere açik olacaksiniz.

Kadinin sivilcelerinden girip, bacaklari belim kadardan çikmişsiniz. Siz buna aşağilama demiyorsaniz, sizinle ahlak anlayişimiz çok farkli. Buyrun devam edin.

Birakin bu isleri bayanlar...Konu sahibine tipini asagiladin ruhu onemli zirvasini yapmayalim bence.Sen,ben,o hepimiz boyle asagilik bir sekilde terkedilsek bunu yapmayacak miyiz? Kendimizle ugruna terkedildigimiz kizla karsilastirmayacak miyiz kendimizi??

Birisi için terk edilen herkeste benim eksiğim neydi, neden ben değil de o, onda olup bende olmayan ne gibi düşünceler oluşur ve elbet içten içe karşılaştırma yapılır. Ama allah için şu konuya bakar mısınız? O kadar ağır bir şekilde yazılmış ki. Böyle cümlelere "ah evet canım senden çirkine gitmiş çocuk salakmış demek ki" diyecek halimiz yok herhalde

Madem iyi niyetli yazmaktı amacın kızı böyle uzun uzadıya anlatacağına kısaca adam doğallık diye diye sayıklıyordu ama kızın saçı boyalı ve bakımsızdı deseydin iyi niyetin sorgulanmıZdı.
Seni ve konularını bilmeyenler için gerçekten iğreti duruyor yazdıkların ve buram buram kıskançlık kokuyor.

Icten ice kiyaslasam bile gelip buraya herhangi bir fiziksel ozelligi çirkinlik kriteri olarak yazmam, dusunurum binlerce kadin okuyor bunu sivilcelisi var kilolusu var esmeri var ne hissederler diye... cok cok cirkin der gecerim. Hele sivilce, bazilari icin ciddi bir saglik sorunu, nasil bir kusur olarak asagilayici bir sekilde yazilir? Biraz empati lazim insana...

evin önünden 5. tur. şimdi ben o kıza üzülmeyeyim mi. vallahi yarın bu kıza ben onu seviyorum,seni istemiyorum der çıkar.bilirim huyunu. bana da yaptı aynı şeyi,

Benim de aldatildigim kız benden güzel değildi
Bu simariklik değil asla
Ne goruyolardi acaba onların o iğrenç gözlerinden görmek isterdim

X