onları gördüm

benim ruhumun kötü olduğuna karar verdin yani,işte kadının en yakın dost yine kadın (!)

Aynen kadinin en iyi dostu kadin!
Hepimiz kadinlari bacak kalinligina, ten rengine, cilt sagligina gore degerli/degersiz ya da sevilmeyi hakeden/haketmeyen diye kategorize etsek birbirimizi cok guzel desteklemis oluruz cidden

Erkekler için gorsellik önemlidir..Burda çoğu hatun kizsada bu gerçek..Neden bırakmıştır sen daha iyi bilirsin.,tartistgnz uyusmadiginz yönler olabilir..Erkekler garipler çok özgüvenin yerindeyse daha itaatkar birini ararlar..itaatkarsan seni ezik bulurlar..Hersye okey dersen değerin bilinmez değişim dersin şımarık asi olursn..Benim nice arkadaşta gördüğüm sonuçlar bu..ama ne olursa olsun çok egolarını sisirmiycksin..Boşver gitsin

aynen, öyle düşününce haklısın,diyorum ya ona da kapının gösterilmesi yakındır.

Aynen kadinin en iyi dostu kadin!
Hepimiz kadinlari bacak kalinligina, ten rengine, cilt sagligina gore degerli/degersiz ya da sevilmeyi hakeden/haketmeyen diye kategorize etsek birbirimizi cok guzel desteklemis oluruz cidden
bak işte hala beni tanımadan yorum yapıyosun,konuları bilmeden.dahaönce ben bu adamdan çok söz ettim onu da bilmiyosun tabi..

anlattıgın kız cok çirkin ama belki alçakgönüllü falandır belki itaat ediyordur sevgiline (eski)

bak işte hala beni tanımadan yorum yapıyosun,konuları bilmeden.dahaönce ben bu adamdan çok söz ettim onu da bilmiyosun tabi..

Burda mesele sizin eski iliskiniz falan degil, bir kadin olarak baska bir kadini fiziksel ozellikleri nedeniyle bu kadar asagilamaniz. Sizin degiminizle boz renkli esmer, kalin bacakli ve sivilceli bir genc kiz bu yazdiklarinizi okuyunca ne hissedecek sizce? Yazarken bunu dusunmemis olmaniz bile sizin hakkinizda kendimce bir fikir sahibi olmami sagliyor zaten...

Gecen gun 3 yasindaki kizim, sivilceli bir kizi gosterip "anne bu ablanin yuzune ne olmus" dedi onda bile yerin dibine girdim, siz kalkip binlerce kadinin okudugu bir forumda (kim olursa olsun) bir kadini sivilcesi, bacagi, ten rengiyle tanimlayarak cirkin diye asagiliyorsunuz. Lutfen donup bir ozelestiri yapin...

Sakın sakin sakın
anlıyorum ruh halini

Ona yazmak istediklerini bir kağıda yaz deftere yaz dağa tasa toprağa yaz ama ona yazma

Geçecek ilk şok bu

Yas dönemi başlıyor
kızgınlık evresindesin

Nolur sakin

aslında gözüme ćok zavallı göründü. Bu zamanında çok beddua almış allah insanı şaşırıyor işte.

Chreynin dediklerinin altına imzamı atıyorum ve not olarak, benimde eski sevgilim benden sonra kısa boylu çirkin bir kıza gitti, görünce gülesim geliyo asla küçümsemiyorum Allahın yarattığı herşey güzeldir ama insan ister istemez kendiyle kıyas yapıyo eğer benden sonra güzel biriyle birlikte olmuş olsaydı üzülürdüm belki ama şuan inan umrumda değil kızda ne yüz güzelliği ne kalp güzelliği var onun adına üzülüyorum sadece benim gibi birine onu tercih ettiği için.

Eski sevgiliniz size ne yaparsa yapsan, bu size diğer kadinin fiziksel özelliklerini aşağilama hakki vermez. Ha bir de, insan manâ bulduğunu görmeden ölmezmiş. Yüzünüz sivilce dolup, saçlariniz tiftikleşip, ibre 100kg'ı gösterdiğinde haber verin olur mu?

Cidden kadinin kadina yaptiğini kimse yapmiyor..

Söz konusu olan adamı 10 yıldır taniyorum ben alçakgönüllülük,itaat hak getire. F...se ruhluysan onu aldattiğın havasına girip imalarda bulunursan senden kiymetlisi olmaz
sen resımdekı kızsan maşallah baya guzelsın bazı erkekler karısının sevgılısının guzel bakımlı olmasını ıstemezler hem kımse onunkıne bakmasın hem de kadın ondan aşağıda olsun ki herşeyı yapabilme hakkını kendınde bulabılsin

misal aldattım çünkü karım bakımsızdı vs vs

ohhhh iyi olmuş. Çok seçersen seçilmışe düşersin diye boşuna dememişler

Bu tam tersine herkes yanımdakine baksın ister.kendi de gördüğü her dişiye bakar.50 yaşindaki kadınlara bile bakiyor hatta 15 lik kizlara bike

Arkadas su an cok ofkeli ve duygu patlamasi yasiyor. Agir degil mi yazdiklariniz? Evet, hos degil yazdiklari ama empati kurulamaz mi biraz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…