onları gördüm

6 ay oncesine kadar yuzum sivilce doluydu.Eee hafiftende kilo problemim var.Ben alinmadim yazilana..Alinan illa olur da bu mecrada ozellikle bu konuda bu kadar hassas davranilmasi bu sasirtti acikcasi garipsedim.

Hımm bir geçmişiniz varsa peki sustum.
kıskançlık değil canım,şokkk şokkk şokk :))))

Adam sizi terketmekle çok yerinde bir karar vermiş bence birini böyle umarsızca aşağılamak ancak zayıf karakterli birine yakışır ve böyle biriyle de uzun soluklu gelicek plan yapılmaz.

bakın hanımlar bu adam belirli bir manken dışındaki kadınları kadın sınıfına sokmuordu. beni de beğenmiyordu anladınız mı. obsesiff yani takıntılı.

6 ay oncesine kadar yuzum sivilce doluydu.Eee hafiftende kilo problemim var.Ben alinmadim yazilana..Alinan illa olur da bu mecrada ozellikle bu konuda bu kadar hassas davranilmasi bu sasirtti acikcasi garipsedim.
Çünkü ona diger konusunda o kadar yardım edildi destek çıkıldı ama bir konu daha açıp akabinde bu kadar aşagılarcasına yazması itici durdu..

Bahsettigi kız güzel olsa orası öyle güzeldi burası böyle güzeldi diye gelmeyecekti sonuçta..

Adam sizi terketmekle çok yerinde bir karar vermiş bence birini böyle umarsızca aşağılamak ancak zayıf karakterli birine yakışır ve böyle biriyle de uzun soluklu gelicek plan yapılmaz.
evett yaa adam beni terk etmekle en iyisini yapmış. yoksa beni de ötekiler gibi nişandan sonra bırakırdı zaten 1 söz 2 nişan bozmuş tabii suç hep kızlardaymış ,benim gibi :)))))

bakın hanımlar bu adam belirli bir manken dışındaki kadınları kadın sınıfına sokmuordu. beni de beğenmiyordu anladınız mı. obsesiff yani takıntılı.

Tamam da siz konu başında "adam böyle böyleydi şimdi gitöiş benden de kilolu birisini seçmiş" gibi bir şey yazmamışsını ki. Basbayağı kadını baştan aşağı yermişsiniz aşağılamışsınız

(rengi boz bir esmer,suratı sivilce dolu,saçlar kirmızı, boyamaktan keçi kılına dönmüş,kilolu,bacakları benim belim kadar)
demekki böyle birinden hoşlanıyor sizi terkedip ona gittiğine göre

boyamadım cidden,

Müstehak dermiş gibi algılamayın da, kilonuza saçınıza vs. takık adama ne diye prim vermişssiniz zamanında anlamadım. Takıntılı falan da değilmiş beş para etmez "ben doğal seviyorum öyy o boyalı, bu şöyle." diyen tiplerden biriymiş. Bu durumda da evet suç prim veren kızlarda oluyor, yürü git Çağla ile takıl o zaman diyebilen kız neden yanında şimdi olan kişiyi dert etsin?

evett yaa adam beni terk etmekle en iyisini yapmış. yoksa beni de ötekiler gibi nişandan sonra bırakırdı zaten 1 söz 2 nişan bozmuş tabii suç hep kızlardaymış ,benim gibi :)))))
Ya ben bir yandan sana hak vermiştim de adam cidden senden ayrılmakla en doğru kararı vermiş bu ne adamın yemediği halt kalmamış sen hala evimin önünde 3. tur 5. tur diyosun sende bir garipsin

demekki adam ruha bakıyor sizde bir an önce unutmaya bakın derim

Ben konunn başında fikrimi belirttm,sasrmn normal,tepkin normal..Erkekler için gorsellk önemli,.ama madem takıntılı biliyordun senide begenmeyen birinn neden seni terk etmesini bekledin ? Cidden anlayamadm...

Kimse konunuza yorum yaparken, diğer yorumlari ya da başliklarinizi okumak zorunda değil. Söylediğiniz cümleler büyük bir kitlece yanliş anlašiliyorsa, hatayi bi zahmet kendinizde arayin.

Bir insanın dış görünüşüne böyle leş betimlemeler yapmanizin hiçbir açiklamasi olamaz. Buna hak verip "imi biriz impiti yipin" diyenler de, empatiye yerden yere vurulan kadini da alsinlar. Tek tarafli empati olmaz zira.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…