- 9 Temmuz 2011
- 1.425
- 753
-
- Konu Sahibi yelda_teacher
evet haklısın ondan önce terk etmeliydim. uzun zamandan beri ilk kez aşık olmuştum ve çok uyumluyduk.Ben konunn başında fikrimi belirttm,sasrmn normal,tepkin normal..Erkekler için gorsellk önemli,.ama madem takıntılı biliyordun senide begenmeyen birinn neden seni terk etmesini bekledin ? Cidden anlayamadm...
Neden yikildiniz peki? İğrenç bir adammis paragöz, obsefif, sorunlu? Size geri dönmesini mi bekliyordunuz?evett yaa adam beni terk etmekle en iyisini yapmış. yoksa beni de ötekiler gibi nişandan sonra bırakırdı zaten 1 söz 2 nişan bozmuş tabii suç hep kızlardaymış ,benim gibi :)))))
Kadinin dostu yine bi kadin! Serzenisinde bulunurken sivilceli sisko kirmizi sacli "o kadini" nasil yerden yere vurdugunuzu unuttunuz galibbenim ruhumun kötü olduğuna karar verdin yani,işte kadının en yakın dost yine kadın (!)
fransız balkon ve cadde üstü ev plakasını bile okuyabiliyorum oturduğum yerden :))))Neden yikildiniz peki? İğrenç bir adammis paragöz, obsefif, sorunlu? Size geri dönmesini mi bekliyordunuz?
Yoksa sacimi boyatmadi, kilomla dalga geçti ama tam tersi bir kizla geziyor diye kendi halinize mi yikildiniz?
Ve kaç tur attigini nasil biliyorsunuz pencerede onu mu gozluyorsunuz:)
O Boz sisko esmerde kaldı benceYorumları kendisi de pek okumuyor bence :)
duygu yoğunluğu diyelimAdam takintiliymis bunu bilerek devam etmişsin adam da kompleksler varmış saç boyamana dahi karismis devam etmissin adam bilmem kaç kez söz nisan atmis yine umursamamissin şimdi senin deyiminle Boz sisko ve sivilceli bir kizla çıkması mi umrunda
iyi seyahatlerr, gerçekten yazık kızaDuymak istedigin ;
Attan inip essege binmis. Mesaj atma hic..
Be de aynısını yazdım ama aldığım cevap aman yaa size mi anlatacağım oldu.İşine gelmeyince verdiği cevap bu konu sahibinin:)Adam takintiliymis bunu bilerek devam etmişsin adam da kompleksler varmış saç boyamana dahi karismis devam etmissin adam bilmem kaç kez söz nisan atmis yine umursamamissin şimdi senin deyiminle Boz sisko ve sivilceli bir kizla çıkması mi umrunda
Baya yoğunmus duygular belli.duygu yoğunluğu diyelim
Bir kitap okuyun, müzik dinleyin, TV izleyin balkonda plaka okumak tuhaf bir ruh hali yapilacak bir suru şey varken.fransız balkon ve cadde üstü ev plakasını bile okuyabiliyorum oturduğum yerden :))))
iyi seyahatlerr, gerçekten yazık kıza
ruha bakmadığını biliyorum. onun her söylediğine evet diyebilecek birilerine bakınıyo.
mutlaka :))))))(rengi boz bir esmer,suratı sivilce dolu,saçlar kirmızı, boyamaktan keçi kılına dönmüş,kilolu,bacakları benim belim kadar)
demekki böyle birinden hoşlanıyor sizi terkedip ona gittiğine göre
bilemem..kendisine sormak lazım.Kapıdan niye geçiyo ki
O ne çirkin bir dalga Geçme öyle ini biriz impiti yipin,tebriklerKimse konunuza yorum yaparken, diğer yorumlari ya da başliklarinizi okumak zorunda değil. Söylediğiniz cümleler büyük bir kitlece yanliş anlašiliyorsa, hatayi bi zahmet kendinizde arayin.
Bir insanın dış görünüşüne böyle leş betimlemeler yapmanizin hiçbir açiklamasi olamaz. Buna hak verip "imi biriz impiti yipin" diyenler de, empatiye yerden yere vurulan kadini da alsinlar. Tek tarafli empati olmaz zira.