- 9 Temmuz 2011
- 1.425
- 753
-
- Konu Sahibi yelda_teacher
Yine geldik ya dış görünüşe. Diger yorumları okumadınız. Cagla ş. Dışindakileri kadın sinifina koymayan obsesif biri bu.o sebepten.Umarım en kısa sürede kendinizi toparlarsınız. Bu zorlu süreçte neler yaşanabileceğini, ruhsal olarak insanın ne kadar çökebileceğini tahmin ediyorum ama lütfen ne olursa olsun başkalarının dış görünüşü hakkında kötü yorumlarda bulunmayın, küçük düşürücü şeyler yazmayın. Lütfen karşıdaki kıza öyle bir gözle bakmayın, şu durumu atlatana kadar kendinize hakim olmaya çalışın. Geçmiş olsun, inşallah bundan sonra hep istediğiniz gibi insanlar çıkar karşınıza.
Aşaglama falan değil arkadaşım şunu bi anlatamadım.adam doğal güzel diye ölen biri bana saćımı 2 yil boyunca boyamama bile izin vermedi
Amann vallabi cevap vermicem eski konuları ve yorumları okumadan yazıyosunuz. Ben o kiza da acıyorum ayrıca umarım ona aşık olmaz çünkü sonu benim gibi. Sepet havası yaniKızı resmen aşagılamışsın..
O kızın sizin ilişkinizden haberi var mıydı peki ?
Erkek arkadaşını mı aldı elinden zorla ?
Hem kıza acıyorum deyip hem de kıza bu garip yakıştırmaları yapmanız çok ironik duruyor .)
Beni,aklımda başka biri var, diye terkeden eski sevgilimi o kizla gördüm. Beni bunun için terk ettiğine inanamıyorum. Resmen yılıldım. o da beni gördü,tuhaf bir telaş içine girdi.Benin kalbim yerinden söküldü sanki.Kız rengi boz bir esmer,suratı sivilce dolu,saçlar kirmızı, boyamaktan keçi kılına dönmüş,kilolu,bacakları benim belim kadar.( benim boyum 160,kilom 51) bana hep kilolusun diyen adam kafayı yiyeceğim yardım edin bana.elim ayağım tutmaz haldeyim.mesaj atıp beni bunun için mi terkettin diyesim var. Allaahım bana yardım et.
Tamam da bırak madem sonunu kızın kendi düşünsün..Bundan sizene ki ? Sizi bile bile sevgilinizin hayatına mı girdi ? Sanırım hayır..Eeee bu onu aşagılama hakkı veriyor mu ? Sizi aldatan erkek arkadaşınız o kız degil.Amann vallabi cevap vermicem eski konuları ve yorumları okumadan yazıyosunuz. Ben o kiza da acıyorum ayrıca umarım ona aşık olmaz çünkü sonu benim gibi. Sepet havası yani
senin gibi boya kiloya takıntılı, özgüveni eksik bir insanın karakterini çözmüş demek ki eski sevgilin. akıllı çocukmuş ki fesatlığını çözmüş ve gerçekten sevdiği, istediği kişiyle birlikte şu anda. eminim kızın boyu senden uzundur :=) insan sevmediği insanın kusurlarını görürmüş hep. demek ki onun gözüne sahiden kilolu gözüküyordun. (boyun kısa olduğu için öyle duruyorsun demek ki) . ama şu andaki sevgilisini gerçekten seviyor olmalı ki sorun etmiyor onun fiziksel özelliklerini. sana tavsiyem insanların fiziksel özelliklerni bu kadar takıntı haline getireceğine vaktini biraz kişisel gelişimine harca. o zaman seni sen olduğu için sevecek birini bulursun belki.
dip not: zamanında 44 beden nişanlık giyiyor diye hiç tanımadığın halde o bedendeki kişiler nasıl koca buluyor diye hayretler içinde kaldığın kızdan nacizane tavsiyeler
Aşaglama falan değil arkadaşım şunu bi anlatamadım.adam doğal güzel diye ölen biri bana saćımı 2 yil boyunca boyamama bile izin vermedi
chelyz kızın suçu ne peki ?Birakin bu isleri bayanlar...Konu sahibine tipini asagiladin ruhu onemli zirvasini yapmayalim bence.Sen,ben,o hepimiz boyle asagilik bir sekilde terkedilsek bunu yapmayacak miyiz? Kendimizle ugruna terkedildigimiz kizla karsilastirmayacak miyiz kendimizi??
işte takıntı,,Çağla Şikel çok mu doğalmış? Üstelik saç boyatmanıza karışan bir adam söylüyor bunu.
kızın bir suçu yok işte,ona da üzüldüm açıkçası.chelyz kızın suçu ne peki ?
Haberi yoksa olanlardan ?
Birakin bu isleri bayanlar...Konu sahibine tipini asagiladin ruhu onemli zirvasini yapmayalim bence.Sen,ben,o hepimiz boyle asagilik bir sekilde terkedilsek bunu yapmayacak miyiz? Kendimizle ugruna terkedildigimiz kizla karsilastirmayacak miyiz kendimizi??
Birakin bu isleri bayanlar...Konu sahibine tipini asagiladin ruhu onemli zirvasini yapmayalim bence.Sen,ben,o hepimiz boyle asagilik bir sekilde terkedilsek bunu yapmayacak miyiz? Kendimizle ugruna terkedildigimiz kizla karsilastirmayacak miyiz kendimizi??