- 13 Mart 2019
- 15.476
- 58.917
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Allahımm tez vakitte sağlıklı bi şekilde benimde midem küçülsün amin
- 2 Kepçe Yoğurt Çorbası (yaklaşık 400-500 ml): 200-300 kalori (çorbanın içeriğine bağlı olarak değişir)
- 3 Yemek Kaşığı Kuru Fasulye Sucuklu (yaklaşık 90 gr): 200-250 kalori (sucuk miktarına bağlı olarak değişir)
- 1 Çay Bardağı Sade Kefir (yaklaşık 200 ml): Yaklaşık 80 kalori
- 3 Adet Ceviz (yaklaşık 45 gr): Yaklaşık 300 kalori
- 1 İncir (yaklaşık 50 gr): Yaklaşık 40 kalori
- 3 Kare Çikolata (yaklaşık 30 gr): Yaklaşık 150 kalori (çikolata türüne bağlı olarak değişir)
- 1 Adet Şeker (yaklaşık 4 gr): Yaklaşık 15 kalori
- 1 Kase Salata (malzemeler belirsiz, yaklaşık 200 gr): 50-100 kalori (malzemelerin türüne ve miktarına bağlı olarak değişir)
- Yarım Kase Lahana Turşusu (yaklaşık 100 gr): Yaklaşık 15 kalori
- 1 Adet Küçük Elma (yaklaşık 100 gr): Yaklaşık 50 kalori
Toplam Tahmini Kalori: Yaklaşık 1100 - 1400 kalori (
Tek öğün yapıyorum akşam yiyorum kızlar midem küçülmüş yediklerim fazla bile geldi çabuk doyuyorum ElhamdülilAllah.
Gayet güzel maşallahSabah
1 yumurta kaşarlı domates peynir zeytin
2 dilim ekmek
Öğlen
Pilav salata yedim
Akşam
Yeşil mercimek salata çiğkötfe
15 dk iç bacak egzersiz
Şifa olsunÇayın yanında 1 avuç kabak çekirdeği yedim bitirdim
Ben tutamadım soryyAşırı bişey yemeği istedi var şu an tutuyorum kendimi
Sakin ol kendine gel yarın hiç bir şey için geç değilBugün de iyi geçmedi… Dokuz günlük tatil sonrası düzenimi oluşturmakta zorlanıyorum. Ev, iş, vs… ve nedense yemeğe kaçıyorum. Düzen oluşturmayı beklerken günler geçiyor, günler geçtikçe kilo alıyorum… ne olacak bilmiyorum…
Hayır asla çekinmeKendimi tanıtırken kilo alma nedenime depresyon demiştim. Maalesef kronik depresyon hastasıyım ben. Burda tatlı tatlı konuşuyorsunuz, sizleri okurken gülümsüyorum çoğu zaman:) melankolik konuşmalarımla sohbetin havasını bozarsam sadece kilo bildirimi de yapabilirim, hiç sorun değil. Ben gruba geldiğimde pek kimse yoktu, kafam estikçe gelir içimi döker giderim demiştim ama şimdi enerjik bir grup görüyorum karşımda ve bu enerjiyi bozmaktan çekiniyorum:)
Ben ahsen uyumadan maalesef yapamam asla yaptırmıyor o da çıkıyorBende aynı şekilde o yüzden Sabah kahvaltı öncesi yapalım diyorum ne dersiniz
Benimde cogu günüm melankolik geçiyor maalesef anksiyete var. Suan mesela konu konuyu açtı kafamda stres sıkıntıdan uyuyamıyorum. Seni çok iyi anlıyorumKendimi tanıtırken kilo alma nedenime depresyon demiştim. Maalesef kronik depresyon hastasıyım ben. Burda tatlı tatlı konuşuyorsunuz, sizleri okurken gülümsüyorum çoğu zaman:) melankolik konuşmalarımla sohbetin havasını bozarsam sadece kilo bildirimi de yapabilirim, hiç sorun değil. Ben gruba geldiğimde pek kimse yoktu, kafam estikçe gelir içimi döker giderim demiştim ama şimdi enerjik bir grup görüyorum karşımda ve bu enerjiyi bozmaktan çekiniyorum:)
Evet evet yıllardır yazarım ben, edebi değeri olmayan alelade şeyler ama olsun rahatlattığı doğru:)Sakin ol kendine gel yarın hiç bir şey için geç değil
Bi ajanda tutabilirsin
Yazmak seni rahatlatır
Evet benzer duygular yaşıyoruz çoğu kez. Aslında etrafım çok esprili birisi olduğumu söyler ama işte o dönemimde değilim:) ah bir çıkabilirsem şu zindanımdan size o yönümü de göstereceğime inanıyorum:))Hayır asla çekinme
Ne zaman istersen yaz
Birbirimizi motive etmek için burdayız
Bende burayı günlük gibi açmıştım
Ama diğer topikten arkadaşlarım gelince çok güzel oldu benim için
Diyet gruplarında çok kimseyi tanımadığım için herkes sadece menüye odaklı gibi geliyordu
Ama biz herşeyden konuşuyoruz Buda rahatlatıyor beni
Hangimiz depresyonda değiliz ki
Yaa çok teşekkür ederim adaşımBenimde cogu günüm melankolik geçiyor maalesef anksiyete var. Suan mesela konu konuyu açtı kafamda stres sıkıntıdan uyuyamıyorum. Seni çok iyi anlıyorumne hissediyorsan yazabilirsin konuşuruz dertleşiriz
Amin sagliklica olsun. diyete basladigimda çok yiyordum ama yüzde 80 sağlıklı yuzde 20 çikolata kek, aşırı zorlandım sonra heyecanın etksiyle kalbimi sürekli dışarda hissediyorum şu aralar onunda etksiyle küçülmeye başladı ElhamdülilAllahAllahımm tez vakitte sağlıklı bi şekilde benimde midem küçülsün amin
Valla yemeye devam edersem zayıfllıktan eser kalmıcaktıNeden zayıf olduğun belli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?