Önemli Olan Kafada Bitirebilmek😉😎

Allahımm tez vakitte sağlıklı bi şekilde benimde midem küçülsün amin

Sakin ol kendine gel yarın hiç bir şey için geç değil
Bi ajanda tutabilirsin
Yazmak seni rahatlatır

Hayır asla çekinme
Ne zaman istersen yaz
Birbirimizi motive etmek için burdayız
Bende burayı günlük gibi açmıştım
Ama diğer topikten arkadaşlarım gelince çok güzel oldu benim için
Diyet gruplarında çok kimseyi tanımadığım için herkes sadece menüye odaklı gibi geliyordu
Ama biz herşeyden konuşuyoruz Buda rahatlatıyor beni
Hangimiz depresyonda değiliz ki

Benimde cogu günüm melankolik geçiyor maalesef anksiyete var. Suan mesela konu konuyu açtı kafamda stres sıkıntıdan uyuyamıyorum. Seni çok iyi anlıyorum ne hissediyorsan yazabilirsin konuşuruz dertleşiriz

Sakin ol kendine gel yarın hiç bir şey için geç değil
Bi ajanda tutabilirsin
Yazmak seni rahatlatır
Evet evet yıllardır yazarım ben, edebi değeri olmayan alelade şeyler ama olsun rahatlattığı doğru:)
Evet benzer duygular yaşıyoruz çoğu kez. Aslında etrafım çok esprili birisi olduğumu söyler ama işte o dönemimde değilim:) ah bir çıkabilirsem şu zindanımdan size o yönümü de göstereceğime inanıyorum:))
Benimde cogu günüm melankolik geçiyor maalesef anksiyete var. Suan mesela konu konuyu açtı kafamda stres sıkıntıdan uyuyamıyorum. Seni çok iyi anlıyorum ne hissediyorsan yazabilirsin konuşuruz dertleşiriz
Yaa çok teşekkür ederim adaşım konu konuyu açtı dediğin evde mi bir şeyler konuşuldu seni strese sokacak?

Allahımm tez vakitte sağlıklı bi şekilde benimde midem küçülsün amin
Amin sagliklica olsun. diyete basladigimda çok yiyordum ama yüzde 80 sağlıklı yuzde 20 çikolata kek, aşırı zorlandım sonra heyecanın etksiyle kalbimi sürekli dışarda hissediyorum şu aralar onunda etksiyle küçülmeye başladı ElhamdülilAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…