Önemli Olan Kafada Bitirebilmek😉😎

insan kendini sıkıştırdıkca daha cok iyi biraz akısına bırak ben öyle yapıyorım o durumlarda

Tatil biteli 2 gün oldu canım düzene sokunca evi işi diyete başlarsın
Ya hep ya hiç mantığı var bende, bir şeyi tam yapamıyorsam tamamen bırakıyorum. Hiç iyi bir şey değil. Tamam iyiyken iyi hoş ama bırakınca da dibi görüyorum. İnşallah bir an önce toparlarım
insan kendini sıkıştırdıkca daha cok iyi biraz akısına bırak ben öyle yapıyorım o durumlarda
Akışına bırakınca aylarca toparlanamadığım oluyor çok korkuyorum ben 80 kilodan düştüm, normalde olduğum bir kilo değildi ama oralara kadar gittim. Şimdi tekrar o kadar çok kilo almaktan korkuyorum. Kendimden korkuyorum.

Ananas seviyorsan bi detox var atıyım sana

Çok severek yedigim söylenemez ama yaparım bunu yarın yapıyım bi bucuk kilo diyo ahahja
Uykusuzluk yorgunluk stres hepsi inanılmaz etkiliyo yeme düzenini ben cok uykusuz kalıyorum mesela buda beni sürekli yemeye itiyo.

Çok severek yedigim söylenemez ama yaparım bunu yarın yapıyım bi bucuk kilo diyo ahahja

Uykusuzluk yorgunluk stres hepsi inanılmaz etkiliyo yeme düzenini ben cok uykusuz kalıyorum mesela buda beni sürekli yemeye itiyo.
Evet haklısın, ben de pek çok sebepten yemeye yönelebiliyorum.

Kendimi tanıtırken kilo alma nedenime depresyon demiştim. Maalesef kronik depresyon hastasıyım ben. Burda tatlı tatlı konuşuyorsunuz, sizleri okurken gülümsüyorum çoğu zaman:) melankolik konuşmalarımla sohbetin havasını bozarsam sadece kilo bildirimi de yapabilirim, hiç sorun değil. Ben gruba geldiğimde pek kimse yoktu, kafam estikçe gelir içimi döker giderim demiştim ama şimdi enerjik bir grup görüyorum karşımda ve bu enerjiyi bozmaktan çekiniyorum:)

İçinden nasıl geliyorsa öyle konuş

Gün harika geçmiş yaa süpersin

Bence gayet iyi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…