- 30 Ocak 2015
- 19.140
- 23.984
- 598
- 29
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Midem bulanıyo yeşil çay içtim yanında ananas yedim çok kötüyümAşırı bişey yemeği istedi var şu an tutuyorum kendimi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Midem bulanıyo yeşil çay içtim yanında ananas yedim çok kötüyümAşırı bişey yemeği istedi var şu an tutuyorum kendimi![]()
insan kendini sıkıştırdıkca daha cok iyi biraz akısına bırak ben öyle yapıyorım o durumlardaBugün de iyi geçmedi… Dokuz günlük tatil sonrası düzenimi oluşturmakta zorlanıyorum. Ev, iş, vs… ve nedense yemeğe kaçıyorum. Düzen oluşturmayı beklerken günler geçiyor, günler geçtikçe kilo alıyorum… ne olacak bilmiyorum…
Ananas seviyorsan bi detox var atıyım sanaMidem bulanıyo yeşil çay içtim yanında ananas yedim çok kötüyüm![]()
Ya hep ya hiç mantığı var bende, bir şeyi tam yapamıyorsam tamamen bırakıyorum. Hiç iyi bir şey değil. Tamam iyiyken iyi hoş ama bırakınca da dibi görüyorum. İnşallah bir an önce toparlarımTatil biteli 2 gün oldu canım düzene sokunca evi işi diyete başlarsın![]()
Akışına bırakınca aylarca toparlanamadığım oluyor çok korkuyoruminsan kendini sıkıştırdıkca daha cok iyi biraz akısına bırak ben öyle yapıyorım o durumlarda
Ananas seviyorsan bi detox var atıyım sana
Uykusuzluk yorgunluk stres hepsi inanılmaz etkiliyo yeme düzenini ben cok uykusuz kalıyorum mesela buda beni sürekli yemeye itiyo.Ya hep ya hiç mantığı var bende, bir şeyi tam yapamıyorsam tamamen bırakıyorum. Hiç iyi bir şey değil. Tamam iyiyken iyi hoş ama bırakınca da dibi görüyorum. İnşallah bir an önce toparlarım
Akışına bırakınca aylarca toparlanamadığım oluyor çok korkuyorumben 80 kilodan düştüm, normalde olduğum bir kilo değildi ama oralara kadar gittim. Şimdi tekrar o kadar çok kilo almaktan korkuyorum. Kendimden korkuyorum.
Evet haklısın, ben de pek çok sebepten yemeye yönelebiliyorum.Çok severek yedigim söylenemezama yaparım bunu yarın yapıyım bi bucuk kilo diyo ahahja
Uykusuzluk yorgunluk stres hepsi inanılmaz etkiliyo yeme düzenini ben cok uykusuz kalıyorum mesela buda beni sürekli yemeye itiyo.
İçinden nasıl geliyorsa öyle konuşKendimi tanıtırken kilo alma nedenime depresyon demiştim. Maalesef kronik depresyon hastasıyım ben. Burda tatlı tatlı konuşuyorsunuz, sizleri okurken gülümsüyorum çoğu zaman:) melankolik konuşmalarımla sohbetin havasını bozarsam sadece kilo bildirimi de yapabilirim, hiç sorun değil. Ben gruba geldiğimde pek kimse yoktu, kafam estikçe gelir içimi döker giderim demiştim ama şimdi enerjik bir grup görüyorum karşımda ve bu enerjiyi bozmaktan çekiniyorum:)
Harika bir tabakGünaydın![]()
Maşallah bende 300 gram gitmiş600 gram gitmis bende senin gibi her gün tartılanlardanım ahahah
Süper süper afiyet olsunnnÖyle sunum munum yok böyle![]()
Vay vay vay sağlıklı yaşama giriş1 yumurtadan tam buğday unundan krep yaptım peynir zeytin salatalık domates yedim kahvaltıda![]()
Benim de daha var ama bugün o kadar saçma şeyler yedim ki yazsam ibret olur heralde10 gün var bu sefer erkenden mi geldi tatlı krizi bilemedim
Neden zayıf olduğun belli olduDün 4 de yedim dışarı cıkacagımız icin bi sandvic yedim yapıp baska bisey yemedim annemgile gitmistim aksam minik bi kasede sütlaç yedim o kadar. Bugun cocuklara brokoli yapcam ondan yerim heralde yoğurtla beraber
Aayy hadi hayırlı olsunnEvde spor yürüyüş yapmıyorum yürüme bandı aldım kargoyu bekliyorum. Gelsin yürüyüş yapacağım inşallah![]()
Bende aynı şekilde o yüzden Sabah kahvaltı öncesi yapalım diyorum ne dersinizAy yapalım inşallah her gün akşam yapcam diyorum üşeniyorum![]()
Mük mük mükk2 çilek yedim
Bi avuç kuruyemiş
2 parça ananas yedim
Bide şekersiz latte ictim
Ardayı almaya gittim biraz yürüdüm
6 bin adımı dışarda gerisi evde atılan adım
Gün harika geçmiş yaa süpersinSabah
1 yumurtadan tam buğday unundan krep
Domates salatalık zeytin beyaz peynir
14:30
1 küçük muz
Filtre kahve
7 tane fıstık
18:30
4 kaşık et haşlama
3 kaşık pilav
2 dilim siyez ekmeği
2 lt su
Çayı boş içersem bugünü güzel kapatmış olacağım
Bence çok ideal olmuş afiyet olsun3 kaşık kaymak
1 kaşık bal
Yarım yumurta
3 zeytin
1 dilim ekmek
Aralarda
Kefir
Sade kahve
1 avuç kuruyemis
1 kasik Tahin pekmez
Dün lahmacun çok yapmıştım onu yedim
Corba
Salata
2.5 lt su
Bence gayet iyi olmuşSabah
2 tane haşlanmış yumurta
Menemen annem çağırdı yumurtaları aldım gittim
Çeyrekten biraz fazla ekmek menemen olunca yedim
Çay
Çilek reçeli 2 tatlı kaşığı
Salatalık
Akşam
Etli nohut yemeği
Yoğurt
Akşamı şimdi yiycem kahvaltıyı geç yaptım ahseni jimnastiğe götürdüm geldim ancak