- 30 Ocak 2015
- 19.219
- 24.453
- 598
- 29
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Dün 4 de yedim dışarı cıkacagımız icin bi sandvic yedim yapıp baska bisey yemedim annemgile gitmistim aksam minik bi kasede sütlaç yedim o kadar. Bugun cocuklara brokoli yapcam ondan yerim heralde yoğurtla beraberAkşam ne yiyorsun mesela
Ay yapalım inşallah her gün akşam yapcam diyorum üşeniyorumEvde spor yürüyüş yapmıyorum yürüme bandı aldım kargoyu bekliyorum. Gelsin yürüyüş yapacağım inşallah
Gelsinde benimki birlikte yapalım sweetimAy yapalım inşallah her gün akşam yapcam diyorum üşeniyorum
Bende aynı ya hareket yokGelsinde benimki birlikte yapalım sweetimumarım sıkılıp bir köşeye atmam çok hareketsizim hareket etmem lazım
BenimdeAşırı bişey yemeği istedi var şu an tutuyorum kendimi
Tatil biteli 2 gün oldu canım düzene sokunca evi işi diyete başlarsınBugün de iyi geçmedi… Dokuz günlük tatil sonrası düzenimi oluşturmakta zorlanıyorum. Ev, iş, vs… ve nedense yemeğe kaçıyorum. Düzen oluşturmayı beklerken günler geçiyor, günler geçtikçe kilo alıyorum… ne olacak bilmiyorum…
Off evet yaa 1 avuç fıstık yedim ama kesmediBenimdecips çikolata yemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?