- 13 Mart 2019
- 15.476
- 58.917
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Ne güzel görsellerYemek sonrası bir bardak çay ve bir minik luppo yedim
Çilekli pastayı da arkadaşım hayali olarak eklememi istedi
Eki Görüntüle 3573864
12 günlük 900 lira grup halinde. Daha öncede aldım aynı diyetisyenden memnun kaldım listesi falan güzel bayaAyy hadi inşallah çok güzel geçer ne kadara aldın paketi diyet paketini yani
Yapay zeka ile çektiklerimi düzenliyorum bu ara taktımNe güzel görseller
Ay çok iyimiş fiyatı yaa12 günlük 900 lira grup halinde. Daha öncede aldım aynı diyetisyenden memnun kaldım listesi falan güzel baya
Aldım duruyorKızlar size bişi danışıcam , çok spor yapabilen biri değilim hava güzel olunca öğle tatilinde yürüyüş yapıyorum sadece acaba diyorum koşu bantı mı alsam acaba kullanır mıyım ? Alıp köşede kalsın da istemiyorum çünkü aranızda alan kullanan var mı ? Faydası oluyor mu ?
Evet istersen sayfasını atayım takip edersin. Listesi de öyle aşırı katı olmuyor ama verdiriyor daAy çok iyimiş fiyatı yaa
Gerçekten bende böyleyim resmen doyma tutum yok gibi olduBen 1 haftadır doymuyorum gibi bir şey. Dolunay zamanı olurdu bu bende. Ama bu sefer erken başladı. Bugün ablamla konuştum o da öyleymiş. Yeğenimde öyle. Sürekli yiyorlarmış
Böyle olmazdım valla hani yemeyi severim de yemek yiyip daha üstüne ne yesem diye düşünüyorum resmenGerçekten bende böyleyim resmen doyma tutum yok gibi oldu
Ben de gündüz iş yerindeyim akşam da kızımla vakit geçiriyorum 21:30 gibi uyuyor sonra yürüyüş bandı yapar mıyım diye düşünüyorum. Hareketsiz de olcak gibi değil de youtubeden yapıyordum eskiden cok da faydasını gördğm ama canım onları hiç istemiyorAldım duruyoryani benimki şundan duruyor küçük kızım var gündüz yapmama izin vermiyor o da çıkıyor. Akşam yapayım diyorum ama o uyuyunca da pertim çıkıyor yapmıyorum ama başlaycam bende yürümeye, hayal de aldı gönülün de var
Adı ne sweet12 günlük 900 lira grup halinde. Daha öncede aldım aynı diyetisyenden memnun kaldım listesi falan güzel baya
Bende mi başlasam acaba ya nasıl oluyor liste mi veriyor sweetEvet istersen sayfasını atayım takip edersin. Listesi de öyle aşırı katı olmuyor ama verdiriyor da
Eliptik bisiklet var bende ama acaba bisiklet tarzında alsaydın diyorum bazen usendigim için . Eliptik yaptım zamanında şu anda yapmıyorum pilates yapıyorum o yüzden ama güzel yaniKızlar size bişi danışıcam , çok spor yapabilen biri değilim hava güzel olunca öğle tatilinde yürüyüş yapıyorum sadece acaba diyorum koşu bantı mı alsam acaba kullanır mıyım ? Alıp köşede kalsın da istemiyorum çünkü aranızda alan kullanan var mı ? Faydası oluyor mu ?
Yaa süpersin benim sabah yürüdüğüm 17 dk var daha da pertim çıktı ama akşam boş çay içtimTam çocugu uyutup koltukta pinekleyecekken bir gazla kalkıp leslie artı 20 mekik yaptım. Yaklaşık 1 saat bu günü güzel kapattım kendi adıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?