- 13 Ağustos 2022
- 7.165
- 32.127
- 478
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Kafamdaki düşünceleri diyorumEvet evet yıllardır yazarım ben, edebi değeri olmayan alelade şeyler ama olsun rahatlattığı doğru:)
Evet benzer duygular yaşıyoruz çoğu kez. Aslında etrafım çok esprili birisi olduğumu söyler ama işte o dönemimde değilim:) ah bir çıkabilirsem şu zindanımdan size o yönümü de göstereceğime inanıyorum:))
Yaa çok teşekkür ederim adaşımkonu konuyu açtı dediğin evde mi bir şeyler konuşuldu seni strese sokacak?
Şuan yapıyorum bendeBen ahsen uyumadan maalesef yapamam asla yaptırmıyor o da çıkıyor
Bende o saatte uyanıktım ama çikolata yedin bayram çikolatası 2 taneUyuyamadım açlıktan mıdır nedir
Ayy canımm
Ay ne heyecanı bu bi kere daha yazdın özel değil ise merak ettimAmin sagliklica olsun. diyete basladigimda çok yiyordum ama yüzde 80 sağlıklı yuzde 20 çikolata kek, aşırı zorlandım sonra heyecanın etksiyle kalbimi sürekli dışarda hissediyorum şu aralar onunda etksiyle küçülmeye başladı ElhamdülilAllah
İşte sen bu olayı çözmüşsün işin ucu kaçınca hemen müdahale ediyorsun bu harika bişey maşallahValla yemeye devam edersem zayıfllıktan eser kalmıcaktıbugun bir gram bile gitmemiş yemedim bisey bide
Yaa AllahımmGünaydın kızlar
Ne diyorlar şimdi overthink saati falanKafamdaki düşünceleri diyorumgeçmiş hakkında bi düşünce geldi ordan başka olay geldi derken beynimde konu konuyu açtı
Geçmişte yaşananlar üzücü olaylar gelecekte ne olacak duygusu vs işte gönülNe diyorlar şimdi overthink saati falan
Canım benim tevekkül en güzel duygu dua edip tevekkül etmekGeçmişte yaşananlar üzücü olaylar gelecekte ne olacak duygusu vs işte gönül
Ayy hadi inşallah çok güzel geçer ne kadara aldın paketi diyet paketini yaniYarın online diyetim başlıyor bakalım 12 günlük inşallah çok iyi olur alışveriş yaptım şimdi listeye göre
Akşamı da söylediğin gibi kapatırsan harika olurMerhaba, bu gün başlayabildim sonunda . Eski diyet listelerim vardı onlarla başladım. Sabah yumurta biraz peynir zeytin domates salatalık 1 dilim tam bugday ekmegi öğlen 3 köfte ayran akşam da nohut yemegi yoğurt salata yicem ve günü kapatıcam . İnşallah eski listelerim işe yarar diyorum
Çok güzel görünüyor benimde buna benzerdiEki Görüntüle 3573433 bugün kahvaltım böyle 1lt su içildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?