Önemli Olan Kafada Bitirebilmek😉😎

• 2 Kepçe Yoğurt Çorbası (yaklaşık 400-500 ml): 200-300 kalori (çorbanın içeriğine bağlı olarak değişir)
  • 3 Yemek Kaşığı Kuru Fasulye Sucuklu (yaklaşık 90 gr): 200-250 kalori (sucuk miktarına bağlı olarak değişir)
  • 1 Çay Bardağı Sade Kefir (yaklaşık 200 ml): Yaklaşık 80 kalori
  • 3 Adet Ceviz (yaklaşık 45 gr): Yaklaşık 300 kalori
  • 1 İncir (yaklaşık 50 gr): Yaklaşık 40 kalori
  • 3 Kare Çikolata (yaklaşık 30 gr): Yaklaşık 150 kalori (çikolata türüne bağlı olarak değişir)
  • 1 Adet Şeker (yaklaşık 4 gr): Yaklaşık 15 kalori
  • 1 Kase Salata (malzemeler belirsiz, yaklaşık 200 gr): 50-100 kalori (malzemelerin türüne ve miktarına bağlı olarak değişir)
  • Yarım Kase Lahana Turşusu (yaklaşık 100 gr): Yaklaşık 15 kalori
  • 1 Adet Küçük Elma (yaklaşık 100 gr): Yaklaşık 50 kalori

Toplam Tahmini Kalori: Yaklaşık 1100 - 1400 kalori (

Tek öğün yapıyorum akşam yiyorum kızlar midem küçülmüş yediklerim fazla bile geldi çabuk doyuyorum ElhamdülilAllah.
Allahımm tez vakitte sağlıklı bi şekilde benimde midem küçülsün amin🤲🏻🥹

Bugün de iyi geçmedi… Dokuz günlük tatil sonrası düzenimi oluşturmakta zorlanıyorum. Ev, iş, vs… ve nedense yemeğe kaçıyorum. Düzen oluşturmayı beklerken günler geçiyor, günler geçtikçe kilo alıyorum… ne olacak bilmiyorum…
Sakin ol kendine gel yarın hiç bir şey için geç değil
Bi ajanda tutabilirsin
Yazmak seni rahatlatır 😍

Kendimi tanıtırken kilo alma nedenime depresyon demiştim. Maalesef kronik depresyon hastasıyım ben. Burda tatlı tatlı konuşuyorsunuz, sizleri okurken gülümsüyorum çoğu zaman:) melankolik konuşmalarımla sohbetin havasını bozarsam sadece kilo bildirimi de yapabilirim, hiç sorun değil. Ben gruba geldiğimde pek kimse yoktu, kafam estikçe gelir içimi döker giderim demiştim ama şimdi enerjik bir grup görüyorum karşımda ve bu enerjiyi bozmaktan çekiniyorum:)
Hayır asla çekinme 🤗
Ne zaman istersen yaz 🥰
Birbirimizi motive etmek için burdayız 🤩
Bende burayı günlük gibi açmıştım🫠
Ama diğer topikten arkadaşlarım gelince çok güzel oldu benim için😍
Diyet gruplarında çok kimseyi tanımadığım için herkes sadece menüye odaklı gibi geliyordu😬
Ama biz herşeyden konuşuyoruz Buda rahatlatıyor beni😊
Hangimiz depresyonda değiliz ki 🫠

202 kalorilik Leslie yaptım ✅

Eklentiler

• 1000080493.webp
    1000080493.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 15
Kendimi tanıtırken kilo alma nedenime depresyon demiştim. Maalesef kronik depresyon hastasıyım ben. Burda tatlı tatlı konuşuyorsunuz, sizleri okurken gülümsüyorum çoğu zaman:) melankolik konuşmalarımla sohbetin havasını bozarsam sadece kilo bildirimi de yapabilirim, hiç sorun değil. Ben gruba geldiğimde pek kimse yoktu, kafam estikçe gelir içimi döker giderim demiştim ama şimdi enerjik bir grup görüyorum karşımda ve bu enerjiyi bozmaktan çekiniyorum:)
Benimde cogu günüm melankolik geçiyor maalesef anksiyete var. Suan mesela konu konuyu açtı kafamda stres sıkıntıdan uyuyamıyorum. Seni çok iyi anlıyorum 🫶🏻 ne hissediyorsan yazabilirsin konuşuruz dertleşiriz :KK19:

Sakin ol kendine gel yarın hiç bir şey için geç değil
Bi ajanda tutabilirsin
Yazmak seni rahatlatır 😍
Evet evet yıllardır yazarım ben, edebi değeri olmayan alelade şeyler ama olsun rahatlattığı doğru:)
Hayır asla çekinme 🤗
Ne zaman istersen yaz 🥰
Birbirimizi motive etmek için burdayız 🤩
Bende burayı günlük gibi açmıştım🫠
Ama diğer topikten arkadaşlarım gelince çok güzel oldu benim için😍
Diyet gruplarında çok kimseyi tanımadığım için herkes sadece menüye odaklı gibi geliyordu😬
Ama biz herşeyden konuşuyoruz Buda rahatlatıyor beni😊
Hangimiz depresyonda değiliz ki 🫠
Evet benzer duygular yaşıyoruz çoğu kez. Aslında etrafım çok esprili birisi olduğumu söyler ama işte o dönemimde değilim:) ah bir çıkabilirsem şu zindanımdan size o yönümü de göstereceğime inanıyorum:))
Benimde cogu günüm melankolik geçiyor maalesef anksiyete var. Suan mesela konu konuyu açtı kafamda stres sıkıntıdan uyuyamıyorum. Seni çok iyi anlıyorum 🫶🏻 ne hissediyorsan yazabilirsin konuşuruz dertleşiriz :KK19:
Yaa çok teşekkür ederim adaşım😊 konu konuyu açtı dediğin evde mi bir şeyler konuşuldu seni strese sokacak?

Allahımm tez vakitte sağlıklı bi şekilde benimde midem küçülsün amin🤲🏻🥹
Amin sagliklica olsun. diyete basladigimda çok yiyordum ama yüzde 80 sağlıklı yuzde 20 çikolata kek, aşırı zorlandım sonra heyecanın etksiyle kalbimi sürekli dışarda hissediyorum şu aralar onunda etksiyle küçülmeye başladı ElhamdülilAllah

Back
X