- 13 Mart 2019
- 15.476
- 58.917
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Ayy bende heyecan yapınca iştahım kesilirKalbimde bir heyecan var o yüzden iştahım kapalı bu aralar kızlar , normalde çok açıktır lakin akşam yapılan lezzetli tavuğu dahi yiyemedim midem bulandi ama bu durumdan çok mutluyum çok şükür Allah'ıma
1 İncir (yaklaşık 50 gr): Yaklaşık 40 kalori
- 2 Adet Ceviz (yaklaşık 30 gr): Yaklaşık 200 kalori
- 4 Adet Fıstık (yaklaşık 20 gr): Yaklaşık 100 kalori
- 1 Çay Bardağı Sade Kefir (yaklaşık 200 ml): Yaklaşık 80 kalori
- 5 Adet Lahana Turşusu (yaklaşık 100 gr): Yaklaşık 15 kalori
- 1 Elma (orta boy, yaklaşık 180 gr): Yaklaşık 95 kalori
- Yarım Avokado (yaklaşık 100 gr): Yaklaşık 160 kalori
- 2 Kare Bitter Çikolata (yaklaşık 20 gr, %70 kakao varsayımıyla): Yaklaşık 100 kalori
- 1 Kare Normal Çikolata (yaklaşık 10 gr, sütlü çikolata varsayımıyla): Yaklaşık 50 kalori
- Yarım Kase Yoğurt Çorbası (yaklaşık 150 ml): Yaklaşık 100-150 kalori (çorbanın içeriğine bağlı olarak değişir)
Toplam Tahmini Kalori: Yaklaşık 940 - 1000 kalori (bu oldukça geniş bir aralık ve gerçek değerlerden
Spor sabah yaklaşık 40 dk yaptım pilates ağırlıklı
Afiyet olsun kızlar o anı kendinize zehir etmeyin keyifle yiyin 1 çikolatayla birşey değişmezBende 1 tane minik çikolata yedim sütlü kahve ile
Spor yapamadım sabah işe yürüdüm 15 dk bugün spor da ekleyeceğim inşallahGunaydinnn dünü paylaşmamışım ben
Bişey yok bişey yok tamam bugüne hallederizÇay demlemez olaydım
Biraz pestil, 6-7 çiğ badem, bir kare çikolata, bir tane de minik tutku bisküvi yedim.
Çok güzell olsun yavaş olsun ama eksilsin yeter kiKurban bayramında hedefim 56 olmak
Ben baya zor kilo veriyorum kuzu, endometriozis diye bir hastalık var sürekli kabızlığa sebep oluyor bu da kilo verimini etkiliyor.
MükemmelSabah 40 dk pilates ve ağırlık karışık yaptım kızlar, birde yüz bakımı bunun tarifini vereyim size elime az Pirinc unu , nişasta , Hint yağı , nane yağı ve su karıştırıp 10 dk yüzümde bekletiyorum şimdi ise gidicem insAllah güne hazirim
Bu arada şunu paylaşmadan edemeyeceğim yanına birde maneviyat ekleyin ElhamdülilAllah
600 gram gitmis bende senin gibi her gün tartılanlardanım ahahahÇok iyi geçmiş canım süpersin
bizim balkonda ki kuşlar yer bunu kız nasıl doyuyorsun jfghhdÖyle sunum munum yok böyle
Yumurta sevmiyorumbizim balkonda ki kuşlar yer bunu kız nasıl doyuyorsun jfghhd
yumurta vs ekleseydin bari:/
ay o kötüymüş, benim de kahvaltım senin tabak gibiydi+1haşlanmış yumurtaYumurta sevmiyorumaslında doymamıs oluyorum ama sonra geçiyor aclık ahahah
Birazdan bi kahve icerim sütlü oda ara ögün oluray o kötüymüş, benim de kahvaltım senin tabak gibiydi+1haşlanmış yumurta
Akşam ne yiyorsun meselaBirazdan bi kahve icerim sütlü oda ara ögün olur
10 gün var bu sefer erkenden mi geldi tatlı krizi bilemedimAynen regl dönemi baya zor oluyor ama senin yakınmı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?