- 10 Kasım 2024
- 2.228
- 12.532
- 123
- 30
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Haftaya galiba bende aranıza katılacağım kızlarrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim sütlü seviyor diye ona eşlik ediyorum bundan sonra dikkat edeyimSütlü kahve de sabah eksi göstermiyo ne kadar az yersen ye aksam sütsüz iç kahveyi
Maşallah sen az almışsın, ben eve geldiğimde aynıydım sanki çocuk benden çıkmamış gibiBen kilo olarak degil ama eski bedenimi cok özlüyorum asla aynı degil 3 4 kilo bu kadar farkedemez yani meteye 58le hamile kaldım 63 bucukla gittim ardaya 56yla kaldım 64le doguma gittim dogumdan cıktım eve geldim 54 kiloydum karnım resmen sırtıma yapısmıstı ikisinde de kilo almadım öyle. Ama ister istemez vücut o diriligini kaybetti
Benim daha 10 günüm var derdime nolduysaBence isim güzel dursun böyle
Benimde karnımın ici bastırınca acıyo gibi hala 4 yasında cocuk daha ne acıyosa
sen dene almıssın bizde ona göre alalım
En iyisi çay demlememek
Ben kilo olarak degil ama eski bedenimi cok özlüyorum asla aynı degil 3 4 kilo bu kadar farkedemez yani meteye 58le hamile kaldım 63 bucukla gittim ardaya 56yla kaldım 64le doguma gittim dogumdan cıktım eve geldim 54 kiloydum karnım resmen sırtıma yapısmıstı ikisinde de kilo almadım öyle. Ama ister istemez vücut o diriligini kaybetti
Sütlü kahve de sabah eksi göstermiyo ne kadar az yersen ye aksam sütsüz iç kahveyi
Bende reglm suan çikolata şelalesinde bogulmak istiyorum ahahah
Bende 1 tane minik çikolata yedim sütlü kahve ileGün içinde az yemiştim ama çayın yanında 1 tane çikolata yedimreglim canım istedi durduramadım kendimi
evde oluncada batıyor gözüme yedim kurtuldum
Gel kankam gel sensiz olmazHaftaya galiba bende aranıza katılacağım kızlarrrr
Bende emir kipiyle yazmısım direk kusura bakmaEşim sütlü seviyor diye ona eşlik ediyorum bundan sonra dikkat edeyim![]()
Reglken ben ben degilimGün içinde az yemiştim ama çayın yanında 1 tane çikolata yedimreglim canım istedi durduramadım kendimi
Benimde sezeryan karnımda bisey yok cok sükür ama popom büyüdü ya pantolonlarım sıkıyo nefes alamıyorum icindeMaşallah sen az almışsın, ben eve geldiğimde aynıydım sanki çocuk benden çıkmamış gibi
Sezeryanın kötü yanı karnın bıngıl bıngıl sallanıyor, o sıkılık kalmadı bende
Olmadan önce baslıyo tatlı krizleriBenim daha 10 günüm var derdime nolduysa![]()
Kurban bayramında hedefim 56 olmakCanım çok güzel kilo vermişsin demekki verebiliyorsun
Kurban bayramına 2.5 ay var kaç kilo hedefliyorsun
Yok canım olur mu ne kusuru aksine teşekkür ederimBende emir kipiyle yazmısım direk kusura bakma![]()
Çok erken oldu yaw bu ay 3 5 gün kala olurduGel kankam gel sensiz olmaz
Bende emir kipiyle yazmısım direk kusura bakma
Reglken ben ben degilim
Benimde sezeryan karnımda bisey yok cok sükür ama popom büyüdü ya pantolonlarım sıkıyo nefes alamıyorum icinde
Olmadan önce baslıyo tatlı krizleri![]()
Çok iyi olmuş canımOrucluydum yine
1kase corba
yufkadan lahmacun
Salata
Ayran
1 bardak emziren anne çayı
1 bardak rezene
Su şuan 750 ml (içmeye devam edecem)
Sütlü kahve (daha içmedim ama icicem yatmadan )
Artk oruc tutmayacak sütü etkiliyor![]()
Aynen regl dönemi baya zor oluyor ama senin yakınmı kiEvet yaa regl olacak gibi şeker istiyor vücut böyle olmazdım hiç
Benimde 4 sene oldu ama hala ağır falan kaldırsam yada üşütsem ağrıyorBence isim güzel dursun böyle
Benimde karnımın ici bastırınca acıyo gibi hala 4 yasında cocuk daha ne acıyosa
sen dene almıssın bizde ona göre alalım
En iyisi çay demlememek
Ben kilo olarak degil ama eski bedenimi cok özlüyorum asla aynı degil 3 4 kilo bu kadar farkedemez yani meteye 58le hamile kaldım 63 bucukla gittim ardaya 56yla kaldım 64le doguma gittim dogumdan cıktım eve geldim 54 kiloydum karnım resmen sırtıma yapısmıstı ikisinde de kilo almadım öyle. Ama ister istemez vücut o diriligini kaybetti
Sütlü kahve de sabah eksi göstermiyo ne kadar az yersen ye aksam sütsüz iç kahveyi
Bende reglm suan çikolata şelalesinde bogulmak istiyorum ahahah
Çok iyi geçmiş canım süpersinBugun aşırı az yedim
Sabah çörekotu yumurta sarısı peynir birazcıkta sütle bi omlet yaptım yanında iki zeytin kapya biber yedim
Öglen bi tane kayısı kurusu 3 hurma yedim
4 gibi bi sanddvic yapıp yedim
Aksamda annemgilde minicik bi sütlac yedim bu kadar
Kahvaltıdan sonra dışarda olunca bisey yemek gelmedi aklıma aksamda bi market alısverisi yaptık 3 saat sürmüs masallah
Buyur gel canımmmHaftaya galiba bende aranıza katılacağım kızlarrrr
İyi yapmışsın boşver afiyet şifa olsunGün içinde az yemiştim ama çayın yanında 1 tane çikolata yedimreglim canım istedi durduramadım kendimi