Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

albüm yaptım arkadaşlar çok fazla resim koyamadım ama göründüğü kadarıyla yorumlarınızı bekliyorum hani şişlilkler inince burun iner diyolar ya o yüzden korkuyorum daha fazla kalkıklığı iner mi diye yorumlarınızı bekliyorum

esralorin sen ne ıyı bır kızsın herkese yardımcı olmaya çalısıyorsunbir de sunu merak edıyorum bir sure sonra kendı burnumuz gıbı olabılıyormu yanı rahat rahat cekıstırebılıyormuyuz,yoksa orda hep bı agırlık uyusukluk mu var.

canım tamamen aynı durumdaymışız, ben de o kadar ameliyat oldum ama istediği gibi olmadı bi türlü diye düşünerek revizyon oldum..şu an çok memnunum..fotoğraflarıma bakıp fikir edinebilirsin

:)peki revizyonuda aynı doktora mı oldun canım ondan ücret aldımı ?ben serdar öztürke olmustum ankarada yine onla konuşup revizyonu ona yaptrmayı düşünyorumda...mesajım 25 e ulaşınca bakcam tatlım resimlerine cok merak ettim:))

canım doktoruna ne istedigini anlat tam olarak yoksa sonradan pişman olabilirsin .istediğin durumu doktora anlatınca zaten doktorda bu olur su olmaz seklınde sana fikir verir.anlattgın kadaryla burnunun yapılması kolay olur galiba

ben bursadayım mesut özcanla gorustum burun ucu estetiği olman yeterli olur dedi,ailem destekçi degil kotu olursam bır daha olma sansım yok o yuzden korkuyorum.annemle babama yalan uydurup saglık problemım vrmıs gıbı o sekıl olucam

Bu bence doktor ile ilgili.. yani doktor kendisi o şekilde yapıyor düz ya da yuvarlak.. tam emin değilim ama :/ Sen nasıl istiyorsun ? Şu çok sevimli bak ^_^

evet canım bu cok guzel gercı doktor bana cok kucuk bı burun bekleme dedı yanı mumkun deıl dedı ama ınsallah bunun gıbı olur:) gostereyım bunu

anladım canım ozaman doktorunu iyi araştır sen de ailen de pişman olmayın inşallah.iyiymiş canm sadece burun ucu yeterliyse.doktorun hakkındaki yorumlar nasıl peki olumlumu yani.içine sinmesse ankaradada güzel doktorlar var istanbuldada bi gece kalıyosun zaten hastanede tabi ailen izin verrse

bu arada burnun uyuşuklugu kalıcı degil benmkı 5. ayda fılan gecmıstı die hatrlıyorum.6. aydan sonra doktor burnunu rahatca silmene izin veriyo.istedgn kadar çekştrebilrsn)

evet canım ben can kopala olucam ufuk bilkayı da cok dusundum ama sonra can beye karar verdım. Sen ufuk bılkaya nasıl karar verdın

ben aylardır araştırıyorum.fotoda gönderdim mail yoluyla konuştuk salı yuzyuze görüşücem.araştırdığımda kötü hiçbir yoruma buruna denk gelmedim ege üniversitesi hastanesinde çalışıyor çok güven veren biri ve çok yoğun . Eylülün 1 de ararım ancak 17 sine randevu aldım yoğun çünkü. Gittinmi sen konuşmaya doktorunla kesinmi amaliyat günn

evet bende ufuk bılkay hastanede ve yogun dıye tercıh etmedım ameliyat sonrası doktorumla daha ıyı ıletısım kurabılcegmı dusundgm ıcın can beyı sectım. hayırlısı bakalım:)

evet bende ufuk bılkay hastanede ve yogun dıye tercıh etmedım ameliyat sonrası doktorumla daha ıyı ıletısım kurabılcegmı dusundgm ıcın can beyı sectım. Hayırlısı bakalım:)

amalıyattan sonra ilgilenmiyor diye birşey yokki.can beyin yeri nerde .muayene ücretlimi nerde yapıyor amalıyatı

amalıyattan sonra ilgilenmiyor diye birşey yokki.can beyin yeri nerde .muayene ücretlimi nerde yapıyor amalıyatı

ılgılenıyordur mutlaka ama ben kafama bısey takıldıgında gıdıp konusmak ısterım yanı o yuzden:) hastane doktoruyla daha zor olur dıe dusundum can beyde muayene ucretsız alsancakta yerı. egepol hastanesınde yapıyor amelıyatı

ufuk beyinde muayenehanesi pasaportun orda.. Muayene ucreti yoksa can beylede bi görüşeyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…