Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

canım burnun yapılınca çok hoş olur bence..burnunda minnak bi kavis var galiba o gider burun ucuda ufalırsa galiba güzel bi burun cıkar ortaya:))

cevabın ıcın cok tesekkur ederım yandan goruntusu kesınlıkle guzell olucaktır ama önden goruntusu nasıl olur kısalında yayık birsey olmazmı o benı cok endıselendırıyor.doktorun dedıgıne gore tampon alçı atel koymucakmıs.sadece burun ucuna bant dedi.ama endıselerım var,ıyıkı sız varsınızda rahatlıyorum bıraz..

yok güzelim, revizyonu aynı doktora olmadım..eski doktorumun tarzı belliydi, sonradan anladım tabi bunu..istediğim burnu o yapamiicaktı ne yazık ki..emre ilhana revizyon oldum..

yok güzelim, revizyonu aynı doktora olmadım..eski doktorumun tarzı belliydi, sonradan anladım tabi bunu..istediğim burnu o yapamiicaktı ne yazık ki..emre ilhana revizyon oldum..
hadi ya ben ameliyat olmadan önce doktorumun yaptıgı burunlara bakmıstım cok güzeller vardı benim istedgm burnu anlayamadığını düşünyorum ben ama artık bi gidip görüünce anlarım artık yapabılcekmı.cok tesekkür ederim bu arada yardımların için

canım burnun revizyondan sonra güzel olmus ufalmıs burun ucu da güzel olmus güle güle kullan darısı benm başıma

canım bence kısalınca güzel olur çünkü yandan uzun duruyo burnun.öndende yayık olmaz .ama doktorunla konusurken istedgni neyi istemedgni anlat o meşgul olsada anlat sonra pişman olmamak için...ne demek canım yardımımız olursa herzaman danışabilrsn...

daha evvel begendgm bırı dha aynı sekilmde mustafa odemiş e oldugunu soyemişti galiba hatay yolları gorunuyor bize kızlar

izmirde yaşıyorum burda doktor arayışındayım.

dr sezgn beyi onerebşrm kendsi benm doctorum burun amelyat oldum cok iyi bir doctor cok ilgili insanı cok rahtlatiyo burnumu cok guzel yaptı hic morluk çekmdm hic acı agrıda ckmdm burnumda hic yamukluk yok cok iyi ve duzgun yaptı ozel efes kbbda

hadı ya morluk falan olmadı mı ne guzell sasırdım bunaa. resmın warmı

Bu benim ameliyatdan 22 17.ci gun resmim .wimdi 22ci gun .kizlar yandan resmime bakin kemerli gibi duruyor .bu arada bana cevap yazildiginda gormuyorum ariyorum bulamiyorum .ameliyatimi bakude yaptirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…