mesut özcan profesor cok fazla ılgılenmedı benımle acıkcası,resım koyayım arkadaslar yorum yapsınEki Görüntüle 802133 Eki Görüntüle 802134 Eki Görüntüle 802132 boyle cok havada kalıyor anlattıklarımarkadaslarımda takıp edıyor sadece burnumun fotografını koyayım.
canım burnun yapılınca çok hoş olur bence..burnunda minnak bi kavis var galiba o gider burun ucuda ufalırsa galiba güzel bi burun cıkar ortaya:))
:)peki revizyonuda aynı doktora mı oldun canım ondan ücret aldımı ?ben serdar öztürke olmustum ankarada yine onla konuşup revizyonu ona yaptrmayı düşünyorumda...mesajım 25 e ulaşınca bakcam tatlım resimlerine cok merak ettim:))
hadi yayok güzelim, revizyonu aynı doktora olmadım..eski doktorumun tarzı belliydi, sonradan anladım tabi bunu..istediğim burnu o yapamiicaktı ne yazık ki..emre ilhana revizyon oldum..
yok güzelim, revizyonu aynı doktora olmadım..eski doktorumun tarzı belliydi, sonradan anladım tabi bunu..istediğim burnu o yapamiicaktı ne yazık ki..emre ilhana revizyon oldum..
cevabın ıcın cok tesekkur ederım yandan goruntusu kesınlıkle guzell olucaktır ama önden goruntusu nasıl olur kısalında yayık birsey olmazmı o benı cok endıselendırıyor.doktorun dedıgıne gore tampon alçı atel koymucakmıs.sadece burun ucuna bant dedi.ama endıselerım var,ıyıkı sız varsınızda rahatlıyorum bıraz..
teşekkür ederim ben devlet hastanesinde oldum şişlide dilgemdi adı dr.mun ama yurtdışında suan eğer düşünürsen devlet hstnesi int randevu bölümünden uygun bigün için randevu alırsınkime oldun güzel yapmış
teşekkür ederim ben devlet hastanesinde oldum şişlide dilgemdi adı dr.mun ama yurtdışında suan eğer düşünürsen devlet hstnesi int randevu bölümünden uygun bigün için randevu alırsın
izmirde yaşıyorum burda doktor arayışındayım.
dr sezgn beyi onerebşrm kendsi benm doctorum burun amelyat oldum cok iyi bir doctor cok ilgili insanı cok rahtlatiyo burnumu cok guzel yaptı hic morluk çekmdm hic acı agrıda ckmdm burnumda hic yamukluk yok cok iyi ve duzgun yaptı ozel efes kbbda
hadı ya morluk falan olmadı mı ne guzell sasırdım bunaa. Resmın warmı
ben ufuk beyden aldığım randevyu iptal ettim. Medical hastanesine aldım cuma gününe
medıkal dekı doktor adını yazabılırmısın canım
bu benim ameliyatdan 22 17.ci gun resmim .wimdi 22ci gun .kizlar yandan resmime bakin kemerli gibi duruyor .bu arada bana cevap yazildiginda gormuyorum ariyorum bulamiyorum .ameliyatimi bakude yaptirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?