Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
resim eklemeye çalıştım..oldu mu bilmiyorum, görücez :)
çok teşekkür ederim..benim sağlık anlamında hiçbir sorunum yok çok şükür..teoman bey çok iyi bir cerrah gerçekten..ama ben biraz büyük buluyorum burnumu maalesef..ben daha küçük olsun isterdim, kalın derili olmamın da etkisi var tabi bunda..ama dr.umla da iyi bir iletişim kuramadım ne yazık ki..ona daha iyi anlatmalıydım en başta isteklerimi..sen çok iyi anlat lütfen, o zaman benimki gibi bir sorun yaşayacağını sanmıyorum..her şey istediğin gibi olur umarım, burdan haberlerini alırız..teoman bey çok doğal burunlar yapan bir cerrah bu arada..
ay bayılıyorum sana..41 kere maşallah canım ya
Evett canımmm abartılacak bişey yok burnunda hafif bi kemeri var sadece,benim burnuma benziyor biraz cidden :))) kötü bi burnun yok kesinlikle yaptır demem,ama sadece yerinde olsam yaptırırdım çünkü ben fazla takıntılıyım burun konusunda.. sen benim gibi takıntılı değilsen yaptırma
Evett canımmm abartılacak bişey yok burnunda hafif bi kemeri var sadece,benim burnuma benziyor biraz cidden :))) kötü bi burnun yok kesinlikle yaptır demem,ama sadece yerinde olsam yaptırırdım çünkü ben fazla takıntılıyım burun konusunda.. sen benim gibi takıntılı değilsen yaptırma
esranın burnunu hala inanılır bulmasamda fotoya yorumum var 3 basamaklı bi uyum var alın girişi genellikle kemer problemiyle anılan orta ve uç bölege çok güzel bi uyum var tabi müdehaleler sadece orta bölgeyemi detaylıca anlatabilirmisin esracım gerçekten inanılmaz yani hala inanammıyorum alınmanı istemem tabiki bunu daha çok -çok güzel bi buruna sahip olduguna yorumlarsın umarım cidden inanılmaz yani ne denir hala kabullenemedim .:) senle empati kurunca ,kendini sevmek az kalıyordur. kendine aşık biri olman gerek .çok güzelsin tatlım..
kızlar 12 günlük burnum :)
agrin cok varmi?? bence gayet güzel olmus simdiden ufacik ve tatli görünüyo degisim süper :) güle güle kullan
kime oldun?
Azerbaycanda yasiyorum burda yaptirdim ama sis icime sinmiyor .yandan azcik kemerli geliyor bana cevap.sencede oyle deyilmi ?
hadı ya morluk falan olmadı mı ne guzell sasırdım bunaa. resmın warmı
kızlar 12 günlük burnum :)
dr sezgn beyi onerebşrm kendsi benm doctorum burun amelyat oldum cok iyi bir doctor cok ilgili insanı cok rahtlatiyo burnumu cok guzel yaptı hic morluk çekmdm hic acı agrıda ckmdm burnumda hic yamukluk yok cok iyi ve duzgun yaptı ozel efes kbbda
geçmiş olsun güzel gözüküyor kim yaptı ameliyatınızı
resim eklemeye çalıştım..oldu mu bilmiyorum, görücez :)
işte bu mükemmel böyle bir burun ucunu bu şekle getirmek bence gerçekten profesyonel işi, bize böyle değişimler gerekiyor doktorunuzu tebrik ederim
Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?