Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

evet ben beğendiğimi belirten bi msj atmımştım ama seninde dediğin gibi biraz daha ufak olabilirmiş ama böyle daha samimi sevimli kanalların küçük oldugundan nefes problemi çekeceğini birazda basık zenci burnuna benzeyeceğini düşündüğümden bence gayet yüzüne uygun güzel bi burun güle güle kullan çok güzelsin

esranın burnunu hala inanılır bulmasamda fotoya yorumum var 3 basamaklı bi uyum var alın girişi genellikle kemer problemiyle anılan orta ve uç bölege çok güzel bi uyum var tabi müdehaleler sadece orta bölgeyemi detaylıca anlatabilirmisin esracım gerçekten inanılmaz yani hala inanammıyorum alınmanı istemem tabiki bunu daha çok -çok güzel bi buruna sahip olduguna yorumlarsın umarım cidden inanılmaz yani ne denir hala kabullenemedim .:) senle empati kurunca ,kendini sevmek az kalıyordur. kendine aşık biri olman gerek .çok güzelsin tatlım..

esranın burnunu bende çok beğendim onla olan sorunlarınızın aynı olması ve esranın ameliyat sonrası sonuçlarının senle aynı olma ihtimali seni ameliyata sevk edebilir bunu düşünmen normal olurdu eğer böyle bi düşüncen varsa diye belki buluşup birlikte aynı doktora gitmeniz beklentilerinizi doktorunda bilmesi iyi olur diye düşündüm . işgüzarlığım tuttu kusura bakma canım içimden geçeni yazmak istedim .

Çok teşekkür ederim Keşke eski fotoğraflarım olsaydı onları da eklerdim daha iyi olurdu..ama malesef ki yok.. ayrıntı istemişsin ama inan ameliyatım hakkında bi bilgiye sahip değilim.. ben ameliyata karar verdiğim zaman da doktor'a hiç bir şey söylemedim.. tamamen kendisine bıraktım her şeyi.. ameliyat oldum ve çıktım o kadar.. 1 hafta sonra da evime dönmek zorunda kaldım şehir dışından gitmiştim sırf ameliyat için.. o gün bugündür de çok memnunum.. 7 sene geçti üzerinden.. bi şikayetim olmadığı için tekrar istanbul'a da gitmedim açıkcası.. ayrıntı konusunda bilgilendiremiycem o yüzden ama burun insanı çok değiştiriyor ondan kesinlikle eminim
bu arada kendimi seviyorum evet, sen de çok tatlısın

kızlar 12 günlük burnum :)

Eklentiler

• $Fotoðraf0246.webp
    16 KB · Görüntüleme: 254
agrin cok varmi?? bence gayet güzel olmus simdiden ufacik ve tatli görünüyo degisim süper :) güle güle kullan
kime oldun?

ağrım yok ama bir kaç gündür ciddi başım ağrıyor yaa doktora gidince sorucam acaba bir tek bende mi baş ağrısı oluyor kayseri memorial hastaneside teoman eskitaşçıoğluna oldum canım:) yorum için teşekkür ederim

şimdi kim olduğumu anladınmı yorum yazdığını unuttun galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…