• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

esracım teşekkur ederım senınkınde cok kavıs yok dımı ucunda kalkıklık var hafif sadece. senin burnunu da cok begenıorum ama bana bıraz daha kavıslı gıder sanırım dımı?

esracım teşekkur ederım senınkınde cok kavıs yok dımı ucunda kalkıklık var hafif sadece. senin burnunu da cok begenıorum ama bana bıraz daha kavıslı gıder sanırım dımı?

Evet canım benim aşırı kavisli değil hafif.. teşekkür ederim bu arada.. sana kavisli bi burun gider evet sevimli bir yüzün var çünkü ve çok da uzun değil yüz hatların... kavisli çok şeker olacağını düşünüyorum ^_^

Evet canım benim aşırı kavisli değil hafif.. teşekkür ederim bu arada.. sana kavisli bi burun gider evet sevimli bir yüzün var çünkü ve çok da uzun değil yüz hatların... kavisli çok şeker olacağını düşünüyorum ^_^

bi de bazılarının burun ucu duz mesela senın, bazılarının da yuvarlak bitişi. bu neye gore degısıyo ki

Kusura bakmayın kızlar burnumun net gözüktüğü tek fotoğraf bu :)

Eklentiler

• $Ekran Alýntýsý.webp
    $Ekran Alýntýsý.webp
    8 KB · Görüntüleme: 272
bi de bazılarının burun ucu duz mesela senın, bazılarının da yuvarlak bitişi. bu neye gore degısıyo ki

Bu bence doktor ile ilgili.. yani doktor kendisi o şekilde yapıyor düz ya da yuvarlak.. tam emin değilim ama :/ Sen nasıl istiyorsun ? Şu çok sevimli bak ^_^

Eklentiler

• $nose_up_burun_sekillendirici.webp
    $nose_up_burun_sekillendirici.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 353
Back
X