• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Siyah gömlekli olan fotolarım önceki
1 fotoğrafta 1 ve 2 fotoğraf estetik öncesi diğer fotoğraflar öncesi sonrası olarak bakı arkadaşlar

albüme de ekledim ordan da bakabilirsiniz...

Hafif kemer var gibi oda şişlik sanırım bende ne şişlikler vardı indi .:30: bence çok çikin değilmiş önceki burnun , yeni halide güzel sadece sen yorgun gözüküyorsun enerjik görünmüyorsun tek sorun bu bence

En azından kendi adıma yazıyım, benim öncesi düğünde çekilmiş resmim ve aksine makyajlı ve bakımlı halim.. Ameliyat sonra çekilmiş resmimde sıfır makyaj ve bakım.. Dediğin doğru bazı resimler için ama bendeki en azından tam tersi durum :) İnsanlar yanılmasın resmime baktığında yanlış yönlenmesin diye özellikle dikkat ettim çünkü..

meraba ..bu başlık altında o kadar çok foruma baktım ki.. belki yazmışsındır ama göremedim.. kime yaptırmıştın burnunu?

merhaba size ben yardımcı olmak isterdim ama siz benden çok önce ameliyat olmuşsunuz benim size ihtiyacım var 29 gün önce ameliyat oldum .sizin sorduğunuz sorunun cevabını sizden öğrenmek istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim

selam şuan 4 aylık oldu burnum ve sorunların hepsi geçti sadece ucunda şişlik var ama ben hissediyorum herkes çok beğeniyo olumsuz tek bi yorum almadım :) burnum çok değişti ama çok doğal kimse anlamıyo estetik olduğunu:)

Benim bi arkadasımın burnu çok büyük ve kemerliydi, araştırma hastanesinde 1600 e yaptırdı bu sene. Benimse burnum küçük ve ben hariç herkes tarafından beğeniliyor,fındık burun diyolar hatta. Ama ucunu kaldırtmak istiyorum ben.. Araştırma hastanesinde yaptıranlar var mı arkadasım gibi?

Selamlar Arkadaşlar yurt dışında yaşıyorum ve bu haziranda tatile geldiğimde ameliyat olmak istiyorum.. İstediğim tarzda yapabilecek bir doktor tam anlamıyla bulamadım denebilir.. Olabildiğince küçük ve kavisli burun yapabilecek bir doktor tavsiyeniz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim zamanım çok kısıtlı :14:

Merhabalar sizi ekledim bende sizin gibi kucuk ve kaydırak burun yapan bir doktor arıyorum olduysanıznbana yazarsanızncpk sevinim

arkadşlar benm brnmda et ve kemık var alıncak ,nefeste problem yaşıyorum.brnum kemerlı kötu durmuyo ama amelıyalt olmşken onu da aldrym dıyorum ama korkuyorum ne kadr surede şişlkler ınıyo morluklar geçıyo. bıde ne zaman yaptrsam bılemıyorum ne kadar sure yeterlı insn içine çıkablmek ıçın .

Rica ederim canım ne demek.. inan hatırlamıyorum ya masajı kaç defa yapıyorduk unuttum ben, yıllar geçti ameliyatın üzerinden :/ doktoruna sor canım sen onu daha sağlıklı olur senin açından.. burun şiş ya ondan acıyodur daha çok yeni ama zamanla geçecek.. burundaki sivilcelerin çıkması da normal canım bende de çıkmıştı bunların hepsi geçici.. Teşekkür ederim ayrıca beğenmene sevindim.. (:

bende çok beğendim

Back
X