insan 2 ayı beklerken korkudan vazgeçer ya çok geçmiş daha erkene vermiyorlar mı
çok başarılı operasyonlar var evet ama burun yüzün tüm ifadesinii değiştiriyo. benim burnum kocaman ama yüzümün şekli değişcek die yaptırmayı hiç düşünmedim.
mutlaka görüş canım. doğru tercih yapacağından eminim. Emre beye güvenimiz sonsuz.hepimiz çok memnunuz
çok başarılı operasyonlar var evet ama burun yüzün tüm ifadesinii değiştiriyo. benim burnum kocaman ama yüzümün şekli değişcek die yaptırmayı hiç düşünmedim.
Benim de bugün 5.günüm ve aynı sorun bende de var
benim de 8.günüm alçı çıktı dün bant takıldı burnum çok kalkık ve geniş domuz burnu gibi.inermi düzeirmi acaba.
o kalkıklıktan eser kalmayacak hiç telaş etme...
benim de 8.günüm alçı çıktı dün bant takıldı burnum çok kalkık ve geniş domuz burnu gibi.inermi düzeirmi acaba.
umarım dediğiniz gibi olur domuz gibi kalmam inşllh sizde mi oldunuz ve sizinde ilk başta benim dediğim gibimiydi.cevabınız için de teşekkürler ayrıca.
insan 2 ayı beklerken korkudan vazgeçer ya çok geçmiş daha erkene vermiyorlar mı
ben bugün konuştum canım eğer başka bir kişinin randevusu iptal olursa seni not alıyorlar. tekrar arayabiliyorlarmış erkene almak için:)
Yaptıranların hepsinin burnu çok güzel olmuş. Umarım bi sorun çıkmaz. Bende yaptırmak istiyorum kıskanıyorum sizi ama yaptıramıyorum fiyatlar çok uçuk( sanırım ömrümün sonuna kadar böyle olucak. Bi çoğunuz benden büyüksünüz yani dalga gecen falan olmaz sanırım ama ben daha lise sondayım ve sürekli dalga geçiyolar . Önyargılı insanlardanda nefret ediyorum.
ben bugün konuştum canım eğer başka bir kişinin randevusu iptal olursa seni not alıyorlar. tekrar arayabiliyorlarmış erkene almak için:)
Yaptıranların hepsinin burnu çok güzel olmuş. Umarım bi sorun çıkmaz. Bende yaptırmak istiyorum kıskanıyorum sizi ama yaptıramıyorum fiyatlar çok uçuk( sanırım ömrümün sonuna kadar böyle olucak. Bi çoğunuz benden büyüksünüz yani dalga gecen falan olmaz sanırım ama ben daha lise sondayım ve sürekli dalga geçiyolar . Önyargılı insanlardanda nefret ediyorum.
aynı durumu ben de yaşadım canım. burun ucuna bant taktı mı? taktıysa tamamen ondan dolayı domuz gibi kalkık görünüyor. ben de çok kalkık oldu diyip üzülüyordum ama sargı çıkınca normale döndü burun ucu şimdi beğeniyorum
çok ucuza yapılan ameliyatları kesinlikle tavsiye etmem parayı düşünüp yüzünü mahvedenlerle dolu etraf Allah korusun! sonrada düzeltebilmek için servet ödemek zorunda kalıyolar. Seni çok iyi anlıyorum lisede öğrenciler çok acımasız olur takma onları benide gören karadenizlimisin diye sorardı eskiden:)) yaşın çok küçük şuan senin yapman gereken derslerine çok çalışıp iyi bi işe girmek para biriktirip istediğin doktora ameliyat olabilirsin o zaman:)Yaptıranların hepsinin burnu çok güzel olmuş. Umarım bi sorun çıkmaz. Bende yaptırmak istiyorum kıskanıyorum sizi ama yaptıramıyorum fiyatlar çok uçuk( sanırım ömrümün sonuna kadar böyle olucak. Bi çoğunuz benden büyüksünüz yani dalga gecen falan olmaz sanırım ama ben daha lise sondayım ve sürekli dalga geçiyolar . Önyargılı insanlardanda nefret ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?