Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Emre İlhan'ın yaptığı burunlar güzeldir ben beğeniyorum.. 13 bin çok. O paraya 2 estetik olursun Emre ilhan'a ol derim.. ameiyat olan biçok kişi gördüm burada ve hepsinin burnu da çok güzel.. sende fotoğraflara bak istersen eminim hoşuna gidecektir :)

iyi bir doktor istiyorsan kesinlikle EMRE İLHAN canım. ben de öncesinde çok araştırdım. tek seferde halledeyim ücreti de düşünmeden kararımı verdim. Emre beyle ilk görüşmem de net ve açıklayıcı cevaplar vermesi ve kendine olan güveni beni etkilemişti. doğru tercih yaptığımı anladım şuan 3. ayımdayım ve sonuçtan da çok memnunum. önemli olan ameliyat sonrasında da hastayı takip etmesi. çünkü her ameliyat bir risk taşır. önemli olan sonrasında da hastalarıyla ilgilenmesi. bu da Emre bey de fazlasıyla var canım. aklındaki isimlerle de yüz yüze görüş ama mutlaka Emre beyle de görüşmeni tavsiye ederim. ona göre karar vermen daha doğru olur canım. albümlerimiz var onları da inceleyebilirsiniz. bir de KBB uzmanına olman daha iyi olur. en azından sağlık açısından da bir problem yaşamazsın

canım sen de emre ilhan 'a mı oldun ?Ben de emre ilhan ile nazım çerkeş arasında kaldım .Fotoğraflarını görebilir miyim ?:116:

her iki doktorlarda görüşmeni yapmanı tavsiye ederim canım.ben de Emre ilhana oldum.3.ayımdayım. umarım sizde en doğru kararı verebilirsiniz. doktor karar verme aşaması gerçekten zor. iyi araştırmak gerek. şimdiden geçmiş olsun

yakup beyin yaptığı burnu canlı görmüş biri olarak söylüyorum kesinlikle Emre İlhan:) çevremde bi çok doktora ameliyat olan arkadaşım var hepsi de bilinen doktorlar öğretmenler odasında oturuyoruz aynen şu yorumu yapıyolar "yok ya baksana en güzel Emre İlhanın yaptığı burun" diyolar hatta emre bey revizyonla burnumuzu düzeltirmi diyen bile var düzeltir çokta güzel yapar ama revizyonda pahalı ilk ameliyat gibi değil... o yüzden fiyata bakmamak lazım yapılan burunlara bakılırsa Emre beyin 30 bin falan olması lazım o zaman yazdıklarım abartı gibi gelebilir bazı kişilere belki ama muayenehanesine gidip kontrole gelen hastalarını görmeleri ne demek istediğimi anlamalarında yeterli

Son düzenleme:

çok teşekkürler...evet bu hafta emre bey ile de görüşüp kesin kararımı veriyorum:)

kız ben seni çok seviyorum :)))

Bende seni çok seviyorum kızzz

Süper olmuş ha peki fiyat olarak ne kadar ??

Canım o burun 2007' de yapıldı şuan ki fiyatlar 6500-7000'den başlıyor.. çokk teşekkür ettimmmm ^_^

başka doktora olup Emre beyin burunlarını beğenmen çok hoş gerçekten.herşey ortada değil mi. Emre İLHAN burunlarını hiç bir yerde bulunmuyor dimi

Görünen köy kılavuz istemez demişler ^_^

haha banada zaten çok pahalı geldi bakalım hayırlısı bugün arayıp ilk randevumu isticem sanırım:)

benim anlamadığım emre ilhanın 2 farklı hastanede amelyat yapıyormuş orası biraz kafamı karıştırdı, yorumlarda gördümde. senin bi bilgin var mı

benim anlamadığım emre ilhanın 2 farklı hastanede amelyat yapıyormuş orası biraz kafamı karıştırdı, yorumlarda gördümde. senin bi bilgin var mı

Emre ilhan sadece liv hospital ulus ta ameliyatlarını yapıyor canım. bu sene orası ile anlaştı. benim ilk görüştüğümde acıbadem de yapıyordu. ama bu yıl liv hospital da yapıyor. talep üzerine olursa acıbadem de yapar ama geneli liv de

dediğin gibi kasıma verdiler kasımın 9u kim bilir amelyat ne zaman olur. ilk görüşmede muayene ücreti ödemiyoruz dimi ?

canım görüşmeni yaptıktan sonra 1-2 ay içerisinde ameliyat olabiliyorsun. kararlıysan ameliyat tarihi de al istersen ona göre plan yaparsın. ilk görüşmeden ve diğer kontroller olsun hiç bir ücret ödemiyorsunuz. sadece ameliyat için size söylenen rakam. ilk ameliyatsa 7 bin. onun dışında bir ücret ödemiyorsun canım

ilkin bi görüşmeye gidiyim içime sinsin ondan sonra amelyat için gün alırım çok sağol canım :)

insan 2 ayı beklerken korkudan vazgeçer ya çok geçmiş daha erkene vermiyorlar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…