• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

çok başarılı operasyonlar var evet ama burun yüzün tüm ifadesinii değiştiriyo. benim burnum kocaman ama yüzümün şekli değişcek die yaptırmayı hiç düşünmedim.

çok başarılı operasyonlar var evet ama burun yüzün tüm ifadesinii değiştiriyo. benim burnum kocaman ama yüzümün şekli değişcek die yaptırmayı hiç düşünmedim.

kemerli top gibi uçlu aşağı bakan bir burunun yerine düzgün şekilli bir burun gelince göz kaş dudak vs hepsi olumlu yönde değişiyor bence

Bende prof. dr. halis ünlüye oldum. tam bir ay oldu inanın ne ağrı ne sızı hiç bir şey hissetmedim. $IMG_9086.webp$IMG_9372.webp$IMG_9120.webp$IMG_9384.webp

Sonrası için attığım fotoğraflar bandajlarım açıldığı ilk gün yani ameliyattan sonraki 2. hafta :)) hiç de şiş durumda değildi. bandajlı fotoğraf da ameliyattan 2 gün sonra yani şişlik ve morluklar maksimumdu. ama sonraki gün ciddi azalma vardı. gözünüzde büyütmeyin ben 16 yaşındayım iyikide olmuşum 2 haftada her şey bitiyor şimdiden geçmiş olsun

benim de 8.günüm alçı çıktı dün bant takıldı burnum çok kalkık ve geniş domuz burnu gibi.inermi düzeirmi acaba.

aynı durumu ben de yaşadım canım. burun ucuna bant taktı mı? taktıysa tamamen ondan dolayı domuz gibi kalkık görünüyor. ben de çok kalkık oldu diyip üzülüyordum ama sargı çıkınca normale döndü burun ucu şimdi beğeniyorum

Yaptıranların hepsinin burnu çok güzel olmuş. Umarım bi sorun çıkmaz. Bende yaptırmak istiyorum kıskanıyorum sizi ama yaptıramıyorum fiyatlar çok uçuk :(( sanırım ömrümün sonuna kadar böyle olucak. Bi çoğunuz benden büyüksünüz yani dalga gecen falan olmaz sanırım ama ben daha lise sondayım ve sürekli dalga geçiyolar . Önyargılı insanlardanda nefret ediyorum.

Yaptıranların hepsinin burnu çok güzel olmuş. Umarım bi sorun çıkmaz. Bende yaptırmak istiyorum kıskanıyorum sizi ama yaptıramıyorum fiyatlar çok uçuk :(( sanırım ömrümün sonuna kadar böyle olucak. Bi çoğunuz benden büyüksünüz yani dalga gecen falan olmaz sanırım ama ben daha lise sondayım ve sürekli dalga geçiyolar . Önyargılı insanlardanda nefret ediyorum.

Bende lise sondayimm. Fotograflarimi gordun degil mi?? Kim dalga gecicek. 1800 liraya da olup cok guzel olan burunlar var. Ben 3000 e oldum mesela. 15 000 veren de var. Dalga gecenlerinde estetikle duzelmiycek yerleri bozuk maalesef. Kalpleri.. Sende onlara oyle dersin.

ben bugün konuştum canım eğer başka bir kişinin randevusu iptal olursa seni not alıyorlar. tekrar arayabiliyorlarmış erkene almak için:)

daha erkene çekebilmek için isminizi açığa yazdırıyorsunuz.randevusnu iptal eden olursa sizi arayıp hemen gün veriyorlar. bazen yurtiçi ve yurtdışında gelecek olan hastalar izinlerini falan ayarlayamayıp randevularını ertelemek zorunda kalıyorlar. o yüzden açığa yazdırmanız iyi olmuş. umarım kısa sürede çağırılar da bir an önce görüşürsünüz.:16:

Son düzenleme:

evet dalga geçilmese bile bir insan güzel değilse ömür boyu çoğunlukla dışlanıyor

aynı durumu ben de yaşadım canım. burun ucuna bant taktı mı? taktıysa tamamen ondan dolayı domuz gibi kalkık görünüyor. ben de çok kalkık oldu diyip üzülüyordum ama sargı çıkınca normale döndü burun ucu şimdi beğeniyorum

evt cnm ucunda bant var ama alçıyı çıkarıp tekrar bantlamadan önce aynada baktım çok kısa bir süre sanki yine kalkıktı.peki kanatlardaki genişlikde inermi acaba benimki biraz da geniş duruyor.içi de şiş hala beniim deliklerimde daraltıldı o yüzden kanatlarda şiş.

çok ucuza yapılan ameliyatları kesinlikle tavsiye etmem parayı düşünüp yüzünü mahvedenlerle dolu etraf Allah korusun! sonrada düzeltebilmek için servet ödemek zorunda kalıyolar. Seni çok iyi anlıyorum lisede öğrenciler çok acımasız olur takma onları benide gören karadenizlimisin diye sorardı eskiden:)) yaşın çok küçük şuan senin yapman gereken derslerine çok çalışıp iyi bi işe girmek para biriktirip istediğin doktora ameliyat olabilirsin o zaman:)

Back
X