• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

çok ucuza yapılan ameliyatları kesinlikle tavsiye etmem parayı düşünüp yüzünü mahvedenlerle dolu etraf Allah korusun! sonrada düzeltebilmek için servet ödemek zorunda kalıyolar. Seni çok iyi anlıyorum lisede öğrenciler çok acımasız olur takma onları benide gören karadenizlimisin diye sorardı eskiden:)) yaşın çok küçük şuan senin yapman gereken derslerine çok çalışıp iyi bi işe girmek para biriktirip istediğin doktora ameliyat olabilirsin o zaman:)

işte o benim:37: ucuz etin yahnisini oldu benim ki:19:ama olsun altın değerinde bir kemer sahibi oldum bir kere taam mı:9:8 yıl bozdurmadım kemerimi. kıyamadım:27: altının değerlenmesini bekledim kanımca. baktım olmuyor bari takasa verim dedim. kemerimi Emre beye bıraktım. yerine çok güzel bir burun aldım. :nazar: nazar boncuğumu hemen konduram malum Emre beyden hala nazar boncuğu bekliyorum:19: ben de sonradan olma karadenizli olmuştum son an da yırttım :21:

çok ucuza yapılan ameliyatları kesinlikle tavsiye etmem parayı düşünüp yüzünü mahvedenlerle dolu etraf Allah korusun! sonrada düzeltebilmek için servet ödemek zorunda kalıyolar. Seni çok iyi anlıyorum lisede öğrenciler çok acımasız olur takma onları benide gören karadenizlimisin diye sorardı eskiden:)) yaşın çok küçük şuan senin yapman gereken derslerine çok çalışıp iyi bi işe girmek para biriktirip istediğin doktora ameliyat olabilirsin o zaman:)

aynen bana da öyle diyorlar ama sen çok güzel olmuşsun maşaallah

işte o benim:37: ucuz etin yahnisini oldu benim ki:19:ama olsun altın değerinde bir kemer sahibi oldum bir kere taam mı:9:8 yıl bozdurmadım kemerimi. kıyamadım:27: altının değerlenmesini bekledim kanımca. baktım olmuyor bari takasa verim dedim. kemerimi Emre beye bıraktım. yerine çok güzel bir burun aldım. :nazar: nazar boncuğumu hemen konduram malum Emre beyden hala nazar boncuğu bekliyorum:19: ben de sonradan olma karadenizli olmuştum son an da yırttım :21:
canımm senin durum daha kötü aslında güzel bi burnun varken kemer falan oluşmuş ama kemerli bile güzelmişsin ama şimdi çok güzel oldun benden sana nazar boncuğu:nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
canımm senin durum daha kötü aslında güzel bi burnun varken kemer falan oluşmuş ama kemerli bile güzelmişsin ama şimdi çok güzel oldun benden sana nazar boncuğu:nazar::nazar::nazar::nazar:

çok sağol şekerim. dur seni bir öpem:48: alam ya biz burayı da EMRE İLHAN'ın sayfasına çevirdik görüyor musun:9:ne yapalım öncesini bilemem ama sonrası kesinlikle Emre bey:nazar:

emelcim bir de senin şu linkte foton var ya
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=23854&attachmentid=670966
orda ameliyat öncesi resimde gözlerin baya düşük benim de öyle ameliyattan sonraki resimde çok güzel kalkık görünüyor
o bir tek makyajla mı öyle görünüyor merak ettim

emelcim bir de senin şu linkte foton var ya
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=23854&attachmentid=670966
orda ameliyat öncesi resimde gözlerin baya düşük benim de öyle ameliyattan sonraki resimde çok güzel kalkık görünüyor
o bir tek makyajla mı öyle görünüyor merak ettim

tamam hiç birşey yaptırmamışsın altta okudum cevaplarda ama gözler de kalkmış ya :)
bir de bu özellik var bizde gözler de düşük
alt çene çıkık üst dudak ince vs vs
sende hepsi gitmiş maşaallah

tamam hiç birşey yaptırmamışsın altta okudum cevaplarda ama gözler de kalkmış ya :)
bir de bu özellik var bizde gözler de düşük
alt çene çıkık üst dudak ince vs vs
sende hepsi gitmiş maşaallah
aslında canım burun diğer bölgelerin kötü gözükmesine neden oluyo örneğin ben gözlerimin çirkin olduğunu düşünürdüm Emre bey gözlerin iyi, güzel olur demişti biz anlayamıyoruz tabi bunu, doktorlar tecrübeli bu konuda ameliyat sonrası sonucu kestirebiliyolar. açıkcası Kemer inince gözler yukarıda kalıyo dudak ama değişti bak mesela benim resmen kalınlaştı eskiden inceydi dudağım. neyse konuları buraya yazmayalım kendi topiğimizin konuları çünkü:)) bu arada güzel yorumların için çok teşekkür ederim canım güzel bakan güzel görür en güzeli senin olsun inşallah:)

aslında canım burun diğer bölgelerin kötü gözükmesine neden oluyo örneğin ben gözlerimin çirkin olduğunu düşünürdüm Emre bey gözlerin iyi, güzel olur demişti biz anlayamıyoruz tabi bunu, doktorlar tecrübeli bu konuda ameliyat sonrası sonucu kestirebiliyolar. açıkcası Kemer inince gözler yukarıda kalıyo dudak ama değişti bak mesela benim resmen kalınlaştı eskiden inceydi dudağım. neyse konuları buraya yazmayalım kendi topiğimizin konuları çünkü:)) bu arada güzel yorumların için çok teşekkür ederim canım güzel bakan güzel görür en güzeli senin olsun inşallah:)

amin sağol canım ben de ramazan sonrası gözüm yerse 2 in 1 düşünüyorum ama artık mecburen.
emre beye olmak isterdim ama çok uzak
oraya git kal daha kontroller var
her seferinde istanbula gidemem çok uzak
izmir nispeten. dalamana 6 saat falan

evt cnm ucunda bant var ama alçıyı çıkarıp tekrar bantlamadan önce aynada baktım çok kısa bir süre sanki yine kalkıktı.peki kanatlardaki genişlikde inermi acaba benimki biraz da geniş duruyor.içi de şiş hala beniim deliklerimde daraltıldı o yüzden kanatlarda şiş.

benim de kanatlar baya daraltıldı bugün 1 ay doldu ama eskisi gibi geniş duruyo kanatlar çünkü çok şiş. tırnağımla biraz bastırıyorum balon gibi hissediyorum şişleri. sen şuan hiçbişeyi kafana takma burnun o kadar yeni ki daha çok değişicek görüntüsü. ben de başlarda çok karamsardım kötü oldu diye üzülüyodum ama 1 ay bile bayağı farketti burnumun şekli biraz oturdu ama 1 ay bile erken. burnumuz 6 ayda gerçek şeklini alıcak sen hiç üzülme senin yaşadığın herşeyi ben de yaşadım :) ayrıca kalkık gibi gelmesi dudağının üst kısmı ve burun deliklerinin şişliğinden dolayı öyle gözüküyo olabilir

Bende lise sondayimm. Fotograflarimi gordun degil mi?? Kim dalga gecicek. 1800 liraya da olup cok guzel olan burunlar var. Ben 3000 e oldum mesela. 15 000 veren de var. Dalga gecenlerinde estetikle duzelmiycek yerleri bozuk maalesef. Kalpleri.. Sende onlara oyle dersin.

Ama ben o doktorarı bulamıyorum bi türlü hemde istanbulda yaşadığm halde.

evet dalga geçilmese bile bir insan güzel değilse ömür boyu çoğunlukla dışlanıyor

Evet gerçekten öyle hep laz mısın ? Falan diyolar ve 2 ablam var 2sininde burnu gayet güzel ama neden benim böyle diye isyan etmediğim olmuyor değil. Yineede allaha hergün şükrediyorum eşim ayağımdaa tutmayabilrdi ama yinede insanız üzülüyorum .

Bende lise sondayimm. Fotograflarimi gordun degil mi?? Kim dalga gecicek. 1800 liraya da olup cok guzel olan burunlar var. Ben 3000 e oldum mesela. 15 000 veren de var. Dalga gecenlerinde estetikle duzelmiycek yerleri bozuk maalesef. Kalpleri.. Sende onlara oyle dersin.

Bu aradaresimlerini yeni gördüm çok güzel olmuş şanslısın. önceki hali kemerli miydi ?

ben de 15 gün önce ameliyat oldum fakat burnuma önden bakınca yamuk gibi görünüyor sağ tarafta ödem vaar gibi şişlik daha fazla sola göre ondan mıdır bu durum geçer mi düzelir mi daha erken mi çok paniğim yaa insanın canını sıkıyo bu durum ve hala düzgün gülemiyorum burun deliklerimde eşit değil nolur bişi söyleyin.......

ben de 15 gün önce ameliyat oldum fakat burnuma önden bakınca yamuk gibi görünüyor sağ tarafta ödem vaar gibi şişlik daha fazla sola göre ondan mıdır bu durum geçer mi düzelir mi daha erken mi çok paniğim yaa insanın canını sıkıyo bu durum ve hala düzgün gülemiyorum burun deliklerimde eşit değil nolur bişi söyleyin.......

Doktor nereye ne kadar mudahale etti bilemezsin kii. Odem hepsi onlarin burun isi sabir isi. Belki bir tarafa daha fazla mudahale etti. İlk ay icinde belli oluyor biraz sabirli oll merak etmee :))

Doktor nereye ne kadar mudahale etti bilemezsin kii. Odem hepsi onlarin burun isi sabir isi. Belki bir tarafa daha fazla mudahale etti. İlk ay icinde belli oluyor biraz sabirli oll merak etmee :))

sol tarafta kemik eğriliği vardı sola daha fazla müdahele etmiş olması gerek ama sağ daha şiş benim inşalah 1 aya dışardan belli olmayacak kadar azalır en azından çünkü şu an belli baya çok teşekkürler:))

Back
X