kesin bi fiyat söylemek doğru olmaz şimdi. çünkü yapılan operasyona , operasyonun yapıldığı hastaneye falan bağlı fakat okuduklarım ve bildiğim kadarıyla aşağı yukarı 5bin civarında. 5bin çok fazla diyebilirsi çok normalama piyasa araştırması yaptıysan eğer diğer doktorlara göre çokta uçuk bir meblağ değil 10-12bin fiyat veren doktorları biliyorum :))
cok hos duruyo canım gecmıs olsun :) onden de fotografın varsa koyar mısın?
Burnun çok hoş olmuş.Benımde 5 ay oldu amelyat olalı devıasyon ve esetiği bir arada oldum. Sol tarafım devıasyon nedenıyel %90 kapalıydı, o taraf diğer tarafa göre daha geç iyileşiyor.İyileştikçe daha rahat nefes alıyorum senınde oyledır.
kesin bi fiyat söylemek doğru olmaz şimdi. çünkü yapılan operasyona , operasyonun yapıldığı hastaneye falan bağlı fakat okuduklarım ve bildiğim kadarıyla aşağı yukarı 5bin civarında. 5bin çok fazla diyebilirsi çok normalama piyasa araştırması yaptıysan eğer diğer doktorlara göre çokta uçuk bir meblağ değil 10-12bin fiyat veren doktorları biliyorum :))
anladım canım cok teşekkür ederim :)
doktorum bana öle bısey demedı ama bende sormadım açıkçası amelıyat olurken fazla bısey sadece dedım nefes alamıyorum felan kendısı baktı ınceledı .seklıyle ılgılıde bısey demedım soyle ıstıyorum böyle ıstıyorum dıe belkıde dedıgın gıbıdır ıns öledır cnm
Şiler indikçe günler geçtikçe dahda rahat edersin, ben ilk zmanalar ayy nefes alamazsam demiştim ama zaman geçtikçe şişler indikçe daha rahat ediyorsun. Doktorun ne derse dinle :) geçmiş olsun
kızlar agustosta ameliyat olmam lazım okullar acılıcak cunku yardım dedin ankarada uygun fiyatlı doktorlar konusunda lütfennnnnn..
tsk ederim cnm sen ne zmn rahatlamıştın nefes alman kolaylaşmıştı tam olarak kaçıncı ayda
3. cü aydan sonra rahat etmeye başladım. 4,5 aydan sonra daha hızlı iniyor şişler sanki hergun daha ıyı nefes aldıgınız hissedeceksin.
ben 5.ayıma girdim önceden hiç nefes alamıodumsol taraftan.simdi arada bı alıorum ama fazla değil belki geçer ilerde cunku tıkalı gbı
Bende 5.ayımdayım, zamnal düzeleceksın emın ol, zaten 6. ay kontrolune bişey kalmamış. çok kafaya takmamak lazım sanırım. Ben nelere taktım bir bilsen 5 aydrı asosoyallik aldı gidiyor.Aman bişey olur korkusuyla hiç bişi yapmıyorum, arabyal setten dahı geçerkne ya bişi olduysa gibi sorular gelıyor kafama.Çokta kafaya takmamak lazım bunu sonuçta oldu bitti amelayt artık, hem okuuguma gore makısmum 2 aydan sonra kemıkler oturuyor,şiler indikçe daha rahat nefes alınıyor.
tatlım bende ankarada ameliyat olmayı düşünüyorum ama volkan bey in fiyatı nedir acaba en fazla 2.650tl verebilirim çünkü
Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
mrb cnm bende olmayı düşünüyorum ama henüz doktora karar veremedim.
yaptıralı kaç ay oldu her hangi bi düşme veya kemer oluşumu oldumu? rahat nefes alabiliyormusun menunmusun burnundan? :)
şuanki fiyatı bilmiyorum ama sizin ayırmayı planladığınız bütçeden biraz yüksek olacaktır ben 2012 ocakta yaptırdığımda 5000 civarındaydı :/ yine bir sorun derim ben Arzu Hanım size fiyat bilgisi verecektir ararsanız :)
Bende 5.ayımdayım, zamnal düzeleceksın emın ol, zaten 6. ay kontrolune bişey kalmamış. çok kafaya takmamak lazım sanırım. Ben nelere taktım bir bilsen 5 aydrı asosoyallik aldı gidiyor.Aman bişey olur korkusuyla hiç bişi yapmıyorum, arabyal setten dahı geçerkne ya bişi olduysa gibi sorular gelıyor kafama.Çokta kafaya takmamak lazım bunu sonuçta oldu bitti amelayt artık, hem okuuguma gore makısmum 2 aydan sonra kemıkler oturuyor,şiler indikçe daha rahat nefes alınıyor.
Hangi doktorlar var aklında ? ben 7. seneme giricem canım ameliyat olalı çoooooooooook oldu :) hiç bir sorunum yok
önceleri yakup avşarı düşünüyordum aradım 13 bin dedi sonra emre ilhanın kliniği aradım 7bin dedi, emre ilhan daha uygun geldi. ama hala tam emin değilim. hani yapıcaksam iyi bi doktor istiyorum. sanırım amelyatın en zorlu aşaması bu; yani doktora karar vermek :/ keşke herkesin amelyatı senin gibi şanslı geçse. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?