Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

tamam canım tesekkür ederimm :))

Tatlım fiyatlar 4500'den başlıyormuş.. hastaneye göre artıyor fiyatlar..benim arkadaş listemde ''karaca24'' adlı arkadaşım bu bahsettiğim.. onu ekle istersen kabul edecek siteye girdiği zaman. albüme bakabilirsin o zaman.

teşekkür ederim canım ama cok yüksek benim için, en azından taksit imkanı olsaydı..

teşekkür ederim canım ama cok yüksek benim için, en azından taksit imkanı olsaydı..

O konuda bir bilgim yok ama belkide öyle bi imkanı vardır bazı doktorlar yapıyo çünkü.. bi görüş bakalım bişey kaybetmezsin sonuçta yüz yüze konuş. ya da karaca'yı ekledikden sonra ona da sorabilirsin onun bilgisi vardı belki

cok saol tatlım ilgilendiğin için :)

esra lorinnnnn.sen ne tatlı bişisin ya..içinin güzelliği yüzüne vurmuş.herkese yetişiyorsun.sabırla cevaplar veriyorsun..bayıldım sana..kardeşim gibi hissettim seni.öptümmmmm

esra lorinnnnn.sen ne tatlı bişisin ya..içinin güzelliği yüzüne vurmuş.herkese yetişiyorsun.sabırla cevaplar veriyorsun..bayıldım sana..kardeşim gibi hissettim seni.öptümmmmm

Canım benimm çooook çooook mutlu oldum böyle düşünmene.. bende çok öpüyorum ^_^

Arkadaşlar geçmiş sayfalarda resim ekledim.Burnum bugün 1 ay 3 gün oldu ama hiç bir değişiklik yok.Forumda bakıyorum.1 aylık harika burunlar var.Çoğu insan şiş iner diyor ama kaç hafta oldu masaja rağmen hala tık yok.Revizyon mu olsam ne dersiniz?

Herkesin iyileşme süresi çok farklıdır.Bir burun için revizyona karar verilebilmesi için 1 yıl geçmesi gerekir.En güzeli sabırla beklemek çünkü 1 ay çok kısa bir süre)

revizyon olmaya karar versen bile 5 ay beklemek zorundasın her türlü bekliceksin.umalım da gerek kalmasın!

kızlar agustosta ameliyat olmam lazım okullar acılıcak cunku yardım dedin ankarada uygun fiyatlı doktorlar konusunda lütfennnnnn..

Tevfik Sözen hocamızı bi araştır bence:)))). Kesinlikle pişman olmazsın. Olumsuz yorum yapan tek bir hastaya bile rastlamadım.Kendisi Hacettepe de. Fiyatta da uçmayanlardan ))

canım benımde bugun 33.gunum benım de ondern asırı asırı sıs,yandan hos bı goruntusu var yanlız.yanı tam aynı sorunumuz senın de oncekı burnun bayagı buyukmus benım de oyleydıı..oyle olunca orayı toplamaya calıstıgı ıcın en fazla sısın burun ucunda olması cıok normal..sen dıger arkadaslarla karsılastırma cogunun onu bızımkı kadar etlı degılmıs dıkkatlı bakarsan o yuzden en gec burun ucumuz duzelecek ama duzelecek yanı sen kımın ılk cıktıgı gıbı kaldıgını gordun ku..elbette sıs ve bu sısler zamanla gececek ee tabı bızımkı bıraz uzun surecek ama olsun sonuc guzel olcak ınsallah

Bu yorumunu sevdim işteeee.. pozitif düşünmeye devammmm :)

Canım Merhaba,
Çok geçmiş olsun. Bende çok korkuyorum ama böyle de mutlu değilim.
Ama gerçekten çok geç kaldım. Şu an 31 yaşıma girdim ve 20 küsürlerde olmam gereken bir amliyattı aslında...
Peki kime ameliyat oldunuz ve hastane ve ücret bilgisi verebilir misiniz?
Teşekkürler.

Burun, insanın duruşunu, gülüşünü, yüz hatlarını, kısacası yüzünün tamamını değiştiriyor. doktorumun yüzüme uygun, güzel bir burun yaptığını düşünüyorum. teşekkürler Fatih Peker :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…