Tevfik Sözen hocamızı bi araştır bence:)))). Kesinlikle pişman olmazsın. Olumsuz yorum yapan tek bir hastaya bile rastlamadım.Kendisi Hacettepe de. Fiyatta da uçmayanlardan))
bnm burnum domuzcukgibi ucu inermi dersiniz. 5 gün oldu ameliyat. ama hiç inmicekmiş gibi geliyo
peki fiyatı yaklaşık olarak ne kadar tatlım?
5000 ya da 5500 diye biliyorum arkadaşımdan
burun estetigi konusunda onur erola yaotıranlar bana ulasabilirmi resimlerini görmek istiyorum bende yaptırcam ?
canım benımde bugun 33.gunum benım de ondern asırı asırı sıs,yandan hos bı goruntusu var yanlız.yanı tam aynı sorunumuz senın de oncekı burnun bayagı buyukmus benım de oyleydıı..oyle olunca orayı toplamaya calıstıgı ıcın en fazla sısın burun ucunda olması cıok normal..sen dıger arkadaslarla karsılastırma cogunun onu bızımkı kadar etlı degılmıs dıkkatlı bakarsan o yuzden en gec burun ucumuz duzelecek ama duzelecek yanı sen kımın ılk cıktıgı gıbı kaldıgını gordun ku..elbette sıs ve bu sısler zamanla gececek ee tabı bızımkı bıraz uzun surecek ama olsun sonuc guzel olcak ınsallah
Canım benim,
İnşallah dediğin gibi olur.Hem kalkık hem şiş.NAsıl bir şey olur bilmiyorum inan.
benım de kalkık bayagı.delıkler bıle bıraz gorunuyo yanı zamanla duser dıyo herkes...doktorun kımdı
benım de kalkık bayagı.delıkler bıle bıraz gorunuyo yanı zamanla duser dıyo herkes...doktorun kımdı
Doktorum Bursadan Alper BAYRAKTAR.Çok iyi bir doktor aslında.Kendisini çok seviyorum ama gel görki bu psikoloji çok zor.Senin ne kadar oldu canım.Fotoğrafın var mı?
bnm burnum domuzcukgibi ucu inermi dersiniz. 5 gün oldu ameliyat. ama hiç inmicekmiş gibi geliyo
@ anfortunality cok haklısın ,Tevfik hocayla görüşmeden ameliyata karar vermeyin derim:)
peki fiyatı yaklaşık olarak ne kadar tatlım?
Eki Görüntüle 762515
mart ayında amelıyat olduğum burnum kızlar umarım yardımcı olur 5. ayındayım nefes problemım vardı .bisikletten dusmustum 12 yaslarında. eski burnuma profl resmmden bakabılırsınız.hala bıraz sıslıkler var aynaya bakınca fark edıyorum ve birazda zor nefes alıyorum umarım gecıcı bı problemdır
Eki Görüntüle 762515
mart ayında amelıyat olduğum burnum kızlar umarım yardımcı olur 5. ayındayım nefes problemım vardı .bisikletten dusmustum 12 yaslarında. eski burnuma profl resmmden bakabılırsınız.hala bıraz sıslıkler var aynaya bakınca fark edıyorum ve birazda zor nefes alıyorum umarım gecıcı bı problemdır
kesinlikle hani en azından bi konuş bi fikir edinirsin) @efnan81 , Büşranın açtığı konuyu baştan sonra deli gibi okudum bana çok ama çok yardımcı oldunuz Tevfik hoca hakkında :))))) Artı büşranın ameliyattan çıktığı andan itibaren gün be gün fotoğraflarını paylaşması benim kesinlikle budur Ankaraya gidiyorum dedirtti :)) O kadar çok kaptırmışım ki kendimi size sanki sizi 40 yıldır tanıyor gibi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?