Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Canım benim,

İnşallah dediğin gibi olur.Hem kalkık hem şiş.NAsıl bir şey olur bilmiyorum inan.

@ anfortunality cok haklısın ,Tevfik hocayla görüşmeden ameliyata karar vermeyin derim:)

kesinlikle hani en azından bi konuş bi fikir edinirsin ) @efnan81 , Büşranın açtığı konuyu baştan sonra deli gibi okudum bana çok ama çok yardımcı oldunuz Tevfik hoca hakkında :))))) Artı büşranın ameliyattan çıktığı andan itibaren gün be gün fotoğraflarını paylaşması benim kesinlikle budur Ankaraya gidiyorum dedirtti :)) O kadar çok kaptırmışım ki kendimi size sanki sizi 40 yıldır tanıyor gibi oldum

peki fiyatı yaklaşık olarak ne kadar tatlım?

kesin bi fiyat söylemek doğru olmaz şimdi. çünkü yapılan operasyona , operasyonun yapıldığı hastaneye falan bağlı fakat okuduklarım ve bildiğim kadarıyla aşağı yukarı 5bin civarında. 5bin çok fazla diyebilirsi çok normal ama piyasa araştırması yaptıysan eğer diğer doktorlara göre çokta uçuk bir meblağ değil 10-12bin fiyat veren doktorları biliyorum :))

mart ayında amelıyat olduğum burnum kızlar umarım yardımcı olur 5. ayındayım nefes problemım vardı .bisikletten dusmustum 12 yaslarında. eski burnuma profl resmmden bakabılırsınız.hala bıraz sıslıkler var aynaya bakınca fark edıyorum ve birazda zor nefes alıyorum umarım gecıcı bı problemdır

cok hos duruyo canım gecmıs olsun :) onden de fotografın varsa koyar mısın?

Burnun çok hoş olmuş.Benımde 5 ay oldu amelyat olalı devıasyon ve esetiği bir arada oldum. Sol tarafım devıasyon nedenıyel %90 kapalıydı, o taraf diğer tarafa göre daha geç iyileşiyor.İyileştikçe daha rahat nefes alıyorum senınde oyledır.

@anfortunality canım ellerine saglık cok guzel bir yorum olmus.en kısa zamanda inşallah sen de ameliyatını olur mutlu bir sekilde aramıza katılırsın tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…