Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Ne güzell, sevindim adına Fotoğraf koymanda ameliyat olacak arkadaşlar için çok iyi olur canım.. bir de doktorun kimdi?

Ameliyatı Malatya da oldum ben öğretmen teyzem burda olduğu ve benimle ilgilenebileceği için. Birde burada özel hastane sayısıda çok bu yüzden rekabettenmidir bilmem fiyatlarda uygun. Doktorum Altan ATALAY
Ben septorinoplasti oldum. Burnumda kazaya bağlı kırık şekil bozukluğu + solunum problemi vardı. 2.5 saat sürdü ameliyatım. Çok ilgili bir doktor; gerek ameliyat öncesi gerek sonrası.. Ne belirgin bir şişliğim ne de morluğum oluştu ameliyat sonrası bu kadar fazla sorunla gitmeme rağmen. 2 hafta sonra bandajıda çıktıktan sonra kimse ameliyat olduğumu anlamadı bile (tanımayanlar yani ) http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=759927&d=1374259540 resim ekledim albümede ayrıca

Ne mutlu size o zaman :) Önceki halini bilmiyorum ama ameliyat sonrası hali başarılı olmuş gayet hoş minik.. tekrar geçmiş olsun..

Şimdi baktım albüme, eski halleri de varmş zaten.. geçekten büyük değişim olmuş doktorunuzun eline sağlık.. çok hoş görünüyor ^_^

ankarada oturuyorum prof dr. uğur koçer(plastik cerrah-ankara araştırma hastanesi) ve prof dr. sabri uslu(kbb uzmanı-gazi hastanesi) arasında kaldım bilgisi olanlar yazsınn..

tatlım bende ankarada ameliyat olmayı düşünüyorum ama volkan bey in fiyatı nedir acaba en fazla 2.650tl verebilirim çünkü

kızlar agustosta ameliyat olmam lazım okullar acılıcak cunku yardım dedin ankarada uygun fiyatlı doktorlar konusunda lütfennnnnn..

Kalıcı makyaj günümüzde bir çok açıktan vazgeçilmez hale gelmiştir. Bu sebeple neredeyse her bayanın kalıcı makyaj yaptırma isteği gün geçtikçe artmaktadır. Bir çok kalıcı makyaj stüdyosu bu hizmeti uygun fiyatlara ve profesyonel olarak yapmaktadır. Gel gelelim kalıcı makyaj yapan sayısı bir o kadar da az görünmektedir.
Yukarıda förmekte olduğunuz resimde kalıcı makyaj dudak uygulması yapılmaktadır.

Kalıcı makyaj ile daha güzel dudaklara daha belirgin kaşlara daha güzel gözlere ve sayamadığımız bir çok güzelliğe teş bir rütuş aracılığı ile sahip olabilirsiniz. .Özellikle bir konuya değinmek istiyorum. Eğer kalıcı makyaj yaptırmak istiyorsanız bunu çok iyi bir şekilde araştırmanız gerekmektedir..Kalıcı makyaj.uygulamasını yapacak olan stdüyodaki bireyin kesinlikle ustalık belgesi olup olmadığını sorgulayınız...T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Kalıcı Makyaj Sertifikası Ustalık Belgesi .olup olmadığını bizzat kendilerine sorabilir hatta bu belgeyi görmeden uygulama yaptırmayabilirsiniz.
Kalıcı makyaj günümüzde çok tercih edilen bir yöntem olmakla kalmayıp artık makyajın yerini almaya başladığıda söylenmektedir..Kalıcı makyaj.uygulaması yapılmadan önce kişiye kalıcı makyajı yaptıracağı bölgenin ağrısını indirgemesi adına öncelikle Lokal anestezi yapılmaktadır.

Bu yazımda azda olsa sizlere fikir verebildiysem ne mutlu bana ilerleyen zamanlarda daha fazla içerik ile sizlere bilgi vereceğim Şimdilik sağlıcakla kalın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu neden '' MAKYAJ '' bölümüne yazmadınız ki ? Burun estetiği ile alakasız oldu

çok yakışmış güle güle kullanın :)

esracıım ben burdan mesaj atamıyorum yada daha henuz foto yukleyemıyorum senı eklesem ve sen bana maıl adresını ozelden mesaj atsan olur mu ben de bıkac fotomu atarım sana en tecrubelımız sensın anladıgım kadarıyla bı baksan fotograflarıma cok sevınırım moralım bıraz bozukta

canım orayı okudum ama fiyat konusunda bişe bulamadım arkadaşlarına danışıp yazarsan coook mutlu olurumm..

Tamam canım cevabı alır almaz buraya yazacağım.. ^_^

Tabi ki canım ekleyebilirsin, mesajla atarım şimdi email adresimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…