Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

en tecrübelimiz sensin :) ve ben burnuna bayıldım. çok yakışmışsınız birbirinize :) umarım bende bi an evvel koocaman sorunumdan kurtulurum

Çok teşekkür ederim canım benim.. çok sorun etme kendine hem kolayda bi ameliyat inşallah sende istediğin gibi bir buruna sahip olursun

Kızlar sızlerın de dıkkatını cektımı bılmıyorum ama bu oncesı sonrası resımlerınde nedense oncekı olanın da makyajsız,ozensiz,en kotu resimler secilmis gibi. Sonrasi resimleri ise tam tersi;makyaj o bicim,suh gulusler,kirpikler falan...

Tamam guzel bir burun insani daha guzel yapar ama bir de bu acidan bakmak lazim...

müthiş bir değişim

Çok teşekkür ederim..

Mesela bu fistigin burnu cok guzel olmus;kendi de masallah lokum gibi.
Ama oncesi resmine baiyorum da makyaj yok,kirpik yok,bakim yok...
Sonrasi malum zaten...

Çok teşekkürler.. ama ameliyat olacak kişiler sadece buruna baksın zaten önemli olan burun değil mi ? ki ben 18 yaşında öyle çokta makyaj yapan bir kız değildim zaten.. ameliyatımı da 18 yaşında oldum .. kirpik varda rimel yoktu Ayrıca ilk fotoğraf cep telefonu ile çekilmiş bir fotoğraf dolasıyla kalitesi de düşük.. Şöyle de bir durum var ki ameliyattan sonra insana inanılmaz özgüven geliyor bununda etkisi vardır kesinlikle ^_^

Sen ne tatlı bir kadınsın yahu
Herkese yetişmissin bütün soruları cevaplamışsın, hem de tatlı dille.
Çok da güzelsin, maşallah
Erkekmişim gibi oldu ama sakın yanlış anlama çok sevdim seni

Sen ne tatlı bir kadınsın yahu
Herkese yetişmissin bütün soruları cevaplamışsın, hem de tatlı dille.
Çok da güzelsin, maşallah
Erkekmişim gibi oldu ama sakın yanlış anlama çok sevdim seni

hahah son cümlen güldürdü :))))
Bu yorum beni çok çok mutlu etti...çok teşekkürler canım

En azından kendi adıma yazıyım, benim öncesi düğünde çekilmiş resmim ve aksine makyajlı ve bakımlı halim.. Ameliyat sonra çekilmiş resmimde sıfır makyaj ve bakım.. Dediğin doğru bazı resimler için ama bendeki en azından tam tersi durum :) İnsanlar yanılmasın resmime baktığında yanlış yönlenmesin diye özellikle dikkat ettim çünkü..

Son düzenleme:
ah şu kararsızlık! neyse umarım istediğin gibi bir sonuç alırsın canım:)

haklısın en kötüsü kararsızlık ama sonuçta bu ameliyatı bir kere yaptırmak istiyorum bunun için de doktor seçiminin önemli olduğunu biliyorum. Gerçi bu ara yine tırsmaya başladım bence ben yine son anda vaz geçeceğim.Psikolojimin kaldırmayacağını düşünüyorum

bu sayfa ne çabuk gelişmiş böyle 100'ü geçmiş... çok güzelsin canım revizyon ve şiş olduğu halde bile güzel nede olsa doktor Emre İlhan:) şimdi bende öncesi sonrası paylaşmak isterdimde üşendim:))) kardeşimle ben de Emre bey'e ameliyat olduk çoook memnunuz albümüm herkese açık öncesi sonrası fotoğraflar da var arkadaş olarak eklemenize bile gerek yok sadece 25 mesaj sayısının tamamlayın yeterli:)

kesinlikle EMRE İLHANheleki önceki fotoğraflarım burnumun en güzel çıktığı halleriçok kötü çıkan fotolarımı hemen siliyorum.burdan bakıldığı gibi değil daha kötü görünüyor eski burnum aslında. profil o yüzden bulamadım. profillerimi sanırsam hep silmişim. göstermek isterdim ama zaten ben bile bakmaya dayanamıyorum. sen de üşenmede canım koy bence. müthiş değişim var sende de . burnumda kocaman görünüyor eski fotoğraflarımda. hiç gitmiş mi dimi yüzüme:2: yeni halleri de daha 2,5 aylık . şiş hali dediğin gibi. tam şekli oturuncada öncesi sonrası yaparız

Oh oh maşallah fıstıklar çoğalıyor Emellll 1 tanecik de olsa bence sende koymalısın kuzummm ^_^

Bende 21 Haziran'da ameliyat oldum kızlar. Neredeyse 1 ay olcak. Resimlerimi koyucam bende. Üstelik ne öyle morluğum oldu ne de belirgin bir şişliğim. Şeklide çok doğal durduğunu söylüyor herkez anlaşılmıyor bile.

Ne güzell, sevindim adına Fotoğraf koymanda ameliyat olacak arkadaşlar için çok iyi olur canım.. bir de doktorun kimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…