en tecrübelimiz sensin :) ve ben burnuna bayıldım. çok yakışmışsınız birbirinize :) umarım bende bi an evvel koocaman sorunumdan kurtulurum
Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
şekli çok guzel olmuş
Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
müthiş bir değişim
Mesela bu fistigin burnu cok guzel olmus;kendi de masallah lokum gibi.
Ama oncesi resmine baiyorum da makyaj yok,kirpik yok,bakim yok...
Sonrasi malum zaten...
Sen ne tatlı bir kadınsın yahu
Herkese yetişmissin bütün soruları cevaplamışsın, hem de tatlı dille.
Çok da güzelsin, maşallah
Erkekmişim gibi oldu ama sakın yanlış anlama çok sevdim seni
Kızlar sızlerın de dıkkatını cektımı bılmıyorum ama bu oncesı sonrası resımlerınde nedense oncekı olanın da makyajsız,ozensiz,en kotu resimler secilmis gibi. Sonrasi resimleri ise tam tersi;makyaj o bicim,suh gulusler,kirpikler falan...
Tamam guzel bir burun insani daha guzel yapar ama bir de bu acidan bakmak lazim...
ah şu kararsızlık! neyse umarım istediğin gibi bir sonuç alırsın canım:)
bu sayfa ne çabuk gelişmiş böyle 100'ü geçmiş... çok güzelsin canım revizyon ve şiş olduğu halde bile güzel nede olsa doktor Emre İlhan:) şimdi bende öncesi sonrası paylaşmak isterdimde üşendim:))) kardeşimle ben de Emre bey'e ameliyat olduk çoook memnunuz albümüm herkese açık öncesi sonrası fotoğraflar da var arkadaş olarak eklemenize bile gerek yok sadece 25 mesaj sayısının tamamlayın yeterli:)Eki Görüntüle 759410 Eki Görüntüle 759411 Eki Görüntüle 759412 önceki hallerim:)
Eki Görüntüle 759413 Eki Görüntüle 759418 Eki Görüntüle 759416 sonrakiler:)
her iki tarafta da makyajlıyım
bu sayfa ne çabuk gelişmiş böyle 100'ü geçmiş... çok güzelsin canım revizyon ve şiş olduğu halde bile güzel nede olsa doktor Emre İlhan:) şimdi bende öncesi sonrası paylaşmak isterdimde üşendim:))) kardeşimle ben de Emre bey'e ameliyat olduk çoook memnunuz albümüm herkese açık öncesi sonrası fotoğraflar da var arkadaş olarak eklemenize bile gerek yok sadece 25 mesaj sayısının tamamlayın yeterli:)
Bak kafamı karıştırıyo bu kızlarOh oh maşallah fıstıklar çoğalıyorEmellll 1 tanecik de olsa bence sende koymalısın kuzummm ^_^
Bak kafamı karıştırıyo bu kızlarben bi düşüneyim :))
Bende 21 Haziran'da ameliyat oldum kızlar. Neredeyse 1 ay olcak. Resimlerimi koyucam bende. Üstelik ne öyle morluğum oldu ne de belirgin bir şişliğim. Şeklide çok doğal durduğunu söylüyor herkez anlaşılmıyor bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?