Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Canım ameliyatımı bende henüz olmadım ama miyop olduğum için doktora sordum. Ameliyattan 3-4 gün sonra lens takabiliyorsun ama gözlük için 6 ay beklemek zorundasın.Gözlüğün buruna oturmaması gerekiyor aksi halde burun üzerinde bir kemerleşme ya da çöküntü yapabiliyor bu yüzden 6 ay.

haklısın sonuna kadar seni çok iyi anlıyorum bende aylardır doktor araştırıyorum hala karar vermiş değilim ve bu yaz ameliyat olmak istiyorum okul açılmadan o yüzden bu aralar biraz daha yoğun bakıyorum ama çokda fazla bişey bulamıyorum sağolsun burdaki herkes çok yardımcı oluyor ama aklında olan bi doktorn çok fazla hastasını bulamıyorsun bulsanda bazılarınn resmi yok dedğin gibi bi iki resimlede inasan karar vermek istemiyor . ama uzun araştırmalar sonunda seninle tecrübelerimi paylaşmak isterim belki bi yardımı dokunur . ben şuan eskişehirde yaşıyorum ve başlarda annem şehir dışı olmaz diyoru bu yüzden eskişehirde doktor araştırmya başladım ve acıbadem hastanesinde tamer şakrağa gittik annemle , gerçekten kendine güvenen işini bilen ilgilli bir doktordu bizimde içimize sinmişti yazın olurm diyordum taki doktor istanbula iyi bir estetik merkezine gidene kadar duyunca çok üzüldüm çnkü içime sinen başka bir doktor yoktu eskişehirde bu sebeple bnde şehir dışında başka doktorlar armya başladım ama annem şehir dışı olmaz boşuna bakma demeye başladı ama ben ısrarla baktım ve izmirde olan can kopal ı buldum sadce 1 hastasını gördüm ve gerçektn inanlmaz beğendim hemn anneme gösterdim oda çok beğendi ama hala şehr dışı olmaz diyordu git gel sürekli tanıdıklae var ama kaç gün yük olurz vs vs. nyse snra bnde bu doktorun hastasnı cok beğennce bu doktorun yaptığı burunları arştırmaya koyuldum ve her bulduğum hastada biraz dha içime sindi baya bi kişiyide buldum çoğuyla konuştum vs sonuç olarak annem '' artık bayramdan sonra gideriz izmire can kopal a olursun diyor '' :) az çok bişeyler şekillendi kafamda ama hala ben doktor arştırıyorum annemide ikna etmişken şehir dışı için ama okadar süredir en çok içime sinen doktor can bey oldu hakkında hep iyi yorumlar var cok nadir memnun olmayanlar var tabiki kimse kusursuz değildir bunuda unutmamak gerek.bide ankarada volkan Tayfur var onunda sadce 2 hastasını gördüm ama oda çok içime sindi sende bir bak istersen ama volkan beyin ücreti can beyin 2 katı nerdeyse :) tabiki fiyatta çok önemli oda etken doktor seçminde ama piyasya göre uygun fiyata çok güzel yüzüme yakışan bir doktor olsun diyosan ben bu fiyata can bey den dha iyisini bulamadm açıkçası . para hiç öenmli diyorsan tabiki çok çok iyi doktorlar var istanbulda filan nazım çerkes, barış çakır , vs .umarım bi nebze yardımcı olabilmişimdir eğer daha ayrıntılı bişeyler öğrenmek isstersen mailini yaz yardımcı olmak isterim cnkü bnde şuan sennle aynı durumda sayılırım :)

pekala teşekkür ederim. acındırma taktiği işe yaramazsa tek başıma yatarım artık sedyeye :)
çok soru sordum ama ne kadar süreyle kontrole gidiyoruz.

Son düzenleme:

anladım ameliyat olabilirsem artık lensle idare edeceğiz :)

pekala teşekkür ederim. acındırma taktiği işe yaramazsa tek başıma yatarım artık sedyeye :)
çok soru sordum ama ne kadar süreyle kontrole gidiyoruz.

Ameliyattan sonra 3. gün gidiyorsun tamponlar alınıyor bir de 7. gün gidiyorsun alçı vs herşey çıkıyor daha sonra beyaz bir bant takıyorlar sadece, o da yanlış hatırlamıyorsam 1 hafta kalıyor.. 1 hafta sonra gidiyorsun işte bide o çıkıyor ama ben onu kendim evde çıkarmıştım çünkü zamanım yoktu istanbulda duramadım. daha sonra masajını yapıyor doktor sende öğrenmiş oluyorsun sonra düzenli olarak kendin yapıyorsun zaten.. ameliyatımı 2007' de olduğum için bazen çok iyi hatırlayamıyorum canım kusura bakma bir de ben şehir dışından sadece ameliyat olmak için gittiğim için 1 hafta kalıp geri dönmüştüm.. yeni ameliyat olan arkadaşlara sorarsan onlar daha iyi yardımcı olurlar bu konuda:))

EsraLorin ameliyattan 1 hafta sonra alçı çıkacak da,benim 5. günüm hala bir hassasiyet ve ağrı var burnumda.Sanki alçı çıkarsa savunmasız kalacakmışım gibi. :/

EsraLorin ameliyattan 1 hafta sonra alçı çıkacak da,benim 5. günüm hala bir hassasiyet ve ağrı var burnumda.Sanki alçı çıkarsa savunmasız kalacakmışım gibi. :/

Nasıl ağrı var canım ? Psikolojik olabilir senin durumun..tam tersi alçı çıkınca çok rahatlayacaksın.. ay ne heyecanlısındır sen şimdi burnunu görmek için sabırsızlanıyorsundur :))

Nasıl ağrı var canım ? Psikolojik olabilir senin durumun..tam tersi alçı çıkınca çok rahatlayacaksın.. ay ne heyecanlısındır sen şimdi burnunu görmek için sabırsızlanıyorsundur :))
Tabiii heyecanlıyım.Ama sabırlıyım da :) Ya mesela gülerken,mimik yaparken burnumun ortası sızlıyor.Normalde ağrım kalmadı.Sadece mimik yapınca ağrıyor.

Tabiii heyecanlıyım.Ama sabırlıyım da :) Ya mesela gülerken,mimik yaparken burnumun ortası sızlıyor.Normalde ağrım kalmadı.Sadece mimik yapınca ağrıyor.

Zamanla geçeceğini düşünüyorum daha alçın bile çıkmamış.. o burun neler çekti haberin var mı senin p kırıldı törpülendi herkesin bünyesi bir olmuyo canım şimdilik takılma bunlara belli bi süre sonra yine aynı ya da farklı olumsuz durumlar olursa doktoruna danışırsın.. Bu arada alçın çıkınca fotoğraf isterim!.p

Tamamdır. =) Umarım sonuç iyi olur. =)

çok teşekkür ederim cnm sağol bu arada Op. Dr. Hüseyin Altun | Estetik & Plastik Cerrah | İstanbul acaba dogru doktor mu yunus emre hastesınde calısmıyor sanırsam artık?

doğru doktor.hüseyin bey part time çalışıyor yunus emrede hastalarına genelde orda bakıyor saat 16-19 arası gündüz ameliyatlarını yapıyor o saate kadar.can med e gitmek istersen doktor beyle görüşmeni tavsiye ederim her zaman oraya geçmiyor hastası oldukça 19 dan sonra gidiyor.

anladım ameliyat olabilirsem artık lensle idare edeceğiz :)

evet benim de aynı şekilde olacak güneşten korunmak için de nüyük şapkalar ile idare edeceğiz. güneş gözlüğü de yok :/ neyse tek derdimiz o olsun. ben genelde zaten dışarda hep lens takıyorum ama evde gözlüklerimle dolaşıyordum gözlerimin dinlenmesi açısından. 6 ay hep lens ile idare etmek durumunda olacağız.

şu koca burundan kurtulmaya değer. şapkayada bir süre güneşten uzak durmayada razıyım. bende senin gibi evde gözlük dışarda lens kullanııyorum.
lenslere full time devam o zaman :) sen doktor buldun mu peki

şu koca burundan kurtulmaya değer. şapkayada bir süre güneşten uzak durmayada razıyım. bende senin gibi evde gözlük dışarda lens kullanııyorum.
lenslere full time devam o zaman :) sen doktor buldun mu peki

henüz karar vermedim ben doktor kontrolu için kıbrıs tan gelicem bu ayın 22 sinde. 3 doktor ile görüşmem var aslında 2 idi ama son anda 3 e çıktı

Son düzenleme:

en tecrübelimiz sensin :) ve ben burnuna bayıldım. çok yakışmışsınız birbirinize :) umarım bende bi an evvel koocaman sorunumdan kurtulurum

henüz karar vermedim ben doktor kontrolu için kıbrıs tan gelicem bu ayın 22 sinde. 3 doktor ile görüşmem var aslında 2 idi ama son anda 3 e çıktı

nerde yaptırmayı düşünüyorsun. ben adanada araştırma yapıyorum. kararsızlık tam evet buldum dr.u dediğimde tekrar ortaya çıkıyor

nerde yaptırmayı düşünüyorsun. ben adanada araştırma yapıyorum. kararsızlık tam evet buldum dr.u dediğimde tekrar ortaya çıkıyor

İstanbul da canım. Ama doktor konusunda kararsızım. Muhammet Dilber, Fatih Öktem ve Asım Kaytaz ile görüşeceğim.bakalım artık karar vermem gerek

bir hafta önce ameliyat oldum burnumun çok şiş oldugunu biliyorum böyle kalmayacağına eminim ama yine de gördükçe moralim bozuluyor burnum şu an böyle özellikle ön profilden korkunç görünüyor. ameliyat olan arkadaşlar deneyimlerini aktarırsa çok sevinirim burnum böyle kalmayacak değil mi? o kadar büyük ki :/

hepsi harika maşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…