Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

canım harıka olmuş fiyatını o zaman ne kadara olmustun acaba ogrenebılır mıyım

ben hastanede çalıştığım için bende fiyat farklı oldu hastane parası çok az ödedim sağlık çalışanı olduğum için hüseyin bey çok yardımcı oldu fiyatta birde yaklaşık 4 yıloldu ameliyat olalı.ama şuanki fiyatını görüşüp öğrenebilirsin telefonla bile yardımcı olur doktor bey.piyasaya göre eli çok iyi ve ameliyat fiyatı çok uygundu en son.

Merhaba Arkadaşlar benimde resimlere bakın.Gerçi tam olarak 10 gündür ağlamaktan helak oldum ama fotograflar ağlamadan önce cekildi :) Yandan çok kötü değil ama önden görünüm çok kötü.Eski burnumu arar oldum.Tecrübeli arkadaşlar yorumlarınızı rica ediyorum.

Ne zaman ameliyat olmuştunuz ? Yeni sanırım çünkü burun hala şiş özellikle 2. fotoğrafta çok şiş duruyor. yandan iyi duruyor önden de şişlikler gidince hoş duracaktır gerçi kötü değil de sadece şiş zamanla şekil oturacaktır boşuna ağlamayın

Merhaba canım.18 haziranda ameliyat oldum.Haklısın yan profilden hoş sayılır ama ön profil çok mutsuz ediyor beni.Doktor masajları yap diyor.Canım yansada yapıyorum ama gel görki bir değişiklik yok.bin pişman oldum.burnumun ucu sence ne zaman iner?Böyle kalmaz değil mi?Gerçi inerse ne hale gelir oda muamma ama?Of ya bıktım ben...Çok çirkinim[/QUOTE]

merhaba bende amelıyat oldum 5 ay oldu önden varya patlıcan gibiydi cok agladım uzuldum doktor kafana takma hepsı bır surec dedı.. ve oyle oldu ucu sona dogru iniyor mesela benım indi bır kısmı .. gececek dıye bak.. bır surec de.. cunku uzuldugunle kalıyorsun

çok teşekkür ederim cnm sağol bu arada http://estetikcerrah.co/op-dr-huseyin-altun/ acaba dogru doktor mu yunus emre hastesınde calısmıyor sanırsam artık?

Son düzenleme:

Bence iyi olmuş burnunuzun düşüklüğü gitmiş eminim zamanla güzelleşecektir. Moral çok önemli. Herşey güzel olacak diye düşününü derim. Pozitif düşünce pozitif yaşantıyı getirir.

Daha çok erken zamanla şişlikler inecektir.Bu arada doktorunuz kimdi?

Canım benim doktorum Alper BAYRAKTAR. Bursada çok iyi bir doktor.Kendisini çok seviyorum ve onu bile kızdırmayı başardım ama ön profile alışamadım.Bu şişler beni deli etti. Şimdi inince neye benziycem korkusu da sardı. :)

Forumdaki ameliyat sonrası fotoğraflarda yola çıkarak söylüyorum;Diğer arkadaşların burun şişliklerinin 1.ve 3. ayda indiğini 6.ayda nerdeyse hiç kalmadığını gördüm.Sanırım biraz zamana ve sabıra ihtiyacın var.

benim birkaç sorum var. yardımcı olursanız çok sevinirim :)
1. ailenizi nasıl ikna ettiniz
2. insan içine rahatça ne zaman çıkabildiniz
3. lens ve gözlük kullanımına ne zaman başladınız. ben miyop olduğum için en erken süreyi yazarsanz çok güzel olur.

ben kime bakarsam bakayım herkeste önce buruna bakarım
bir insanın tipini burnu belirliyor
diğer hatları güzel olmasa bile sevimli şirin kemersiz ve aşağı sarkmayan bir burnu varsa çok güzel ya da yakışıklı izlenimi veriyor insana.

Ben 16 yaşından beri babamın başının etini yemiştim baba noluuuuuuuuuur diyep 18 yaşını doldurunca da pek ikna etmeye gerek kalmadı izin verdi zaten ve oldum.. sende bu şekilde mutlu olmadığını söyle ya da herhangi bir sağlık problemin var mı bilmiyorum ama bunuda neden olarak gösterebilirsin
İnsan içine 1 hafta sonra çıkabilirsin..
Lens ve gözlüğe gelince.. gözlük bildiğim kadarı ile ameliyattan 1 ay sonra takılıyor lens için sorun olmaz alçıların alındıktan sonra kullanabilirsin yani ameliyattan 5 gün ya da 1 hafta sonra.. sen bunları doktoruna sorarsın zaten o daha iyi bilgilendirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…