Burada bir doktordan memnun olan da var memnun olmayan da... benim tavsiye ettiğimi bir başkası kötüleyebilir. O yüzden biraz şans işi aslında. İyi Araştırmak bol bol okumak lazım.ya kızlar ben ameliyat olmak istiyorum ama karar veremiyorum doktor konusunda deliriceeem konu dışı mı bilmiyorum ama yardımcı olur musunuz yardımıza ihtiyacım varmemnun olanlar mesajla ya da burdan doktor bilgisi paylaşabilir mi yarısı reklam yarısı kararlama cok arada kaldım. ankrada yaşıyorum ama istanbul da düşünebilirim
o kadar araştırdım okudum ki aklım karman çorman oldu :)Burada bir doktordan memnun olan da var memnun olmayan da... benim tavsiye ettiğimi bir başkası kötüleyebilir. O yüzden biraz şans işi aslında. İyi Araştırmak bol bol okumak lazım.
Çok güzel görünüyor. Sağlıkla inşallah. İyi ki yaptırmışsınValla burayı iyi ki ameliyatı olduktan sonra okudum yoksa asla ameliyat olmazdım, çoğunluk üzücü olaylar yaşamış. Ben 20 gün önce Dr Nihat Kaya 'ya burun estetiği oldum. Benden 15 gün önce de kızım oldu. Aynı anda Dr Cengizhan Ekizceli de gıdıma vaser liposuction yaptı. Her ikisi için fotoğraf paylaşıp, detaylı anlattığım yazılar var. Son ikili resim, ameliyat öncesi ve bugün. Bakmak isteyen için aşağıdaki linklerde paylaştım. Hepimize geçmiş olsun, dilerim herkes istediğine kavuşur
GIDIMI Aldırdım Vaser liposuction ile
Bu arada, Ben 45 yaşımdayım, 25 yaşında bir kızım var.Burnumdan memnunum. Fakat gıdı için biraz tedirginim. Dün Dr Cengizhan bey kontrol etti ve normal herşey yolunda dedi. 9. günüm bugün, biliyorum çok erken. İlk başta boynumun sol tarafı çok şişti, 2.gün indi ve boğazımı iple sıkmışlar gibi...www.kadinlarkulubu.com
DR NİHAT KAYA
Arkadaşlar merhaba çok acillllllll yardımınıza ihtiyacım var. Dr Nihat Kaya ya burun estetiği olan var mı. İlk defa burun estetiği ameliyatı olmayı düşünüyorum. Ve doktor secmede zorlanıyorum yardımcı olur musunuz 🙏www.kadinlarkulubu.com
Çok teşekkür ederimÇok güzel görünüyor. Sağlıkla inşallah. İyi ki yaptırmışsın
İnstagram dan baktım da şimdi baya güzel ve çok doğal. Tarzı tam benim istediğim gibiMerhaba arkadaşlar Baver Şimşek e ameliyat olan var mı?
İnstagram dan baktım da şimdi baya güzel ve çok doğal. Tarzı tam benim istediğim gibi
İnstagramdan hastalarına mesaj atınevet evet kesinlikle ben de en çok onun yaptığı burunları beğendim fakat deneyimlerini paylaşacak birilerini bulamadım henüz
Merhaba burun ameliyati oldunuzmu memnunmusunuz ve fiyati ortalama nedir bende afyonda dusunuyorum ama doktor ariyorumMeraba arkadaşlar. Afyon da necmettin karasu da burun estetiği olan var mı? Benim ameliyat tarihim den bir hafta sonra direksiyon sınavım olacak açaba sınava katılmamda bir sakınca olur mi
Evet, şu anda memnunum, daha 45 gün oldu, hergün değişiyor. Nihat Kaya 13 bin, benim uzun yazılarım var, profilden bakabilirsinizMerhaba burun ameliyati oldunuzmu memnunmusunuz ve fiyati ortalama nedir bende afyonda dusunuyorum ama doktor ariyorum
Gayet güzel görünüyormerhabaa benim de 3 ayım dolmak üzere ve burnumun şekli boyle şuan
çok hoş görünüyor/sunuz. burnunuz yakışmış. öncesinde burnunuz çok mu büyük veya kemerliydi? doktorunuz kim?merhabaa benim de 3 ayım dolmak üzere ve burnumun şekli boyle şuan
oncelikle cok tesekkur ederim :) eski halimin net fotosunu bulamadım, ameliyat sırasında çekilen bu foto var. hafif bi kemer ve önden bakınca anlasilan asimetri vardi kikirdak yamuklugundan, bu yuzden nefes de almakta zorlaniyordum. hepsi giderildi sorunlarimin. doktorum şahruz şeyda.çok hoş görünüyor/sunuz. burnunuz yakışmış. öncesinde burnunuz çok mu büyük veya kemerliydi? doktorunuz kim?
cok tesekkur ederimGayet güzel görünüyor ☺
Canım senin ikinci ameliyatını yapan doktorun ismi neydiBirinci ameliyatım tam bir felaketti, ikinci ameliyatımda fotoğraf koymuştum dosyanın arasına. Nerdeyse aynısını yaptı diyebilirim
Nasıl yani, özelden mi normal miBana mesaj atabilir misiniz rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?