Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Nerede oturuyorsunuz? Ankara ise tavsiye edebileceğim bir yer var.

EsraLorin sordun mu arkadaşına haber çıkmadı senden?

Canım sordum, öğrendim ve araştırdım fakat doktor hakkında pek olumlu yorumlar almadım yani ameliyatını 2. kez olmak zorunda kalanlar olmuş.. o yüzden hiç size söyleyip de akıl karışıklığı yaratmak istemedim.. ama istersen yine de doktorun ismini ve numarasını özel mesaj olarak sana atayım? belki bilmek ya da görüşmek istersin..

Teşekkür ederim canım, sana da geçmiş olsun..Hangi şehirdesin ?

Yukarı'da bahsettiğim doktor bu arkadaşlar, yine de görüşmek istiyorum diyorsanız, isteyen görüşebilir.

Selim Çelebioğlu 0312 466 42 82. ( ANKARA )

Görüşürüz

yukarı'da bahsettiğim doktor bu arkadaşlar, yine de görüşmek istiyorum diyorsanız, isteyen görüşebilir.

Selim çelebioğlu 0312 466 42 82. ( ankara )

görüşürüz

esracım bu doktordan arkadaslarım çok memnun kalmadı demiştinya aramaya cesaret edemedim.sanki direk alıcak burnunmu :d

esracım bu doktordan arkadaslarım çok memnun kalmadı demiştinya aramaya cesaret edemedim.sanki direk alıcak burnunmu :d

hahah Canım görüşmekten bişey kaybetmezsin sen bilirsin yinede

zühtü demir nasıl kızlar. onu iyi diyorlar

Bende olumlu yorumlar aldım o doktor hakkında, ameliyat olan arkadaşlar da var fotoğraflarına bak istersen

Kızlar bende ameliyat olmak istiyorum istanbula gitcem haftaya ama hangi doktor olacağına karar veremedim bir türlü fiyatınında çok yüksek olmasını istemiyorum 10000 15000 falan çok uçuk fiyatlar bence bunlar. güvenip önerebileceğiniz bir doktor var mı? Necdet uçar ve Emre ilhan var şu an aklımda sizin fikriniz ne ?

emre ilhanın ilk ameliyatları için bu sitede 7 bin diyorlar,onun dışında 5 bin alt limit olur bence beş binden aşağı ismi duyulmuş referansları kaliteli doktor bulamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…