Esralorin burnun çok hoş olmuş gerçekten güle güle kullan
Ben de 5 yıl önce septorinoplasti oldum ve hiç memnun değilim2-2.5 bin tl civarı fiyat veren ama iyi bir doktor araştırıyorum hatta devlet hastanesinde ameliyatımı olup bi kısmını sgk karşılasın istiyorum çünkü hem et var rahat nefes alamıyorum hem de şuanki şeklini hiç beğenmiyorum ama maddi durumum da pek müsait değil, tavsiye edebileceğiniz bir dr var mı acaba arkadaşlar
EsraLorin sordun mu arkadaşına haber çıkmadı senden?
Esralorin burnun çok hoş olmuş gerçekten güle güle kullan
Ben de 5 yıl önce septorinoplasti oldum ve hiç memnun değilim2-2.5 bin tl civarı fiyat veren ama iyi bir doktor araştırıyorum hatta devlet hastanesinde ameliyatımı olup bi kısmını sgk karşılasın istiyorum çünkü hem et var rahat nefes alamıyorum hem de şuanki şeklini hiç beğenmiyorum ama maddi durumum da pek müsait değil, tavsiye edebileceğiniz bir dr var mı acaba arkadaşlar
Nerede oturuyorsunuz? Ankara ise tavsiye edebileceğim bir yer var.
ben bilmeyeyim de minik burunlular mı bilsin kuzu ya kızlar ve burunları çok iyiiyi olcas iyi olcas :)
SEMA NERDEYSEN GEL ARTIKK =))
yukarı'da bahsettiğim doktor bu arkadaşlar, yine de görüşmek istiyorum diyorsanız, isteyen görüşebilir.
Selim çelebioğlu 0312 466 42 82. ( ankara )
görüşürüz
esracım bu doktordan arkadaslarım çok memnun kalmadı demiştinya aramaya cesaret edemedim.sanki direk alıcak burnunmu :d
esracım bu doktordan arkadaslarım çok memnun kalmadı demiştinya aramaya cesaret edemedim.sanki direk alıcak burnunmu :d
zühtü demir nasıl kızlar. onu iyi diyorlar
Kızlar bende ameliyat olmak istiyorum istanbula gitcem haftaya ama hangi doktor olacağına karar veremedim bir türlü fiyatınında çok yüksek olmasını istemiyorum 10000 15000 falan çok uçuk fiyatlar bence bunlar. güvenip önerebileceğiniz bir doktor var mı? Necdet uçar ve Emre ilhan var şu an aklımda sizin fikriniz ne ?
25 msj falan denilmis. Bu limiti asmak mi gerekiyor?
emre ilhanın ilk ameliyatları için bu sitede 7 bin diyorlar,onun dışında 5 bin alt limit olur bence beş binden aşağı ismi duyulmuş referansları kaliteli doktor bulamazsınız
emre ilhanın ilk ameliyatları için bu sitede 7 bin diyorlar,onun dışında 5 bin alt limit olur bence beş binden aşağı ismi duyulmuş referansları kaliteli doktor bulamazsınız
evet ben kendim aradım yerini ilk ameliyatlara 7.bin den yapıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?