Eki Görüntüle 723913 türkiyede ameliyat olmadim malesef..=)
Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
Mesaj bir acayip çıktı yahu.Tekrar yazayım bari.EsraLorin Ankara'da burun estetiği olan arkadaşının doktoru kimdi acaba?
sizin burnunuza da bayılıyorumçok güzel
cok tsk ederim, bende seninkine bayildim :*
Eki Görüntüle 717196 oldu mu bilmiyorum burda 15 günlük falandı
Eki Görüntüle 723913 türkiyede ameliyat olmadim malesef..=)
Eki Görüntüle 717196 oldu mu bilmiyorum burda 15 günlük falandı
önceki halini göradim ama çok güzel olmuş =)
arkadaşlar bir haftadır araştırıyorum yok ya bi doktor bulamadım böyle giderse sadece estetiği çok istemekle kalıcak bu burun la da ölcem
untimely biz bu işi omuzlayalım gidelim birlikte yaptıralım birbirimize destek olalimmmmmmmmmmmmm
:) ne de güzel söylemişsin canım benim sen nerde yaşıyosun buluşup yaptıralım valla
aynen kuzucum iki korkaktan ne şekil bi cesaret beklenirse artık ama yok ya aslın da bi destekçim olsa koşa koşa giderimsen bulabildin mi marifetlisinden bi doktor :))
canım ben bugün volkan tayfurun sitesine girdim.uzunca bi mail yazdım .sıkıntımı anlattım, gün içinde bana telefon yada mail olarak ulaşacaklar. ilk adımı attım sıra sende=)
bende ankara'dayım :) ben bir çok doktorla görüştüm ama emin olamadım 2 hafta sonra ecm estetik'e gidicem ön görüsme iiçin birliktede gidebiliriz istirsen cebecideyim ben :)
vallahi bak bu işde tek başına zor.ben kafaya koydum Allah nasip ederse inşallah.Batıkentte oturuyorum .özelden msj atamıyorum iletişime geçelim eğer istersen [.
kuzu ben nete fazla girmiyorum keşke no mu yazabilsem özelden ama yazamıyorum hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?