- 21 Mart 2012
- 892
- 119
- 323
kuzu ben nete fazla girmiyorum keşke no mu yazabilsem özelden ama yazamıyorum hakkımızda hayırlısı![]()
![]()
canım ekledim spam a düşebilir kontrol et olurmu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzu ben nete fazla girmiyorum keşke no mu yazabilsem özelden ama yazamıyorum hakkımızda hayırlısı![]()
![]()
canım ekledim spam a düşebilir kontrol et olurmu[/Q arkadaşlık isteği gönderdim , gelinliğini çok beğendim bebek gibisin maşallah canım benim allah devamını erdirsin inş..![]()
canım ekledim spam a düşebilir kontrol et olurmu[/Q arkadaşlık isteği gönderdim , gelinliğini çok beğendim bebek gibisin maşallah canım benim allah devamını erdirsin inş..![]()
teşekkür ederim tatlım kabul ettim isteği bundan sonrası YA ALLAH BİSMİLLAH
teşekkür ederim tatlım kabul ettim isteği bundan sonrası YA ALLAH BİSMİLLAH
hadi bakalımgazi osman paşa'daymış ecm ben bilmiyorum nerde ki orası. iki hafta sonra gitcem görüşmeye aslın da gelebilseydin bakardık daha detaylı şimdi tek başıma gidersem burun korkusuna dikkat etmem gerekn teferruata giremem ama madem sana uzak allah yardımcım olsun kuzu :)
bence gayet güzel burnun yaptırma sakın. resimlerini paylaşan arkadaşın burnu yakışmış ona ama estetik olduğu çok belli
aynı benim burnum ya :) ten rengimizde hemen hemen aynı kendimi görmüş gibi oldum:)) çok güzel olmuş estetikli olduğunu söylemeseniz kesinlikle belli olmaz.. çok özendim şuan ve heyecanlandım umarım banada nasip olur bi gün :))
:18::18::18::18: iyice tırstım şimdi :18::18::18::18:
şu kemikleride ne diye veriyorlarki insanın psiklolojisini bozmaktan başka bişey değil yani![]()
çok güzel olmuş, geçmiş olsun.
hadi bakalımgazi osman paşa'daymış ecm ben bilmiyorum nerde ki orası. iki hafta sonra gitcem görüşmeye aslın da gelebilseydin bakardık daha detaylı şimdi tek başıma gidersem burun korkusuna dikkat etmem gerekn teferruata giremem ama madem sana uzak allah yardımcım olsun kuzu :)
bulurum kuzum merak etme ayarlarız bırlıkte gideriz 2 hafta var daha
canım ben bugün volkan tayfurun sitesine girdim.uzunca bi mail yazdım .sıkıntımı anlattım, gün içinde bana telefon yada mail olarak ulaşacaklar. ilk adımı attım sıra sende=)
bulurum kuzum merak etme ayarlarız bırlıkte gideriz 2 hafta var daha
bitanesinne yapayım ay nasıl bi korkuysa benimkisi , minik burun aşkı beni ne hale getirdi :))))
bitanesinne yapayım ay nasıl bi korkuysa benimkisi , minik burun aşkı beni ne hale getirdi :))))
aynı dert bendede var =) biliyosun
aynı dert bendede var =) biliyosun
ben bilmeyeyim de minik burunlular mı bilsin kuzu ya kızlar ve burunları çok iyiiyi olcas iyi olcas :)
çok güzel bir konu açmışsın canım, ilk resmi zevkle koyuyor, ameliyat olmuş diğer arkadaşlardan da paylaşımlarını bekliyorum . Bu şekilde elimizin altında doktorlar ve eserlerine çabucak ulaşabileceğimiz seri bir albüm olacak böylece ... Işte öncesi ve sonrası : Eki Görüntüle 598596 Eki Görüntüle 598597 doktorum prof.dr.ismail kuran .burnumla ilgili işlevsel hiçbir sıkıntım yok ancak şeklinden memnun olmadığım için (tamamen kişisel zevkimle alakalı) 18 ocakta revizyonumu yine aynı doktora oluyorum inşallah :)
kizlar cok sukur cikti alci sonunda, bantlari da bugun ben cikardim ama pisman oldum, cunku doktorumun da dedigi gibi kemigin kirildigi yerler cok sis, hatta o kadar sis ki bir an yamuldu sandim burnum :/ birazdan resim yukleyecegim bu haliyle , sanirim 1 ay kadar sonra yorum yapilabilecek hale gelir ...
merhaba... Canım ben 6 sene önce oldum ameliyatımı 3500 verdim o zaman.. şuan fiyatlar ne bilmiyorum bir ara 8000 diye duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum..görüşmende fayda var.. Ben memnunum burnumdan ameliyat sırasında da ameliyattan sonra da ki 6 sene geçti hiç bir şikayetim olmadı.. Fatih beyle görüş yüz yüze seninde içine sinerse kararını verirsin...benim bir şikayetim olmadı.. Umarım seninde olmaz canım, ne zaman yaptıracaksın ?
ameliyat öncesi herkeste bir korku oluyor tabii, burnumun şekli kötü olur mu ? Burun ucu düşer mi ? Ikinci kez ameliyat olmak zorunda kalıp eski burnuma şükreder miyim ? Diye.. Doktorunuzu iyi seçerseniz,başarılı bir doktora ameliyat olursanız yani iyi araştırırsanız güvenirseniz de hiç sıkıntı olmaz..burada ki çoğu arkadaşta ameliyat sonucundan memnun '' korkulacak hiç bir şey yokmuş '' diyorlar bende dahil buna..çünkü doktor araştırmasını iyi yaptık. Ameliyat sonrası burnun alçıdan çıktığında ilk önce gözüne bi tuhaf geliyor çünkü burun şiş oluyor ve siman da değişiyor az da olsa..ama zamanla alışıyorsun ve ''iyi ki yaptırmışım'' diyorsun.. Dediğim gibi buradaki en önemli nokta doktor seçimi.. O yüzden iyi araştırın derim..
şimdi nasıl cnmmm