Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

çok yakışmış güle güle kullanın

:18::18::18::18: iyice tırstım şimdi :18::18::18::18:
şu kemikleride ne diye veriyorlarki insanın psiklolojisini bozmaktan başka bişey değil yani

en son burnuma top yediğim de 8 yaşındaydım iki bir ay ara ara kanadı top çarpması gibi dediğin şey bana 10 tane uzun eşşek kaybettirdi

canım ben bugün volkan tayfurun sitesine girdim.uzunca bi mail yazdım .sıkıntımı anlattım, gün içinde bana telefon yada mail olarak ulaşacaklar. ilk adımı attım sıra sende=)

hangi hastanenin doktoru canım volkan tayfur? fiyat aralığını öğrendin mi daha doğrusu aradılar mı seni

şimdi nasıl cnmmm

şimdi nasıl cnmmm

şimdi nasıl cnmmm

şimdi nasıl cnmmm

Esralorin burnun çok hoş olmuş gerçekten güle güle kullan

Ben de 5 yıl önce septorinoplasti oldum ve hiç memnun değilim 2-2.5 bin tl civarı fiyat veren ama iyi bir doktor araştırıyorum hatta devlet hastanesinde ameliyatımı olup bi kısmını sgk karşılasın istiyorum çünkü hem et var rahat nefes alamıyorum hem de şuanki şeklini hiç beğenmiyorum ama maddi durumum da pek müsait değil, tavsiye edebileceğiniz bir dr var mı acaba arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…