Ameliyat sonrasında yıllardır beni mutsuz eden kırık burnumdan kurtulacağımı ve çok mutlu olacağımı sanmıştım. Ama gerçek anlamda psikolojim çok bozuk. İnsanların arasına bile çıkmaktan çekiniyorum çünkü görür görmez burnunun delikleri neden birbirinden farklı diyorlar offfffff arkadaşlar yaaaaaaaaaaaaa...:-((
canm bak bu kadar sıkma canını temkinli olup bu olayı düzeltebilirsn.ama yapman gereken ilk şey ameliyat olduğun doktora deil başka bi doktora gitmen çünki ameliyat eden doktor aa yapamamışım dur bi daha yapalım demez.başka bi doktora git doktoru iyi araştır inş bişiyceğin kalmaz[/QUOTEa
Galiba bu ameliyata bir daha cesaret edemem, böylece kalacak, çünkü haftalarca araştırdım çıkan sonuç işte bu
bir daha nasıl cesaret ederim bilmiyorum... Acaba bi dahakine nasıl bir sorun çıkacak diye ameliyatta kalpten giderim
herhalde. Zaten bütün cesaretimi zar zor toplayıp ameliyat oldum. Düzelmezse bu şekilde yaşamayı sindirmem gerekecek anaşılan..
umarım sen sindirebilirsin ama ben asla sindiremem,ben bile cesaret ediyosam nerdeyse ölümden döndüm sen de edersin bence
Sadece doktor seciminde d tam bi karara varmam gerkiyor:)
canım ya ççok yakışmış
Canım çok ama çok şanslısın.Fatih beyın yapmış olduğu ameliyatlarda ciddi problemler var ama senin ki harika olmuş...
Çok teşekkür ederim tekrar :) Evet burun estetiği yanında solunum problemleri de aynı ameliyatta halledilebiliyor. Bi tanıdığımda da aynı doktora ameliyat oldu burunda et vardı nefes almak da zorluk çekiyordu birde horlama :))) ondan biliyorum yani.. Hangi doktora gidersen git burnu düzeltirken sağlık sorunun varsa onuda düzeltebiliyorlar diye biliyorum..tabii araştırmak birebir konuşmak lazım
bence aksine sağlık problemlerin artıyor ameliyatlardan sonra
ben izmirde olmak istiyorum aslında istanbula gitmem cok zor muhammet dilberin yaptıgı ameliyatların fotoları kesinlikle istanbul diyo. napcagımı bılemıyorum ızmırde war mı bıldıgınız cıdden artık o kadar yoruldum kı kararsızlıktan
cnm geçmiş olsun dr.un kimdi
SEMA NERDEYSEN GEL ARTIKK =))
Geldim bebeğim.hala araştırıyorum ama bu sefer doktoru değil acaba ankarada mı olsam yoksa istanbul da mı olsam ameliyetı diye
Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Gerçekten çok güzel olmuş Güle güle kullanın..
Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
Çok güzel bir konu açmışsın canım, ilk resmi zevkle koyuyor, ameliyat olmuş diğer arkadaşlardan da paylaşımlarını bekliyorum . Bu şekilde elimizin altında doktorlar ve eserlerine çabucak ulaşabileceğimiz seri bir albüm olacak böylece ... İşte öncesi ve sonrası : Eki Görüntüle 598596 Eki Görüntüle 598597 Doktorum Prof.Dr.İsmail Kuran .Burnumla ilgili işlevsel hiçbir sıkıntım yok ancak şeklinden memnun olmadığım için (tamamen kişisel zevkimle alakalı) 18 Ocakta revizyonumu yine aynı doktora oluyorum inşallah :)
resim eklemeye çalıştım..oldu mu bilmiyorum, görücez :)
Eki Görüntüle 657808 Eki Görüntüle 657808 bu da benden olsun :)))
Ben de estetik yaptırmak istiyorum ama cerrahi işlemlerden hep çok korkmuşumdur. Aslında acı eskisi gibi yok denecek kadar az artık diyorlar ama yine de korkuyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?