- 31 Aralık 2012
- 2.448
- 219
- 173
burnun cok guzel olmus esralorin, nekadara yaptirmistin?
Teşekkür ederim canım ben 2007 senesinde 3500'e yaptırmıştım.. şuan 6000 ile 9000 arası değişiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burnun cok guzel olmus esralorin, nekadara yaptirmistin?
AMa merak ediyorum
canım ben ankaradayım tavsiyeni alabilirim =)
Diğer arkadaşın nefes problemi vardı vardı.O yüzden dedim tavsiye verebilirim diye.Sizin sadece estetik ise ben Zühtü Hocayı duydum.Eğer nefes problemi varsa Akay'da iyi Kbb uzmanları var.
kötü duruyo dimi(( düzelmezmi acaba daha önceki forumlarda okumustum 1 yada 1,5 sene sonra oturuyor diyorlar burun için sence benim burnum da böyle olmazmı diyosun..
Arkadaşlar merhabalar, ben yenilerde ameliyat oldum ancak burun deliklerinde asimetri var biri yukarıda biri aşağıda. Bugün on altıncı günüm. Beni görenler, ilk olarak deliklerden söz ediyor.
Bu konu hakkında bilgisi olan, sıkıntı yaşayan var mı? Varsa lütfen ama lütfen cevap yazsın, günlerim bir kabus değil tam anlamıyla bir karabasana döndü.. Cevabınızı bekliyorum
Foruma yenü üye oldum onun için takip etmekte zorlanıyorum. Psikolojimini bu kadar bozulacağını bilseydim daha temkinli davranırdım. Evet çok belli ve çok rahatsız edici,
birisi yamyassı, birisi dimdik. profil görüntüleri bile birbirinden farklı, birinde burnumun duvarı görünüyor diğerinde görünmüyor. Hata mı ettim bilmiyorum, beklemekten başka
çarem yok galiba. Tecrübeleriniz benim için önemli, lütfen bana yazın. Doktorla görüştüm şişliktendir dedi, burun deliklerine dokunmadık dedi. Asıl problem de bu, yani benim burun
deliklerim önceden yani kendi yapısından asimetrikti belki ama düşük olduğu için görünmüyordu, şimdi ucu kaldırılınca ben buradayım diye bas bas bağırmaya mı başladı bilmiyorum???
Doktor bunu öngörebilseydi belki deliklere de müdahale ederdi. Offffffffffffffff bilmiyorum kafam allak bullak...:-( Mutsuzum, hem de çok..........................