Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Teşekkür ederim, Doktorum İstanbul'da Bağdat caddesinde.. kendi kliniği var.. bildiğim kadarıyla şuan hastahanesi var Dora Hospital..ben 6 sene önce oldum ameliyatımı canım, internetten ''Fatih Dağdelen'' yazarsan bütün bilgileri, videoları çıkar zaten.. o zaman 3500 idi fiyat.. şuan da 6000 ile 9000 arası değişiyor diye biliyorum.. ama imkanın varsa bir git görüş derim..sormak istediğin ayrıca bir şey olursa cevaplarım

slm arkadaşlar gerçekten çok hoş olmuşsunuz bir burun ameliyatı ne kadarda değiştiriyor yüz ifadesini ...dr.iyi olursa herşey güzel oluyor demekki birde şans sanırım Benimde burnumdaki sorunum eğrilik yani sağ tarafa doğru yamuk böyle bir burun ameliyatı nasıl oluyor bu konuda bilgisi olan bana cevap yazarsa memnun olurum ..

Benim burnum bırak bitarafa eğriliği resmen önden bakınca kemik S şeklindeydi profilimden bakabilirsin 12 gün oldu bende ameliyat olalı şimdi dümdüz

allahımmm nası harika bişi yapmış vallahi bayıldım bildiğinn ayyyyyyyyyyy çektirdi bana çok beğendim gerçekten.bana ankarada yaptırdığını söyle nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr =))

Çok teşekkür ederim yorumun için. Ama doktorum istanbulda malesef. Ama sen eğer ameliyata karar verdiysen illa Ankarada olmakla kendini odaklama. İmkanın varsa istanbulda yada başka bir ildede olabilirsin. 1 gece kalıyorsun neticede hastanede. Ama burnunu bir ömür taşıyorsun yüzünde. O yüzden iyi araştır ve şimdiden bol şans..

Benim burnum bırak bitarafa eğriliği resmen önden bakınca kemik S şeklindeydi profilimden bakabilirsin 12 gün oldu bende ameliyat olalı şimdi dümdüz

Hayırlı olsun. İnşallah bende en yakın zamanda düz bir burna sahip olurum :) Artık yaz geldi zor olur kışa yaptırırm.

kızlar bende önceki ve sonraki fotoğraflrımı paylaşıyorum sanırım yükleyebildim ameliyat olalı 15 gün oldu fotoğraf 10 günlük hali burnumun :)

Eklentiler

• $FotoÄŸraf2064[1].webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 445
  • $FotoÄŸraf2103[1].webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 426
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…