- 21 Mart 2012
- 892
- 119
- 323
merhaba,
burnun inanılmaz güzel olmuş maşallah ........
beğenmek ne kelime aşık oldum burnuna
benimde burnum önceki haliyle birebir aynı gerçekten,ankaradamı bu doktor biraz bilgi verirmisin şöyle detaylıca zahmet olmazsa
çok sevimli olmuş nasıda yakışmış maşallahh güle güle kullan
slm arkadaşlar gerçekten çok hoş olmuşsunuz bir burun ameliyatı ne kadarda değiştiriyor yüz ifadesini ...dr.iyi olursa herşey güzel oluyor demekki birde şans sanırım Benimde burnumdaki sorunum eğrilik yani sağ tarafa doğru yamuk böyle bir burun ameliyatı nasıl oluyor bu konuda bilgisi olan bana cevap yazarsa memnun olurum ..
Benim burnum bırak bitarafa eğriliği resmen önden bakınca kemik S şeklindeydi profilimden bakabilirsin 12 gün oldu bende ameliyat olalı şimdi dümdüz
cok begendım sanada cok yakısmıs fatıh beyın fıyatları nasıl ?
merhaba bu arada o kiloları nasıl verdin seninle aynı durumdayımda,merak ettim :)
Merhaba diyet yaptım canım şurada gün gün neler yaptığımı paylaşmıştım.
allahımmm nası harika bişi yapmış vallahi bayıldım bildiğinn ayyyyyyyyyyy çektirdi bana çok beğendim gerçekten.bana ankarada yaptırdığını söyle nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr =))
merhaba,
burnun inanılmaz güzel olmuş maşallah ........
beğenmek ne kelime aşık oldum burnuna
benimde burnum önceki haliyle birebir aynı gerçekten,ankaradamı bu doktor biraz bilgi verirmisin şöyle detaylıca zahmet olmazsa
eğrilik dıştan çok mu belli?[/QUO
Dikkatli bakmadığında fazla belli olmuyor diyor etrafımdaki insanlar fotoğraflarda baya belli oluyor.
Benim burnum bırak bitarafa eğriliği resmen önden bakınca kemik S şeklindeydi profilimden bakabilirsin 12 gün oldu bende ameliyat olalı şimdi dümdüz
Çok güzel olmuş.
Ayrıca özgüven katmış olacak ki sadece burnun değil tamamen güzelleşmişsin :)
Tebrikler sana ve doktoruna.
başarılı bi ameliyat cok degismissin..
Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
bu nasıl bir burun ucudur yasitede bu burun ucundan güzeline rastlamadım
Eki Görüntüle 711021
ilke ameliyatımdan sonra ve revizyonumdan sonra aynı açıdan çekilmiş bir foto ekledim arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?