yüzüne çok uygun bir burun olmuş canım hangi doktora oldun ameliyat? ben iskenderunda oturuyorum ama buradaki doktorlardan pek emin değilim şuan araştırıma surecindeyimbuda benm yenisi,eskisi albümümde var,iki fotoyu brleştrmeyi beceremedgm için atamadım:)
çok teşekkür ederim..darısı isteyen herkesin başına :)))
Teşekkür ederim, Doktorum İstanbul'da Bağdat caddesinde.. kendi kliniği var.. bildiğim kadarıyla şuan hastahanesi var Dora Hospital..ben 6 sene önce oldum ameliyatımı canım, internetten ''Fatih Dağdelen'' yazarsan bütün bilgileri, videoları çıkar zaten.. o zaman 3500 idi fiyat.. şuan da 6000 ile 9000 arası değişiyor diye biliyorum.. ama imkanın varsa bir git görüş derim..sormak istediğin ayrıca bir şey olursa cevaplarım
hepinizin burnu cok basarili olmus kizlar, nazar degmesin, güle güle kullanin:)
bende olmak icin sabirsizlaniyorum ama korkmuyorum da degil, ya sekli hosuma gitmezse, yakismazsa yüzüme diye cok korkuyorum.
Birde resimlerde sunu farkettim, genelde burun kücülünce, otomatikmen daha genc gösteriyor insan, ayrica daha önce ince görünen dudaklar, birden daha dolgun görünüyor insanin gözüne. Bir burun yüzü ne kadar cok degistirebiliyor gercekten de...
Darisi basima insallah
Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
Bayildimm burnunuz cok harika olmus
Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
çok teşekkür ederim canım ,cevabın için .sana yorum yaptıktan sonra sorularımın cevabını uzunca cevapladığın bi yorumu gördüm .sana da zahmet verdim kusura bakma.yandan hiç resmim yok şuan olsa gösterirdim senin ameliyattan önceki halinle benim şuanki burnum aynı. ve Allah nazardan saklasın çok güzel olmuş.Yalnız fiyatları çok yüksek ozamanbile ciddi bi rakama yaptırmıssın.elimde olsa bende o doktora giderdim.
ama ankarada çok iyi bi doktor bulmam lazım.bunun içinde ankarada başarılı ameliyat olan arkadaşlardan yardım istiyorum.
canım ben çok beğendim sende çok güzelsin... yaptırmasaydın da guzelmişsin))))
hepinizin burnu cok basarili olmus kizlar, nazar degmesin, güle güle kullanin:)
bende olmak icin sabirsizlaniyorum ama korkmuyorum da degil, ya sekli hosuma gitmezse, yakismazsa yüzüme diye cok korkuyorum.
Birde resimlerde sunu farkettim, genelde burun kücülünce, otomatikmen daha genc gösteriyor insan, ayrica daha önce ince görünen dudaklar, birden daha dolgun görünüyor insanin gözüne. Bir burun yüzü ne kadar cok degistirebiliyor gercekten de...
Darisi basima insallah
ben bayıldım bu buruna ya :) bende çok istiyorum hala arastırıyorum ama çok korkuyorum napsam bilemedim ...ecm estetik cerrahi merkezine gitcem cumartesi gunu yinede çok kararsızım biraz daha mı arastırsam diyorum .
ben bayıldım bu buruna ya :) bende çok istiyorum hala arastırıyorum ama çok korkuyorum napsam bilemedim ...ecm estetik cerrahi merkezine gitcem cumartesi gunu yinede çok kararsızım biraz daha mı arastırsam diyorum .
Rica ederim canım, evet dediğin gibi fiyatlar biraz yüksek.. ama iyi araştırırsan daha düşük fiyata'da çok başarılı sonuçlar ortaya koyan doktorlar mutlaka vardır. Bende ankaradayım canım burada ameliyat olan bir arkadaşım var fiyatı'da uygun.. ondan bilgileri alayım, sana tekrar yazarım..bi görüşürsün istersen..
Çok teşekkür ederim canım, o senin güzelliğin
vallahi çok sevinirim burunla yatıp burunla kalkıyoruzhaberlerini beklicem .Teşekkür ederimmmmmmmmmmmm
Mutlaka araştır canım.. yine git görüş cumartesi günü fikrin olur. ama onunla da kalma birden fazla doktorla görüş, ona göre karar ver daha sağlıklı olur kafanda soru işareti kalmasın..
aynn bende öyle düşünüyorum ama işin aslı bir çok doktor söyleniyor bilemedim şimdi ..
Eki Görüntüle 723913 türkiyede ameliyat olmadim malesef..=)
vallahi çok sevinirim burunla yatıp burunla kalkıyoruzhaberlerini beklicem .Teşekkür ederimmmmmmmmmmmm
Rica ederim canım, evet dediğin gibi fiyatlar biraz yüksek.. ama iyi araştırırsan daha düşük fiyata'da çok başarılı sonuçlar ortaya koyan doktorlar mutlaka vardır. Bende ankaradayım canım burada ameliyat olan bir arkadaşım var fiyatı'da uygun.. ondan bilgileri alayım, sana tekrar yazarım..bi görüşürsün istersen..
EsraLorin Ankara'da ameliyat olan arkadaşın kime olmuştu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?