Çok doğal ve guzel olmus cnm Güle güle kullankızlar 6 ayım bitti. Karar sizin yorum sizin. yorumlarınızı bekliyorummmmm
çok teşekkür ediyorum :)Çok doğal ve guzel olmus cnm Güle güle kullan
Doktorunuz kim acaba..kızlar 6 ayım bitti. Karar sizin yorum sizin. yorumlarınızı bekliyorummmmm
Doktorunuz kim acaba güzel olmuş burnunuzCanim erken uzuluyorsun dahaa uzulmen icin cok cok erken bu resmi senin icin paylasiyorum gordugun gibi biri ameliyattan on gun sonra biri dokuz ay sonra baktigimda suan 10gunluk halime burnumu birak yuzum kople sis ve ifadem farkli kendin diyorsun bak burnunu kiriyorlar uc gunde toparlanmasini bekleme uzulecek bisey varsa bunu en azinda bir uc ay gectikten sonra yapmalisin cook gecmis olsun:)
kızlar 6 ayım bitti. Karar sizin yorum sizin. yorumlarınızı bekliyorummmmm
Canim burnun cok hos olmus hangi doktora ameliyat oldun ? Birde instagramdan seni takip edebilirmiyim yeni resimlerini gormek icin ?9 bucuk ay bitti
Cok dogal olmus canim kime ameliyat olmustun?16. Günkü hali. Pek ümit yok gibi demii ?
Doğal değil aslında canım iç dikişlerim enfeksiyon olduğu için ödemlerim inmedi bi türlü. Doktorum 6. Ay da revizyon yapıcakCok dogal olmus canim kime ameliyat olmustun?
doktor bey açık teknik mi ameliyat yapıyor acaba ?burnunuz çok güzel olmuş.Mrb kizlar imkanı olmayan arkadaşları cankiriya bekleriz Murat gorkem ataman çok başarılı bi Dr. 1 nisanda ameliyatimi kendisi yaptı şimdilik memnunum
Gayet güzel maşallahkızlar 6 ayım bitti. Karar sizin yorum sizin. yorumlarınızı bekliyorummmmm
Değişimin bu kadari kilo da vermissiniz misUzun zamandır hayalini kurduğum bir şeydi ve sonunda oldu. Artık ben kameralardan değil kameralar benden korkacak. "aa bunda burnum kötü çıkmış bi fotoğraf daha çekelim" demeyeceğim. 24. Günümdeyim ama şimdiden bile burnumun bu halini çok sevdim eminim oturdukça daha da güzel olacak. Benim hayallerimi gerçekleştiren doktorum Ankara'da Esabil Eker. Çok şükür ameliyat ve sonrası da korktuğum gibi geçmedi ağrısız,morarma azıcık. Umarım herkes istediği burna sahip olur Aklınızda soru olursa mesaj atın seve seve yardımcı olurum. Uzun yazdım kbakmayın ama araştırmamda bu site çok yardımcı oldu tabi arkadaşlarımda olduğu için canlı canlı görerek gittim ama bu site çok faydalı umarım sizde aradığınız doktoru bulursunuz :)
Ben Esabil beye oldum canımArkadailar.ankarada doktor esabil eker var sincan devlet hastanesınde hakkında bilgi.olan varmı..yardım edin ameliyat olmayı düşinüyorum çok korkuyorum...
Doktorum İhsan Kasapgil ve ilk ameliyatım. Şu kocaman burnum da ameliyat öncesi :)
Ameliyat öncesi sormuştum açık olacağını söyledi bana tsk ederim bu aradadoktor bey açık teknik mi ameliyat yapıyor acaba ?burnunuz çok güzel olmuş.
merhaba bende bu ayın sonunda ameliyat olmayı düşünüyorum. morarma ne kadr sürdü. çalıştığım için çok fazla izin alamıcam en erken ne kadr sürede iyileşirim sizce. şimdiden tşk ederimDeğişimin bu kadari kilo da vermissiniz mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?