• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

merhaba bende bu ayın sonunda ameliyat olmayı düşünüyorum. morarma ne kadr sürdü. çalıştığım için çok fazla izin alamıcam en erken ne kadr sürede iyileşirim sizce. şimdiden tşk ederim
1 hafta yeterli bence morarirsaniz 20 günü bulacaktır sararip yok olması ama makyajla halledersiniz

Çok uyguna olmuşsunuz :) eski burnunuzun fotosu varsa koyabilir misiniz acaba ? Doktorunuzdan memnun kaldınız mı ? Birde randevu aldığınızda ne kadar süreye atıyor ameliyatı ?
Profilimde resimler mevcut. Ameliyatı randevu defterine göre ayarlıyor en yakın zamanı seçiyor. Ben sınavlarımıda hesaba katarak 1 ay sonrasını seçtim ve doktorumdan çok memnunum daha önce arkadaşlarımda esabil beye ameliyat oldu onlar sayesinde oldum bende.

Eki Görüntüle 1797782 Eki Görüntüle 1797781 arkadaşlar merhaba ben bugün üye oldum.burun estetiği olalı tam 4 ay 1 gün oldu.Eskişehir Yunus Emre hastanesin de Mustafa Melih Demirbüken hocaya ameliyat oldum.kendisi kbb uzmanı ve hiç ücret ödemedim.Cidde nefes problemim vardı hem estetik hem nefes problemim çözüldü ☺️ ilk ay ve dün ki resmim ☺️

Cnm resimde biraz şiş galiba burnun şuan ki halini atabilir misin yandan :):)

Merhaba ya bende central hospital hastanesinde kulak burun Boğaz doktoru Ümit beye ameliyat olmak istiyorum burnumdan nefes alamıyorum ve beni görüntüsü rahatsız ediyor ama çok korkuyorum 6sene önce sezeryan oldum ve o bende korku bıraktı bazen okuyorum yok birinin ayakları kesilmiş yok biri ölmüş aman boşver diyorum ama içimdende atamıyorum ne olucak benim bu halim para bile biriktirdim yani

mrb . boluda burun estetiği olan var mı acaba? hangi doktora seçebilirim lütfen yardımcı olun :(

Murat Görkem Ataman ' a oldum ne zman geçer aceba 1 aydır var koku ha bugün ha yarın derken 1 ay oldu :silah:
Benim arkadaşlarımdan yakınlarımdan ameliyat olanlar 1 -2 ay boyunca sürekli koku aldıklarını hatta içeride tampon parçasımı kaldı acaba bu koku ne diye hayıflandılar ama 3-4 ay içinde geçti sanırım biraz beklemeniz gerekli:( biraz sabır işi bu yol biraz meşakatli bende korkuyorum açıkcası.

Dr.Murat Erdoğan a ameliyat olan varmı ? Karadeniz Ereğli Anadolu Hastahanesi ? gün aldım ve çok tedirginim ? :KK43:

Tedirgin olmakta haklisiniz çünkü yanlış adrestesiniz. Bu doktora ameliyat oldum yaklaşık altı ay önce. Sonra revizyon oldum yine bu doktora ve ikisinden de memnun kalmadım. Tam bir hayal kırıklığı.

Benimde 4.ayim şişliklerim iniyoo yasasin :halay:

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    32,4 KB · Görüntüleme: 1.312
Back