- 18 Şubat 2015
- 36
- 14
- 8
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizi hatırlıyorum yorumlardan. Bende 2014 mayısta ameliyat olmuştum. Burunlarımız aynı halde maalesef ki. Siz serdar hocaya gösterdiniz mi son halini?Eki Görüntüle 1775971 Eki Görüntüle 1775972 Eki Görüntüle 1775973 Eki Görüntüle 1775974
Her türlü yoruma açığım.
Mervecim elinde varsa ameliyat öncesi ve ameliyat sonrası 1 aylik fotonu benim için paylasirmisin9 bucuk ay bitti
Güzel ve doğal olmus cnm eskisi yokmu onden felan7.ayımdayım kızlar süreç çok zor geçti
ba-yıl-dımmmmmMerhaba, ameliyatın üzerinden 4 hafta geçti. Hala şişliklerim var ama bu kadar kalması da yeterli Önceki burnumun asıl kırık kısmından olan bi fotograf bulamadım. hem kırık hem de büyük bi burnum vardı. Daha önceki septum ameliyatından sonra da boksör burnuna benzemişti. :) Korkularımı yendim ve burdayım
Eki Görüntüle 1822599 Eki Görüntüle 1822600 Eki Görüntüle 1822601 Eki Görüntüle 1822603 Eki Görüntüle 1822607
Murat Gorkem ataman Çankırı cnm tşk ederimseninki de çok doğal olmuş canım doktorun kim? çok başarılıymış gerçekten
Her konuda başarılı şehir dışından çok hastası var tavsiye ederim siz nerde yaşıyorsunuzaz önce beğendiğim yorum yaptığım da aynı doktor sanırım gerçekten onaylanmış oldu başarısı :) ben meme ve burun ikisini düşünüyorum acaba meme büyütmede de bu kadar doğal mı yapıyor
Kişiden kişiye değişiyor cnm oda arkadsim kocaelinden gelmişti 12 gündür hastahanedeydi l kalmak sorun olmazben izmirdeyim ama çok başarılıysa şehir dışına da gidebilirim gerçi kalacak yerim yok ama ayarlanır ,çok morluk oldu mu ameliyat sonrası süreç zor muydu?
Kalacak yerim yok dediği için o kadar uzun kalmis çünkü 7. 10. Gun felan kontrol oluyor git gel yapmasin diye böyle bi kolaylik sağlıyor No panikkorktum şimdi 12 gün diyince:)
Burun anladim da gogusle ne derdin var. Ama büyük cesaret gerçekten operasyon geçirip sokaga çıkamayan bir sürü insan var bazen diyorum hangi akla hizmet yaptın böyle bişey ya sonuç kötü olsaydiaa tamam o zaman ben de ameliyat problemli olmuş sandım :) ah ben de bir cesaret gösterebilsem sizin gibi. yıllardır aklımda ailem de istemiyor
Ilk ameliyatim evet cildim cok hassas 2. Hafta bandajim cikacagi zaman benim disimda morarmis hic kimse yoktu doktorum baris keklikGeçmiş olsunn epey morarmış gözler:/ kime oldunuz ilk ameliyatmıydı