• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

7.ayımdayım kızlar süreç çok zor geçti

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    48,8 KB · Görüntüleme: 1.275
Arkadaşlar öncesi sonrası fotolarınızda önden de foto koyabilir misiniz bizim için daha yol gösterici olur:KK52:

Mrb kizlar imkanı olmayan arkadaşları cankiriya bekleriz Murat gorkem ataman çok başarılı bi Dr. 1 nisanda ameliyatimi kendisi yaptı şimdilik memnunum :halay::halay::halay:

Öncem bu şekilde de.. Sonrası için bir türlü doktora karar veremedim. Muhammed dilber in yaptığı burunlar hoşuma gidiyor o da çok pahalı..

Eklentiler

• _20160524_182743.JPG
    _20160524_182743.JPG
    18,9 KB · Görüntüleme: 1.395
Merhaba, ameliyatın üzerinden 4 hafta geçti. Hala şişliklerim var ama bu kadar kalması da yeterli:KK66: Önceki burnumun asıl kırık kısmından olan bi fotograf bulamadım. hem kırık hem de büyük bi burnum vardı. Daha önceki septum ameliyatından sonra da boksör burnuna benzemişti. :) Korkularımı yendim ve burdayım :KK3:

Eki Görüntüle 1822599 Eki Görüntüle 1822600 Eki Görüntüle 1822601 Eki Görüntüle 1822603 Eki Görüntüle 1822607
ba-yıl-dımmmmm

az önce beğendiğim yorum yaptığım da aynı doktor sanırım gerçekten onaylanmış oldu başarısı :) ben meme ve burun ikisini düşünüyorum acaba meme büyütmede de bu kadar doğal mı yapıyor

az önce beğendiğim yorum yaptığım da aynı doktor sanırım gerçekten onaylanmış oldu başarısı :) ben meme ve burun ikisini düşünüyorum acaba meme büyütmede de bu kadar doğal mı yapıyor
Her konuda başarılı şehir dışından çok hastası var tavsiye ederim siz nerde yaşıyorsunuz

ben izmirdeyim ama çok başarılıysa şehir dışına da gidebilirim gerçi kalacak yerim yok ama ayarlanır ,çok morluk oldu mu ameliyat sonrası süreç zor muydu?

ben izmirdeyim ama çok başarılıysa şehir dışına da gidebilirim gerçi kalacak yerim yok ama ayarlanır ,çok morluk oldu mu ameliyat sonrası süreç zor muydu?
Kişiden kişiye değişiyor cnm oda arkadsim kocaelinden gelmişti 12 gündür hastahanedeydi :KK70:l:KK70::KK70: kalmak sorun olmaz

aa tamam o zaman ben de ameliyat problemli olmuş sandım :) ah ben de bir cesaret gösterebilsem sizin gibi. yıllardır aklımda ailem de istemiyor

aa tamam o zaman ben de ameliyat problemli olmuş sandım :) ah ben de bir cesaret gösterebilsem sizin gibi. yıllardır aklımda ailem de istemiyor
Burun anladim da gogusle ne derdin var. Ama büyük cesaret gerçekten operasyon geçirip sokaga çıkamayan bir sürü insan var bazen diyorum hangi akla hizmet yaptın böyle bişey ya sonuç kötü olsaydi :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:

Back