1 hafta yeterli bence morarirsaniz 20 günü bulacaktır sararip yok olması ama makyajla halledersinizmerhaba bende bu ayın sonunda ameliyat olmayı düşünüyorum. morarma ne kadr sürdü. çalıştığım için çok fazla izin alamıcam en erken ne kadr sürede iyileşirim sizce. şimdiden tşk ederim
Ben Esabil beye oldum canım
ben şehir dışından geldim yol masrafım falan hepsi 1500'e halloldu.Ne kadara ameliyat oldunuz acaba ?
ben şehir dışından geldim yol masrafım falan hepsi 1500'e halloldu.
Profilimde resimler mevcut. Ameliyatı randevu defterine göre ayarlıyor en yakın zamanı seçiyor. Ben sınavlarımıda hesaba katarak 1 ay sonrasını seçtim ve doktorumdan çok memnunum daha önce arkadaşlarımda esabil beye ameliyat oldu onlar sayesinde oldum bende.Çok uyguna olmuşsunuz :) eski burnunuzun fotosu varsa koyabilir misiniz acaba ? Doktorunuzdan memnun kaldınız mı ? Birde randevu aldığınızda ne kadar süreye atıyor ameliyatı ?
Eki Görüntüle 1797782 Eki Görüntüle 1797781 arkadaşlar merhaba ben bugün üye oldum.burun estetiği olalı tam 4 ay 1 gün oldu.Eskişehir Yunus Emre hastanesin de Mustafa Melih Demirbüken hocaya ameliyat oldum.kendisi kbb uzmanı ve hiç ücret ödemedim.Cidde nefes problemim vardı hem estetik hem nefes problemim çözüldüilk ay ve dün ki resmim
Eki Görüntüle 1797782 Eki Görüntüle 1797781 arkadaşlar merhaba ben bugün üye oldum.burun estetiği olalı tam 4 ay 1 gün oldu.Eskişehir Yunus Emre hastanesin de Mustafa Melih Demirbüken hocaya ameliyat oldum.kendisi kbb uzmanı ve hiç ücret ödemedim.Cidde nefes problemim vardı hem estetik hem nefes problemim çözüldüilk ay ve dün ki resmim
tesekkür ederim canım :) :)ba-yıl-dımmmmm
Kizlar ameliyat olalı 2 ay oldu burnumdan kötü koku geliyor aynı sorun sizde de oldumu
Murat Görkem Ataman ' a oldum ne zman geçer aceba 1 aydır var koku ha bugün ha yarın derken 1 ay olduMerhaba. Geçmiş olsun kime ameliyat oldunuz acaba? Bu arada o kötü kokular meselesi çoğu burun ameliyatında oluyor. Zamanla geçtiği söyleniyor.
Benim arkadaşlarımdan yakınlarımdan ameliyat olanlar 1 -2 ay boyunca sürekli koku aldıklarını hatta içeride tampon parçasımı kaldı acaba bu koku ne diye hayıflandılar ama 3-4 ay içinde geçti sanırım biraz beklemeniz gerekliMurat Görkem Ataman ' a oldum ne zman geçer aceba 1 aydır var koku ha bugün ha yarın derken 1 ay oldu
Nerde ameliyat oldunuz ve fiyatı neydi. Harika ötesi olmuşEki Görüntüle 1827281 Eki Görüntüle 1827281 Revizyon ameliyatımın 8. Günü öncesi sonrası yapmanın vakti geldi :)
Dr.Murat Erdoğan a ameliyat olan varmı ? Karadeniz Ereğli Anadolu Hastahanesi ? gün aldım ve çok tedirginim ?
Ameliyatınızı kime olmuştunuz
10. ve 15. günler arası çekilmiş fotoğraflar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?