Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

esracım merhabalar-benim adımda esra bu arada...benimde yarın ameliyatım var -12 de ve biraz korkak-birazda heyecanlıyım..
inşallah herşey yolunda gider...

esracım merhabalar-benim adımda esra bu arada...benimde yarın ameliyatım var -12 de ve biraz korkak-birazda heyecanlıyım..
inşallah herşey yolunda gider...

Memnun oldum :) şimdiden geçmiş olsun, umarım istediğin gibi olur herşey.. doktorun kim?

Neden dolayı begenmedınız , sıkıntınızı ogrenmemız mümkünmü? Bırde doktorunuzun adını ? Teşekkürler

Kizlar merhaba. Ben Azerbaycanliyim. Iki ay olucak burun ameliyati yaptirdim, ama hec beyenmedim burnumu(( Hem cok kisa hem de cok kalkikdir. Acaba zamanla o kalkiklik ne kadar duse bilir? Boyle bir sey yasayan var mi? Lutfen cevap yazin,cooook uzgunum

15 gunluk burnunuz diyil,7 aylik burnunuz super olmus. Ben cok beyendim sizin 7 aylik burnunuzu. Keşke benim de burnum 7 aylik olunca boyle olsun)

Teşekkür ederim canımmm... Hadi ya üzücü bi durum, dediğin gibi birazda şans meselesi sanırım bilmiyorum ki :/

Ameliyat sonrası burun içi kanamalar ve sarımsı bir sıvı geliyordu benim burnumda,onlar kuruyor ve burun içinde tıkanıklık yapıyordu. Bana doktorum Sinurinse önermişti. Böyle şişe düşün, içine tuz tabletlerini atıp suyla karıştırıyorsun,sonra sıkıyorsun burun içine yüksek basınçla..beynine kadar su gittiğini hissediyordum :) o kadar rahatlatıyor ki :) doktorun önerirse kullan..İçin rahat etmiyorsa bi KBB ye görün derim. Sana Memorial Okmeydanında Burak Erdamarı öneririm..
Kal sağlıcakla :)

illusive ve Esra Lorin arkadaslar cok degismis, cok guzel ve dogal olmus burunlari. Darisi isteyenlerin basina

ben batmanda oldum amelyatımı canım.(serkan süleyman aslan)

Canım bende batmanda serkan süleyman aslan a ameliyat olmayı düşünüyorum. Nasıl memnun kaldın mı? Forumda yeniyim nasıl olur bilmiyorum ama mümkünse seninle görüşebilmeyi çok isterim canım..umarım en kısa zamanda görürsün mesajımı ve konuşabilirz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…