Kizlarrrr ben yeni uye oldum cok guzel bir ortam burasi insallah birbirimize yardimci olabiliriz :)) benim en cok merak ettigim sey su Fatih Dagdelene surekli kotu doktor diyenler - hangi konuda?? Ve sahsen ona yaptirip da pisman olan varmi??? Ben ameliyat tarihimi aldim ama burda yazilanlar yuzunden korkmaya basladim. Biri yardimci olsun lutfeeeeen
Her doktor için olumsuz yorum yapanlar var.. benimde doktorumdur kendisi ve çok memnunum.. kimseyi duymadan birebir görüşmelisin bence.
Ya biri "onun ameliyatlari facia" yazinca cok korkdum. Ama butun olumsuz yorumlar "ben Boyle duydum" olarak yazilmis. Kendi yaptiripda olumsuz yazan yok? Pisman olan var mi acaba? ama gittim canim gorusdum kendisi deneyimli ve kendine cok guvenen bir doktor buda bana guven Verdi. daha once yaptigi burunlari gostermedi bana ve gorusmeyi cok kisa kesdi.. Biraz umursamaz gibiydi sanki ama ben istiyorum ameliyatimi o yapsin, ona yaptiran iki arkadasim cok memnun ve sende cok ama cooook guzel olmusun! Zaten guzelmissin ama burnun ayri bir guzellik katmis canim :)))
Teşekkür ederim canım, umarım seninde istediğin gibi olur.. darısı sana diyeyim
Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
yüzde bir burun bu kadar mı değiştirir insanı yaşlı bir sima varken yüzde ameliyat olduktan sonra en az 10 yaş gençleşiyosun ben 32 yaşındayım demekki 22 olucam yaşasın valla keyfim yerine geldi[/
bende 25 yaşındayım 2 hafta önce ameliyat oldum şuan yüzüm bi acayip genç değilde sanki yaşlanmışım gibi duruyorum bence ameliyat olma bi yana en önemli süreç sonrası..psikolojim bozuldu ya hergün aynaya bakıyorum bu psikolojiyle yakında saçlarımı kaybedcem heralde saçlarımda stresten dökülmeye başladı(((
Kime ameliyat oldujuz? Birde fotograf ekleyebilirmisiniz?
Gercekten cok hos olmus. Ben baris cakiri dusunuyodum aslinda ama fatih dagdelenlede gorussem fena olmaz :)
Doktorun ellerine sağlık canım çok güzel yapmış vede çok yakışmış yüzüne. İnsanın havası değişiyor resmen, çok tatlı olmuş seninki. Bir sorum var acaba özel doktoramı yaptırdın yoksa devlet hastahanelerinden birinemi? Sadece görüntü açısındanmı yaptırdın yoksa herhangi bir solunum probleminde varmıydı canım? Teşekkürler şimdiden.
15 gunluk burnunuz diyil,7 aylik burnunuz super olmus. Ben cok beyendim sizin 7 aylik burnunuzu. Keşke benim de burnum 7 aylik olunca boyle olsun)
Super olmus valla bende a,eliyat oldum ama pek degisiklik ol,adi
ve yarın sabah ameliyat oluyorumm :18::18::18:
heyecan dorukta suan inşallah istediğim gibi bir burun çıkar,ameliyat sonrasında fotoğraf paylaşırım arkadaşlar
kesinlikle katılıyorummmmmmm muhteşem doğal bir burun...ben şanssız kategorideyim bu anlamda..........................harika.........................
Arkadaslar bu forum cok yararli doktor arayisinda olanlar icin. Yalniz tek sorun herkesin doktorunu, resimlerini vs. bulmak cok zor oluyor.
Buraya ameliyat olanlar duzgunce doktorunun ismini ve oncesi sonrasi fotografini koyarsa daha kolay ve guzel olur bulmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?