• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Canım bende batmanda serkan süleyman aslan a ameliyat olmayı düşünüyorum. Nasıl memnun kaldın mı? Forumda yeniyim nasıl olur bilmiyorum ama mümkünse seninle görüşebilmeyi çok isterim canım..umarım en kısa zamanda görürsün mesajımı ve konuşabilirz

Dr.Serkan Süleyman Aslan hakkında bilgiye ihtiyacım var, lütfen tecbürelerinizi paylaşabilirmisiniz bizimle..

kaç saatttir netin başındayım ama 25 mesaj kritei yüzünden abuk sabuk yerlerde bir kaç kişi dışında hiç kimsenin öncesi sonrası fotolarını göremiyorum bari 10 mesaj yapsanız can sıkıcı bir durum buuuuuuuuu benim gibi bu durumdan şikayetçi olan arkadaşlarda da var sanırım

Kizlarrrr ben yeni uye oldum cok guzel bir ortam burasi insallah birbirimize yardimci olabiliriz :)) benim en cok merak ettigim sey su Fatih Dagdelene surekli kotu doktor diyenler - hangi konuda?? Ve sahsen ona yaptirip da pisman olan varmi??? Ben ameliyat tarihimi aldim ama burda yazilanlar yuzunden korkmaya basladim. Biri yardimci olsun lutfeeeeen :(

çene ameliyatı zor bir ameliyat mıdır?

Sanem

Cene ameliyatina gore bu degisir sanirim. Ben gecen yil burun ameliyatim ile birlikte cene ameliyati da oldum. Gayet kolaydi. Ceneme bir parca kondu. Sadece 2-3 gun sivi gidalar tukettim o kadar. 10 gune kadar hem burnum hem cenem iyilesmisti. Eger bahsettigin ameliyat bu sekilde olacaksa hic korkulacak bisey yok. Doktorum da Abdulkadir Goksel. Kendisini de tavsiye ederim. İsinin ehlidir.

Back