valla çok hoş önceki halini bilmem ama şimdide çok doğal duruyo canım güle güle kullan burnuşunu :) bu arada kendin de çok hoşsun maşallah
saol bebeğim o senın gözlerinin güzelliği :)
bnimde sivilceler çıkışmıştı 50 gün oldu ameliyat olalı cildiyeciye gittim krem verdi geçti bi haftada. daha çok yeni çok büyük olması normal benim 15 günle 50 gün arasında dağlar kadar fark var
çok hoş olmuş bebeğim yüzüne gitmiş güle güle kullan tatlım ben de her geçen gün beğeniyorum nefes almayada başladım burnuşlarımızı allah kazadan beladan korusun:))
koy canım çok merak ettim esralorinin burnuna bayıldım lop diye yüzüne oturmuş:) seninkini de görmek istiyorum merakla bekliyorum
çok hoş olmuş bebeğim yüzüne gitmiş güle güle kullan tatlım ben de her geçen gün beğeniyorum nefes almayada başladım burnuşlarımızı allah kazadan beladan korusun:))
Sonunda endişelenmemene sevindim!.p sende ileriki zamanlarda fotoğraf koyarsan bizde yorum yapabiliriz canım, merak ediyorum burnunu..
Teşekkür ederim canım
Sonunda endişelenmemene sevindim!.p sende ileriki zamanlarda fotoğraf koyarsan bizde yorum yapabiliriz canım, merak ediyorum burnunu..
tşklr tatlım şişliklerim insin burnum tam otursun fotoğraf ekliycem yeni burnum eski burnum diye):))
Teşekkür ederim canım
tşklr tatlım şişliklerim insin burnum tam otursun fotoğraf ekliycem yeni burnum eski burnum diye):))
Tamam canım merakla bekliyorum:)
canm hangi şehirde kime ameliyat oldun acaba???
eski halin ne berbatmis yaa ne tatli olmussun boyle simdi anliyorum niye elinden makine dusmuyor:))) cok guzel olmus
Merhaba Sanem.
Ameliyat öncesi ve sonrası neyi merak ediyorsun bilmiyorum ama sonuç güzel olunca insan çok mutlu oluyor ve güveni geliyor kendine.Ben olalı 1 yıl oldu. resimlerime bakarsan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın :)
Ameliyattan sonra 10 gün rapor verdi doktorum. 10 gün sonra işbaşı yaptım. istanbulda'mısın bilmiyorum ama doktorum Abdülkadir Göksel.Eki Görüntüle 665599 Eki Görüntüle 665600
canım bende de sivilce problemi olmuştu,yüzümde ve burnumda ergenlikte dahi sivilce çıktığını hatırlamıyorum,ameliyatsonrası cildim mahfoldu resmen kullandığın ilacı yazabilirmisin , bide benim gibi prolem yaşayan arkadaşlar nasıl çözdünüz sivilce olayını...
Bencede çok güzel bir burun 6 senedirde sorunsuz olması daha da güzel. Umarım benimde böyle olur
cidden ameliyattan sonra bu varmı yaa başka bi arkadaşta yazmış, ben 35gün oluyo ameliyat olalı baharla birlikte çiçek açtım resmen :S öncesinde nadir olurdu şimdi hergün birinin yerine diğerleri ekleniyor burnum zaten psikolojimi bozuyor bide bu eklendi başkaları yazmış gün geçtikçe burnum güzelleşiyor şu oluyor bu oluyor bana nolduysa günahmı işledim naptım hergün bi sıkıntı çıkıyor ağlıcam valla ya
moralini neden bozuyosun seninde güzelleşiyodur sen farkında değilsindir..
resim yüklemesini becerebilsem görsen keşke bugün biri dedi eski halin daha güzeldi moral tamamen gitti ne bileğim alışamadım daha çok farklı gelior
resim yüklemesini becerebilsem görsen keşke bugün biri dedi eski halin daha güzeldi moral tamamen gitti ne bileğim alışamadım daha çok farklı gelior
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?