Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

çok yakında bende öncesi sonrası resmimi koyucam :) gerçi en az 1 ay beklemem lazım ameliyat için

evet sabır etmem lazım bende pimpirikliğim sanırım acele ediyorum üst dudağımı hala rahat kullanamıyorum gülünce falan garip oluyorum burun kanatlarındada daraltılma oldu yaralar hala iyileşmedi okuyorum arkadaşlardan hiç ağrım sızım olmadı ben hala sızlamalarla uyanıyorum :S doktoruma sorunca sadece şunu dior gececek burnumun kenarında yara oluştu kabuk baya derindi iz kalırmı? diyorum bilmem kalabilir beni tatmin etmior ve ben burdaki arkadaşlar sayesinde daha çok rahatladım doktor bey diorum gülüşüm bile değişti burnum hoşuma gitmior dedim 20. kontrolünde ne var cnm herkes senin gibi bi buruna sahip olmak istiyor dedi iletişimimiz baya düşüktü.. burnumun ucunda sol tarafıma doğru kayma var önceleri bariz belliydi şimdi biraz daha iyi delikleri tam deil biri daha küçük diğeri daha büyük mmlik inş zamanla değişir bide sol tarafımın sırt kısmında hafif bi çukurluk var sanki gözlük takmışımda iz yapmış gibi o çukurluk zamanla daha düzelirmi yada dahada çökermi bilmiyorum :S o zamanda çok uzun gelior gözüme

25 şubatta oldum ameliyatı burnum hala şişte dudağım çok garip oldu konuşurken falan burun ucunda yamukluk var sola doğru korkuyorumda o yamukluk kalacak die çünkü doktorumuzun yaptığı %60 ameliyat olanlarda o yamukluk var asıl soruınum nefes problemiydi hala düzelmedi o problem hatta daha kötü oldum tıkanıyorum sürekli yara izlerim hala geçmedi ve doktorum beni hiç aydınlatmadı hep geçiştirici cümleler

Şimdi, senin yapman gereken sabırla beklemen bekle biraz sonra sonuca göre doktoruna tekrar gidersin anlatırsın gösterirsin dediklerin yabana atılır şeyler değil inşallah senin kuruntularındır bir zaman sonra doktoruna anlat baktın ilgilenmiyo bence başka doktora git

CNm burnun çok doğal dürüyor. Ama dediğin gibi şekli daha güzel olabilirdi İsmail beyi düşünüyordum vazgectim

evet cnm inş benim kuruntularımdır ve bunun için hep dua ediyorum 2 ay sonraya bidaha kontrol ve bunu bile sen bilirsin gelmek istersen dedi ya bilmiorum da doktor secerken enine boyuna araştırıp öyle olmak lazım ben hala çok pişmanım inş sonunda gene pişman olurum ve bu sefer söylediklerim için olur çok korkuyorum

arkadaşlar ne kadara oldunuz fiyatlarıda yazınn

arkadaşlar fiyat çook önemli en iyi fiyt en iyi doktor nerede zor bir soru ama lütfen yardımcı olun

esra ne kadara olsun fiyatı nedi,r ve iyileşme sürecin kaç ay idi tamamıyle burnunu sildiğin :) durum ne zman dı

6 sene önce 3500 verdim, şuanki fiyatlar 6000'den başlıyor 9000'e kadar..iyileşme süreci sanırım bikaç ay sonraydı çok anımsamıyorum üzerinden çok sene geçti çünkü..:)

teşekkür ederim bilgilendirdin beni şuan ki düşüncem sadece sağlığım için kemiği aldırmak estetik düşünmüyourm artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…